soul wandering Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 to jeste ozbiljan prekrsaj. jos? Quote
Јарослав Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 cekajte, sta se njumu onda stavlja na teret , sem repetitora? koji su jos prekrsaji metal nacina zivota? nije ni meni jasno je l' ovaj na 0.25 u beloj majici bez rukava sad svira u Cecinom bendu? jok, drugi lik što je svirao sa mnom je sada kod Cece Jedan od svežijih prekršaja je hvatanje u kolo sa hipsterskim brigadama na fejsu da se izigrava izdizanje iznad situacije povodom lemmyjeve smrti, klasična 'vidite nas kako smo kul' priča jebiga ako ti je to prva reakcija na takvu vest ne, ne, to je bila reakcija na sve one vikend metalce što će da žale Lemija uz Ace of Spades ili eventualno Iron Fist to što ste vi pogrešno skapirali, tačno mi se jebe Quote
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 vidis li ti kako se pomno prati sta pises po fb jare > ceca Quote
Talvi Posted January 15, 2016 Author Report Posted January 15, 2016 Nemojmo sad da citiramo celu raspravu tamo stubovi pamte sve Quote
In The Flesh Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Jaroslave, lažeš. Javilo ti se svo metalsko drustvo da te brani i nijesu imali takve stavove, no baš te "boli me kurac jer sam kul". Quote
Јарослав Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 za to ne znam, jer iskreno nisam ni čitao šta se dalje dešavalo, odustao sam nakon prva tri komentara, jer sam odmah video kakvom spamu vodi Quote
truliandedzombileš! Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 (edited) jare, samo nemoj da počneš da kupuješ čajeve od 1000 din jer su oni u kesicama za intelektualnu sirotinju. to je crvena linija. i da prestaneš da jedeš frikomove sladolede koji su takođe za intelektualnu sirotinju. ovo ostalo je normalno, originalni treš ratnici su to doživeli 93. retro treš ratnici 2015. to samo trend prošao. Edited January 15, 2016 by truliandedzombileš! Quote
Јарослав Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 čaj je svaki dobar, od onih što su 30 dinara, do onih što su 400 Quote
Berliner Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 +1 za hope&change bolje jare koji uziva u zivotu i otkriva nove stvari, sta god one bile, od baala koji dodje da kaze kako je sranje godina za muziku i ode 2 Quote
truliandedzombileš! Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 a živeo je blek metal Quote
ManiaC Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=KQaCiDpBwT0 Hvala na snimku,vidi se moja drogirana malenkost na njemu Eto da se ovaj Jaroslav nije prodao ja nebi ni znao da sam bio na Nadimacu 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Meni je zao sto nisam upoznao Jareta dok je bio metalika, sad ne znam sta da ocekujem od coveka Quote
HUMAN Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Da ti skuva čaj, umesto da ločete zajedno iz dvolitarke Quote
azal Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 ja podrzavam jareta idalje. let that boy cook Quote
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 nije mi nesto ubedljiva druga strana, malo argumenata, prekrsaja skoro i nema... stoga, svi vi koji ste vec glasali za starog jaroslava mozete da se predomislite i da predjete na pravu stranu. Quote
azal Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 dure se sto jare nije plakao kad je lemi umro vec je bio srecan, slusao boards of canada singlove na ekseru Quote
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 znam da bi grob voleo da svi mi zivimo u 2005toj ali nekad to prosto nije izvodljivo Quote
truliandedzombileš! Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 tužni smo jer nema heroina čistog Quote
WIZARD OF GORE Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Glas za starog Jareta, mog brata koji dolazi na kafu sa mnom u Mercyful Fate majici, za onog coveka koga sam video u helankama posle Metalike, za vecito nasmejanog momka. Ovo prosipanje od strane Vodovoda i pljuvanje po Lemiju i Sepulturi ne mogu da podrzim nikako. To je onaj isti Jare koji je prozivao pozere na koncertu Gorgorotha? 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Jaretovo širenje vidika je krenulo još sa Lukasom, al' to vam nije smetalo, jebem vas poseljačene 5 Quote
azal Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 sami su krivi ustvari. svi znamo da je onaj retro-proto prsluk occult metal gateway za hipsterizam. navukli na to pa ga pustili da pluta dalje Quote
In The Flesh Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Jaretovo širenje vidika je krenulo još sa Lukasom, al' to vam nije smetalo, jebem vas poseljačene Odlicno zapazanje. Quote
Antikristina Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Bataljivanje teksas prsluka i helanki je za svaku pohvalu 2 Quote
Salvation Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 (edited) Covek izgustirao prljave metalike i goticarke ali ostale su mu jos hipsterke da bi upotpunio sveto trojstvo alternativnih cava. Makar ne sere po forumu kako je metal pun lobotomisanih likova, ne vadi ugovore da dokaze da tres bendovi nisu trve i ne prosipa pamet kako je doziveo prosvetljenje sto jebe tamo gde je pivo sto dinara skuplje a 0.2l manje. Uvek sirenje vidika i zenica, nikad sirenje guze. Edited January 15, 2016 by Salvation 3 Quote
Recommended Posts