VoivodBG Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Kristian Hajder već godinama uživa u otkrivanju muzike, bila ona domaća ili strana uvek je u potrazi za nečim novim. Tokom godina je tu ljubav preneo i na recenziranje i intervjue, koji su osvanuli na sajtovima Trablmejker i Time Machine Music. U svoje slobodno vreme se bavi arhiviranjem i očuvanjem podataka bendova iz regiona na sajtu discogs pod aliasom VoivodBG. 2015. godina je donela još jednu promenu, priključio se Popscotch radiju sa emisijom Crack Snackle Pop, koja je u početku bila posvećena samo domaćim izvođačima, da bi se nakon nekog vremena proširila i na strane. Imao je već vatreno krštenje sa puštanjem muzike za najjaču srpsku slavu (Sv. Nikola) ali ni to ga nije obeshrabilo, pa se odlučio za Polet kao novu lokaciju za opipavanje pulsa, i predstavljanje dobrih vibracija iz 2015. godine. O njemu su rekli sledeće: Ensh Kristianova ljubav prema muzici se graniči sa opsesijom. Mislim da je nesvesno našao sebe u ulozi savremenog muzikologa, nekog ko sakuplja, organizuje i izučava muzičare koje pažljivo pronalazi lokalno a i širom sveta. Pored toga što zadovoljava svoju duboku potrebu on čini i važnu uslugu društvenom kolektivu. Niko Potočnjak (Seven That Spells - Jastreb - Otrovna Kristina) Kristian je dobar lik. Kad bih krenuo ubijati retarde lugerom bio bi na dnu liste. Čovjek raspolaže osnovnim pojmovima kao što su forma i sadržaj te razumije glazbenu materiju iznenađujuće dobro i na nekoliko vrlo bitnih nivoa. Prilično začudno s obzirom na nesretni odabir karijere u ugostiteljstvu. Kristian ima moje poštovanje i preporučujem ga svim starijim damama željnim avanture kako u životnom, tako i u glazbenom smislu. Predrag Delibašić (Zerodent - Bassta Pex - Smrts) Nismo se nikada upoznali lično, ali iz naše prepiske sam zaključio sledeče: dečko je mladi pasionirani ljubitelj muzike, ne stidi se da kaže SVOJE mišljenje, ne kopira tuđe. Od zvuka možete očekivati sledeće: Rock, Post-Punk, Synthwave, Electronic, Disco, Funk, Jazz... Ulaz je slobodan. DOBRODOŠLI U POLET.
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 oprosti mi moju ruznu proslost, od sad samo slusam zene kese i ljubicice dolazim na ovo da se pomirimo <3
truliandedzombileš! Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Predrag Delibašić (Zerodent - Bassta Pex - Smrts) neko žešće mudo 2
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Trebao si zamoliti Yumetalce da napisu par probranih reci o tvom pregalnickom delu Vodovode.
VoivodBG Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 Truli, svakako je više mrdnuo od tvog mrtvog dupeta ispred kompjutera. Soul Wandering, ma kakvi. Samo ozbiljni ljudi.
truliandedzombileš! Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 (edited) @grobodan na primer bivšeg člana oroza. svakako poznatijeg od dotičnog Predrag Delibašić (Zerodent - Bassta Pex - Smrts) Edited January 18, 2016 by truliandedzombileš!
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 vodovode ja tako nekad glumim da sam zajeban a u stvari sam dobrica slusaj sta volis, a TI volimo obijica <3
Berliner Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Čovjek raspolaže osnovnim pojmovima kao što su forma i sadržaj te razumije glazbenu materiju iznenađujuće dobro i na nekoliko vrlo bitnih nivoa. Prilično začudno s obzirom na nesretni odabir karijere u ugostiteljstvu. nista to nije cudno, to je jumetal akademija
VoivodBG Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 SW, ovo već postaje jezivo. Kakav crni Ti, izbrisao sam Trajčeta sa fejsa, nije hteo da dođe, a ja mu ovde pimpujem bend, eee... Čarli, daleko bilo, bilo je spoznavanje muzike i pre yumetala.
Demon Seed Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Ne dajte se isprovocirati... A što u svakom postu pominješ SW, ona je poslednju poruku napisala juče... Imam trip da je mešaš sa Grobodanom?
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 cudne se stvari desavaju, zamene profila
Demon Seed Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 nista to nije cudno, to je jumetal akademija Čarli, daleko bilo, bilo je spoznavanje muzike i pre yumetala. Što daleko bilo, ja priznajem yumetal akademiju. vodovode ja tako nekad glumim da sam zajeban a u stvari sam dobrica Glumiš da te boli kurac za minuse, a u stvari...? Ili obrnuto?
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Ne dajte se isprovocirati... A što u svakom postu pominješ SW, ona je poslednju poruku napisala juče... Imam trip da je mešaš sa Grobodanom? mi smo kao jedno
VoivodBG Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 Spor si lale. Dođi, biće i blok posvećen Bauviju.
Demon Seed Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Zašto da ne, al' neki od sledećih puta, kombinacija sitne dece i krupnih ispita je snažna SW upotrebila stub to hipster DIY kit
kuruz Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Kakav crni Ti, izbrisao sam Trajčeta sa fejsa, nije hteo da dođe, a ja mu ovde pimpujem bend, eee... troubles in paradise 1
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Meni brat Trajce i dalje frend. Grob ovde, da ne bude zabune.
VoivodBG Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 Prirastao si mu za srce jer ga pimpuješ sa avatarom. A i delite verovatno sličnu preskripciju lekova.
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Dobar momak, to sto si ti oportunista pa se ljutis na njega sto nema vremena nije njegova stvar.
VoivodBG Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 (edited) Eh, sada, nemoj i ti da me ujedeš za srce. Zar posle svega na ovom forumu. Edited January 18, 2016 by VoivodBG
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 To je izmedju tebe i njega, ja samo stating-ujem the obvious.
Recommended Posts