VoivodBG Posted February 1, 2016 Author Report Posted February 1, 2016 dašak svežine. arhivatori umorili za sve pare. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Imaju par dobrih, gluma je dosta slaba pogotovo u poredjenju sa poslom.. Quote
VoivodBG Posted February 1, 2016 Author Report Posted February 1, 2016 Pa da, varira iz skeča u skeč. Isto kao i Državni Posao, oni su u početku bili grozni sa glumom, osim zna se koga. S vremenom se popravili i uigrali. Isto će i ovi, plus uz toliko veštih scenarista, isplivaće i suvoparni kvalitet. Dajte im šansu. Quote
SkullKrusheR Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 jedna dobra fora na svaka 3 skeča. čak i kad imaju dobru ideju, izvođenje je loše. gluma tragična, osim ovog milakovića, on je pristojan. Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Milakovic ne valja isto, svaki lik mu je isti.. Naduvani lik je dobar.. U nekim klipovima znaju bas da zaseru iako je bilo dobro do tog momenta, negde bas preteruju u fazonima bez razloga.. Quote
Runner Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Pogledao sam par klipova na koje sam naletio, uglavnom na Tarzaniji. Onaj sa taksistom u novogodisnjoj noci je dobar, pogotovo lik koji glumi taksistu. Quote
SkullKrusheR Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Milakovic ne valja isto, svaki lik mu je isti.. Naduvani lik je dobar.. U nekim klipovima znaju bas da zaseru iako je bilo dobro do tog momenta, negde bas preteruju u fazonima bez razloga.. ne kapiram koji im je fazon da ovi sporedni glumci što se pojavljuju u nekim skečevima (ankete uglavnom) uvek glume iste likove. crnogorac (on nije sporedan, ali ista priča), bosanka, onaj nesrećnik sa naočarima, bradati siledžija, itd. Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Nez, i ovi glavniji su uvek isti tip ljudi.. Quote
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 arhivatori su bogovi, ne mogu da dosade nikada ovi nisu loši, ali gluma im je stvarno problem, jer furaju drugačiji tip humora kad ubodu, odlično je al kad ne valja, onda je katastrofa plava riba se zove Tijana Ivković, odlična je 1 Quote
Tag Hoya Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Nisu loši, ali umeju da forsiraju sa fazonima kada im mesto nije. Podsećaju na momente na domaće komedije, u kojima se trude da svaki sekund filma bude smešan, a na kraju ispadne da je smešno to što uopšte nije smešno. Fazoni sa Ličanima su mi genijalni, a ostalo onako... meh. Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Dobri su licani i studenti mada i tu ima dosta forsiranja.. Ono sa narkomanima je bas bas ocaj.. 1 Quote
Tag Hoya Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Da, vidi se da im fali narkomanskog iskustva. Recimo, Čvarkova i Torbicu bih voleo da vidim u napušenoj ulozi. Eto im ideje, ako već nema....? Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Bilo je ja mislim da torbica uzme sinu pa se on i Boskic naduvaju.. Quote
VoivodBG Posted February 1, 2016 Author Report Posted February 1, 2016 Ili kada dođe na posao u sličnoj košulji kao Tony Montana i istera ove iz ofisa, samo da bi jeo praseću ili beše jagnjeću glavu. DP su mi bili kul jedan period, ali sam se čoveče zasitio, sporadično ih gledam, evo ove fore sa Torbinatorom su bile recimo osvežavajuće. Kod Dnevnjak još ima da se radi, prvi se mačići u vodu bacaju. Biće to bolje s vremenom. Plus ako im se pridruži kakav talenat od glumca, desiće se lepe stvari. Quote
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 (edited) @ Vo jeste Edited February 1, 2016 by Underkuruz Quote
KazimKazim Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Crnki (ese bese Nina zoe) dati vece ingerencie 1 1 Quote
KazimKazim Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 A ja...Mrdja...vidim kucam u feisbuk srcu Nina bezveze, nista ne ispada Quote
Vic Rattlehead Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Od ovoga je gore samo Andrija i Anđelka. 5 4 Quote
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Od ovoga je gore samo Andrija i Anđelka. I naravno Drzavni Posao. 3 2 Quote
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 i ti licis na nekoga kome bi Pujo bio zanimljiv Quote
Recommended Posts