Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

spremam ja odavno neku blekericu al nikako da se nakanim

mora i folk neki da se radi, nisam uzalud skidao savu bojica sve ove godine

i da, za cecu, gledao sam je dva puta 2013. :zuba:

haha Mihailo verovatno, to mi drugar, posto cisto sumnjam da iko drugi cuo dalje od istocne Srbije

Edited by obsessed by cruelty
  • Downvote 1
Posted

Ja sam mislio da je obc stariji malo, kad ono tu negde kao Vo?

Vočić Zekonja

tako da

spremam ja odavno neku blekericu al nikako da se nakanim

evo pozdravlja te budući ti, nakani se, biće sve teže :D

Posted

Tugica je to, al jebiga kad nisam mogao da pisem nista kompleksnije, ne mozes da biras bas ekipu za sviranje u takav gradic, da ne kazem selo, u sustini taj bend ispao samo jer smo do jaja drugari bili pa kao ajd inace ljudi su totalno drugi fazon

A Ceca, ja Usce i Nis par meseci posle

Cou gledao 3 puta, Marakanu ignorisao svakako.

Pa da, samo sto sam ja poprilicno rano dosao na forum.

• Downvote 1
Posted

Tugica je to, al jebiga kad nisam mogao da pisem nista kompleksnije, ne mozes da biras bas ekipu za sviranje u takav gradic, da ne kazem selo, u sustini taj bend ispao samo jer smo do jaja drugari bili pa kao ajd inace ljudi su totalno drugi fazon

Da da, i ja imao takvu ekipicu u Prokuplju u srednjoj, mada smo mi još bili neozbiljniji, nismo ni probali da sviramo naše pesme, al' sam ih naterao zato da sviramo Sweet Lobotomy od Avulsed, obožavali su je :haha:

Al' kad proleti vreme (i dođeš u neko veće mesto) onda vidiš da nije ipak stvar u ekipici nego se ti nisi dovoljno iscimao xD

kako brate, ti nisi moje godište

ja sam išao u srednju sa '89. :D

Posted

Baguje mi ovo govno od laptopa pa ne mogu se iscimam ni postove da citiram

Sta ti kaem, polubrat me bukvalno otkad godine trovao Morbidima, Sepulturom, Dimmuom, no to sam malo kasnije tek svario, ti neki visi razredi osnovne

Spomenuste S&M, i meni je to bilo prvo od njih, polubratova VHS kaseta. i prvi metal uopste koji sam cuo, Black prvi album koji sam kupio, prva majica AJFA. :bigblue:

Lepo je kad odajes utisak da si stariji :haha:

Posted

Lepo je kad odajes utisak da si stariji :haha:

Jes, jes... Al' nije loše ni ono ''E, KONAČNO VIŠE NISAM 15OGODIŠNJAK NA METAL FORUMU, STAVIĆU GODIŠTE U PROFIL'' :haha:

aha, ti si 2010. upisao prvu x3

ja sam tad upisao četvrtu

fml

Posted

Da se ispovedim, ja imam jedan za 5 sati :D

Sutra sam na fakultetu od 8h do nekih 10 uveče

Sve ću da vas psujem ceo dan i da pijem sedamsto kafa iz kafemata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...