Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta buhu? Pa nije poenta što imam od 8, nego što sam zaglavio do 3 ovde xD

Ja svako jutro vodim maloga u vrtić pre svega toga, jadna ne bila, al' ostaralo se, ne mož to ako se spava 2 sata svaku noć

Posted

Inače mi se izvukle slušalice tamo pre par sati kad je Drogarito okačio DsO - Malign Paradigm i tandrknuo rif, a mali dreknuo iz sobe TATAAA ISKLJUČIII TOO

Ja pomislio e sad sam ga najebao kad se pomami celu noć, međutim, čim sam ugasio, utonuo je nazad u san!

• Upvote 2
Posted

Izbezobrazilo se govedo, pre je spavao ko top, mogo Anaal Nathrakh da se pušta

Cigarete nikad pakla i samo one vesele.

Ili jedan boster samo..

bolje sedamsto kafa...

Ja imam tri bjesne cimerke, ne spavam NIKAD

ĐE STANUJETE?

Posted

Koe, grčki narodnjaci su keva jedino ako uz njih dobiješ pičke od nekih nasekiranih pijanih arhitetkica...

Evo vam jedna lepa za stond za pred spavanje i da se odjavim:

Posted

@Vo jesam, znam njega 100 godina, jeste iz bg ali ima rodbine u negotinu

Ja zato sam zivim, nit ja mogu da trpim nekog nit iko moze mene

Kolko je u stvari metal 'zajednica' u Srbiji mala kad vidis u stvari..

Ortak recimo zna uvek pola ljudi na svirkama samo po vidjenju sa svirki posto je tokom srednje isao non stop na sve..

Posted

Bre ja ono, nit su me nesto privlacile svirke nit se nikad nisam ni druzio s metalcima sta znam, a furao se metar kose na glavi i makserice i islo po folk koncertima, nisu ni oni mene nesto mirisali :haha:

Samo fensi oblacenje i najcrnji metal

Jednom mi je jedan decko nakon sto sam mu pustao DsO rekao "ovo bm? neparni ritmovi, ovo drljanje po gitari, ovo je cist tehnikal tres" :haha:

Posted (edited)

Mi bili na ekskurziji u 8. razredu u Risnu kad je stigla vijest, sa nekoliko dana zakašnjenja naravno...

Na "žurci" u hotelu se samo Nirvana puštala i svi bili sjebani sa vezanim kariranim košuljama oko struka.

95% posto cura bile zamišljene i pogled im se gubio u daljini i kad ih pitaš koji ti je kurac, ona samo uzdahne...

True story.

Ja te godine bio u vojsci(Kosovo),umro Milan Mladenovic,drugara mi udari auto na putu i ostavi da umre...

ovi što su slušali Mejdene su slušali i Vajtsnejk, Parpl i te krševe

a ovi što su slušali Metaliku cepali po Sepulturi, Panteri, Slejeru

Ja sam od one generacije kojoj je sva ta muzika bila ok.I pamtim vremena kada nije postojao taj rivalitet.Jednostavno smo razmenjivali ploce,sedeli uz gramofon,pivo jos nismo pili...

Edited by sinkler666
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...