kuruz Posted March 13, 2016 Author Report Posted March 13, 2016 A onda je bilo i PES turnir u NBA2K i šta sad mi njemu da kažemo na to jes Ozric tako nešto trajao Dom omladine izgleda ima zalihe Apatinskog piva koje se proizvodilo pre desetak godina
Face Of Melinda Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) @Simon Ma razumem te bre dobijes plus zbog toga Jbga dobro je da nisam ispala da se "izdrkavam" Anyway znas li koliko je jbno tesko otpevati ono sto je onaj lik pevao? Mnoooogoooooo Moram prekinem Johna Coltranea zbog ovoga, evo vokalne papzjanije koja prasi od 1:00 http://www.youtube.com/watch?v=RFDW9b_ejfI Edited March 13, 2016 by Face Of Melinda
Demon Seed Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) znas li koliko je jbno tesko otpevati ono sto je onaj lik pevao? Mnoooogoooooo Npr. za pevača se vidi da je tačan i pokretljiv, da može da otpeva šta oćeš, ali. Znadem Edited March 13, 2016 by Demon Seed 1
kuruz Posted March 13, 2016 Author Report Posted March 13, 2016 a i nebitno je da li je komplikovano i teško ili ne, bitno je da je valja, što sa sinoćnjom predgrupom nije bio slučaj
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) Ju ju kakva ekipa :)Pa milinica sve vreme :)Lazo samo pijan da nastupas svi bi se zaljubili u tebe kolka si mica za razliku od Melinde koja je pravi death metalac Edited March 13, 2016 by STARSHOOTER_SUPREME
Demon Seed Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 a i nebitno je da li je komplikovano i teško ili ne, bitno je da je valja, što sa sinoćnjom predgrupom nije bio slučaj Pa da, te tehničke stvari su zadivljujuće tek kad se upotrebe kako treba, onda neverueš šta svira Hasjarl i padaš u trans
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) A evo i snimka Edited March 13, 2016 by STARSHOOTER_SUPREME
Lou Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 Project RnL je smeće od prvog minuta, koliko god racionalizovali. Previše vremena za predgrupu, bez obzira na kvalitet. Ozric Tentacles su pokidali. Čini mi se da su počeli oko 01:20, što znači da su svirali malo više od dva sata. Sve na mestu. ->
Џрк Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) Na kraji predgrupa ubi u pojam Znaju oni i gde je levo i gde je desno, ali ne znaju kuda idu. Sa druge strane, Ozric još uvek live zmajevi. Zmajevi, zmajevi behu svuda oko nas Uistinu predgrupa ubila u pojam. Nije to sto su gej progeri, volim ja gomilu gay muzike. I moze se do sutra pricati o njihovom skillu i uticajima, ali dzabe mozgati ako srce ne oseca Meni ovo bio prvi Ozric show. Nisam cuo ni jednu pesmu (dobro lazem, mozda deo nekog albuma na yt pre par meseci). Bas su tight uzivo, iznenadilo me to malo. Do jaja je bilo, jedino sto je ova 'zika bas da se zatvore oci i slusa uz djusku bez preterane interakcije s ljudima oko sebe, tako da nisam bas primetio sta je islo na video bimu iza benda. Zvuk bio super. Pozz ekipi Edited March 13, 2016 by Џрк 1
Oddball Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 juuuu koji hejteri svi redom, prave ste metalike meni bilo super, nego kasno bre sve pocelo, jbt dosao sam kuci u 5 1
azal Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 ja sam se ponadao da ce krenuti u normalno vreme jer je bio dom u pitanju, mislio sam da moraju certovi ranije da se zavrse, ali izgleda da nije tako. ovi iz drugstore-a tretirali koncert kao klabing, jebemliga, a kapiram da su klaberi bili 5 posto publike
Oddball Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 ma i neka je klabing ali da bar znam unapred da probam da se pripremim, jbg omatorilo se
Totamealand Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Dobro je da nisam došao. Stvarno, na šta liči to da koncert počinje u 1:20?
Lou Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 Dobro je da nisam došao. Stvarno, na šta liči to da koncert počinje u 1:20? Samo glavni bend, doduše. Propast, jebeni narkomani.
Zen Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 Dobro je da nisam došao. Stvarno, na šta liči to da koncert počinje u 1:20? Upravo. Ima i nas koji radimo.
Џрк Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 ne znam sta se zalis, Aberdareva je na 5 min-a odatle
Recommended Posts