Alice_Wrathchild Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Evo pošto nema tema, ja dubacim, bendić iz Čačka, skoro snimali nešto, sviraju po Srbiji ovih dana, a biće u Bg-u 2 puta zaredom, na rođendanu benda No warning shot 15. januar, Sijuks, kao i na RIOT festu, 23. januara u Domu omladine, pa kome se sviđa, nek podrži i širi dalje Quote
temper Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 širimo metal, pardon... hc i lokal-patriotizam bravo, čačak Quote
BlowCape Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 ovo oni faprilovi drugari haha Ooo da... Pogodjeni Bolom Podrška za Čačak! Har' ko' stil livz! Quote
Alice_Wrathchild Posted January 8, 2016 Author Report Posted January 8, 2016 Pa koga da hvalim ako ne svoje al ono, nije da ja slušam hc, mada nisu loši, zaređaše svirke dobro nešto preko noći Quote
bo88gdan Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 NiE bas moj zonfa ali moze da se slusa 1 Quote
Fapril ethereal Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 jao vidi Hit baj trejn.. pravi bend iz naroda.. muskarcine, domacini, ljubitelji macaka Quote
Totamealand Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Gledao sam ih jednom u Šapcu, brutalno prženje. Bilo je slomljenih ruku u publici, no shit. Quote
Alice_Wrathchild Posted January 13, 2016 Author Report Posted January 13, 2016 ne čudi me, s obzirom u kojim su bendovima bili članovi, ovo sad je još i soft za ono od ranije šta su pravili po svirkama svakako banite u petak u Sijuks ako nemate preča posla Quote
Recommended Posts