Kumodraski Vo Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Probao sam Lasko neki dan dobro je fin ukus malo sladje ali mnogo brzo izvetri u limenci brate..
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Probao sam Lasko neki dan dobro je fin ukus malo sladje ali mnogo brzo izvetri u limenci brate.. Izvetri, ugreje se, kako god, ja ne pamtim kad sam poslednji put uspeo da popijem do kraja pivo iz limenke.
PajatheTrut Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Ova tema super pokazuje suštinu internet foruma 1. strana: Kurac jebem puši zemlja zastave jebem izdaja hejt pravda ovo ono... 23. strana Ovo pivo je previše slatko, bolje ono drugo И наравно сви се једноме враћају увек...нашем спаситељу Исусу Христу.... 3 1
Kumodraski Vo Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Izvetri, ugreje se, kako god, ja ne pamtim kad sam poslednji put uspeo da popijem do kraja pivo iz limenke. Pa dobro nije bas svako, zavisi od situacije.. Eno malopre ispio niksic sasvim polako i oslobodjeno i nije izvetrilo..
Recommended Posts