kuruz Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 http://www.celebritytypes.com/estp.php vreme je da se kandidujem
Berliner Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 da budes nasa majli ESTP Miley Cyrus Actress and singer Cyrus: "I'm more extreme and badass than most guys, but that doesn't make me a boy. ... I can bake a cupcake and then go play hockey." Cyrus: "There's a line [to what I do]. ... I'm extreme but I'm logical. ... Even if my reason isn't reasonable to you, it's [still] reason." Cyrus: "I don't want ... some prince dude to come save me. I don't need to be saved. ... I'm strong." Cyrus: "Angelina Jolie [is] the same way I am. ... She's done a lot of things that people wouldn't understand. But that's what she wants to do." Cyrus: "I'm honored to be [the] girl that gets people out of their comfort zone." Elle Magazine: "She seems acutely aware of what she's doing, and how to command attention."
SkullKrusheR Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 http://www.celebritytypes.com/intj.php poslednji selebriti 2
Јарослав Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 dobar si, Skalabrini, dosta kvalitetnog naroda ima tu
SkullKrusheR Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Vikernes: "I [have] nothing but contempt for the braindead 'sex, drugs and rock and roll' attitude of the other [musicians]. ... [They just want] to become famous, to make money and to get laid - and not to change the world." moj čovek.
vudun Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 da budes nasa majli Da bude naša Saša Grej. Ili Trejsi Lords. Tu su, pri dnu liste.
Descender Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Нисам видео тај одељак познате личности са јуметала које су ваш тип личности, где то пише? Nigdje, već je Jarosalav ranije rekao da je to INTP-ovi: http://www.celebritytypes.com/intp.php
Јарослав Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 pa isti link sam ja ostavio na prošloj strani ćao, mače, moj si tip :*
Descender Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Hahahaha, vidi se da smo isti tip! 1
Antikristina Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Ubaciti u ovaj naš tip karakteristiku 'ponavljanje linkova' Btw, nikad ne bih rekla da je Jare introvert
Demon Seed Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Koji njegov introvert, to je odgovarao na pitanja u skladu sa svojom novom hipster fazom, zamišljen je, često razmišlja o kosmosu, razlozima ljudskog postojanja... Taj test je prevara... 7
Antikristina Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Nisam znala da je hipsterski lagat
Demon Seed Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 99,99% hipstera su fejk. Zato kad si ovaj 0.01% pravi, ne znaš koji je to merak i koja je to elita.
ManiaC Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Ja sam jednom radio ovo na VMA,smarali me dva dana i slucajno mi dali rezultate koje ustvari ne smeju da daju pacijentima pisalo je da sam introvertna osoba nesposobna za kajanje i izuzetno agresivna,rigidan i nepopustljiv u stavovima i tako dalje jos neke stvari..Kako su doduse oni to zakljucili na osnovu onih slagalica tamo nikada mi nije bilo jasno. ovde mi je ispalo ARCHITECT (INTJ-T)
Toki89 Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 pisalo je da sam introvertna osoba nesposobna za kajanje i izuzetno agresivna,rigidan A i profilna slika ti je sumljiva
Vlaja Buraz Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 (edited) Колико сам сконтао, само Вудун и ја имамо ESTJ, код мене са -А. You are “The Executive”. Code: ESTJ-A Role: Sentinel Strategy: People Mastery Негдје двије трећине описа имају смисла, о мени, по мени. Она најбитнија трећина је везе с везом. Edited January 25, 2016 by Vlaja Buraz
oʞɾoƃ Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 rigidan i nepopustljiv u stavovima Što bi rekao Fenriz, "if you don't change, you're a mongoloid".
Baal Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 ENTJ-T (THE COMMANDER) 83% Extraverted Samo yumetal pičkice su introverti
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Mislim da postoji patern da mi svi juznijeg porekla smo Extra dok su ovi vojvodjani uglavnom samo Intro (za pesmu) p.s Igor se ne racuna on je iz nekog drugog sveta 2
ShinigamY Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Evo sada odradio ponovo test, ispao sam ENTP-T a prethodni put ESTP-T. To je to u sustini, razlike ocigledno od raspolozenja A za juznjake se slazem, sa juznjacima (ja iz PN-a), se mnogo lakse sporazumem i stupim u kontakt, isto i na poslu, sa juznjacima o kojekakvim glupostima mogu da pricam, dok su vojvodjani rezervisani i sve na note
Recommended Posts