Berliner Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Nadam se da je dobro proslo. takodje, cestitke za debi keep it up Čarli, daleko bilo, bilo je spoznavanje muzike i pre yumetala. misljah konkretno na ono forma / sadrzina, rmf, rogozub i to...
VoivodBG Posted January 23, 2016 Author Report Posted January 23, 2016 (edited) Pristojni ljudi. Bili samo neki hipsteri što su želeli da im puštam Berlin hard techno. A ne znaju da imam cenovnik za takve stvari, nije ovo kafana. Samo ću se pohvaliti da mi je navratio sam krem domaće scene Jarboli, Lira Vega, Consecration, Young Husbands, Xanax, a neki su bili i intervjuisani. Za sledeće pojavljivanje obavezno da ugrabim Kozeljnika. I Mimi Mercedez. Edit: Ulete Čarli. Hvala na lepim željama i Grobi i tebi. Malo me uhvatila trema, ali sam brzo to prešao, pomaže whiskeeeeeeeeey! Edited January 23, 2016 by VoivodBG
VoivodBG Posted January 23, 2016 Author Report Posted January 23, 2016 Sa yumetala? Bio chess, uruk hai, Лука, Buddha. Za čitavo veče prodefilovalo oko 60-70 ljudi, ako se uzme u obzir da je bila i slava (posna, ha!) dobro je prošlo. Sledeći put će biti i lajv strima emisije, da dignemo to sranje na sledeći nivo.
Zen Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Nije bio e-play, dzabe ti jarboli xD Da strimujes, nego sta.
VoivodBG Posted January 23, 2016 Author Report Posted January 23, 2016 Bio je Buddha. E to bi bila kombinacija Kozeljnik, Mimi, E-Play i recimo KKN.
Baal Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Atmosfera od sinoć: Deluje kao da se svi mnogo dobro provode.
Јарослав Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 e da, jel bio jare? pls, za šta me smatraš jebemu ala brzo odgovaram, a?
Recommended Posts