kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ta ekipa - Pujo, Neguj mo Srbski jezik i jos nekoliko stranica, su nesto najgore na Internetu svih vremena 1 Quote
truliandedzombileš! Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ja htedoh da pomenem groba o onome "ljudi koji menjaju muzički ukus na 3 godine", isto tako i vojvod traži novu dozu humora... ali jebiga sada je usrao. gde da dosadi državni posao. jedva izdržah pauzu prazničnu. a ovo su neki čobani i budale. 2 Quote
imaginos Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 lekcija iz glume: mada iskreno, ona i onaj student drzavnog faksa su konstantno dobri, ostali umeju da zakazu.. 1 1 Quote
KazimKazim Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Imaginos zna...Natasa Mrdja >>>> ona Natasa sto se ne poiavi u pesmi 1 Quote
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Milaković stvoren da glumi portira Miloša 1 Quote
M-16 Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Da, vidi se da im fali narkomanskog iskustva. Recimo, Čvarkova i Torbicu bih voleo da vidim u napušenoj ulozi. Eto im ideje, ako već nema....? 2 Quote
Vic Rattlehead Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 I naravno Drzavni Posao. Čak su i oni bolji od ovoga, mada su glupost, naravno. lekcija iz glume: http://www.youtube.com/watch?v=i1DNKhqzELw mada iskreno, ona i onaj student drzavnog faksa su konstantno dobri, ostali umeju da zakazu.. Ovo je zapravo jedini skeč koji je ok. I možda onaj sa gatarom i Gortatom, mislim da je ista glumica u pitanju. 4 Quote
bradilko Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 ta ekipa - Pujo, Neguj mo Srbski jezik i jos nekoliko stranica, su nesto najgore na Internetu svih vremena a duško kurcouško? Quote
KazimKazim Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Naigore od naigoreg, kuga rasirena u vidu komentara na neke bedne fotografie - MUTNA, ALI DRAGA! Quote
Sreta Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Ja sam blejac, imam vremena koliko god zelis, ne radim nista. Osecam grizu savesti svaki put kad pogledam nesto ovog tipa, pa bog te jebo, zasto bi iko izgubio i 5 minuta na ovo. 4 1 Quote
Tag Hoya Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Zaposli se pa će ti biti interesantno 3 3 Quote
Berliner Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 da mi proreknu da ce me zadesiti nesto zbog cega ce ovo da mi postane smesno bi bilo isto kao da mi proreknu da ce me zadesiti nesto zbog cega cu da se obratim na rastafarijanizam - momentalan skok sa zgrade 2 Quote
Tag Hoya Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Ova im je dobra. Kada god naprave nešto duže od 2 - 2 i po minuta smore. Quote
VoivodBG Posted February 20, 2016 Author Report Posted February 20, 2016 :haha: :haha: :haha: :haha: Quote
Antikristina Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 Meni ova bolja Ti, ja i dvaes ćevapa 1 Quote
Hail Metal Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 (edited) Danas sam prvi put gledao neke emisije, svidjaju mi se, ova gore politicka, u taksiju, u separeu, kad sin izjavi da je Lalovic, u restoranu... iskreno sam se smejao, praticu i dalje mozda. Edited March 19, 2016 by Hail Metal 2 1 Quote
soul wandering Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Djordjije >>>>>>> Popravljaju se. 2 Quote
Recommended Posts