bradilko Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 toti dominira 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Ne znam kako sam ovo propustila... prelepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Objasni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Arnor Dan - pevač Agent Fresca, lik je ultra poznat, mislio sam da svi znaju, sorry... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 sagnite se hejteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 imam osecaj da dejv grol misli kako je on otac rokenrola i ima misiju da tako ide redom i blagosilja sve bendove za koje misli da su dobri svojom pojavom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 nevertheless, nije daleko od istine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 bljuv sagnite se hejteri https://twitter.com/...771208947257344 Laza nije prijavio da je upoznao Grola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Gledao ih sinoc po treći put, meni lično najlošiji koncert. Smorila je ista lista, vreme je za novi album. Nova pesma mi se nije dojmila, a i pevač je ima problema sa glasom, sto je razumljivo jer je kraj turneje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Ti baš nisi bio raspoložen sinoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 (edited) Ma jesam, nego mi malo dosadilo da treći put gledam isto. Prvi put je prvi put, a koncert u Novom Sadu je bio fenomenalan - dovoljno mesta u prvom redu za ludovanje . Najbolji trenutak sinosnjeg koncerta je bio kada je pevač završio na sanku (videću da bacim na yt ako niko drugi to ne uradi). Da li se to meni učinilo ili je rekao da će doći opet kada izbace novi album? Edited November 20, 2017 by 23/16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 ovo što sam čuo sa azalovog snimka, arnor mi je zvučao korektno, jeste malo primetan umor od tourovanja. mada meni to ne bi ni bilo bitno tamo, AF-a nikad dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Jedina zamerka jes na setlistu koju jesam cuo u duzoj verziji u NS, nova pesma deluje kul, sve ostalo perverzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 20, 2017 Author Report Share Posted November 20, 2017 ovo mi mozda prvi put u zivotu da sam uzivao kad je neki bend svirao novu, nesnimljenu pesmu imaju stand-in basistu iz danske, kapiram da nije sad momenat da se sara sa setlistom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Ma jesam, nego mi malo dosadilo da treći put gledam isto. Prvi put je prvi put, a koncert u Novom Sadu je bio fenomenalan - dovoljno mesta u prvom redu za ludovanje . Najbolji trenutak sinosnjeg koncerta je bio kada je pevač završio na sanku (videću da bacim na yt ako niko drugi to ne uradi). Da li se to meni učinilo ili je rekao da će doći opet kada izbace novi album? Meni super beše u Bgu na Frescou, i stoji da su sada svirali kanda isto, ali s obzirom da sam ih gledao u normalnom prostoru, sa normalni zvukom, maltene kao i prvi put da sam ih gledao. Šank momenat raspičio, to je ta spontanost koja čini pamtljive koncerte. BTW nova pesma deluje kul, samo mi je onaj mellow na heavy prelaz delovao prenaglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 ovo mi mozda prvi put u zivotu da sam uzivao kad je neki bend svirao novu, nesnimljenu pesmu imaju stand-in basistu iz danske, kapiram da nije sad momenat da se sara sa setlistom basista je iz VOLE (pjevač) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 21, 2017 Author Report Share Posted November 21, 2017 znam, bili su na turneji zajedno zato se i znaju. a nije pevac, gitarista im peva. samo kazem da nije bas pravi momenat da uvezbavas nove pesme kad nisu svi na broju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 ima ceo cert koliko vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 umorio se arnor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 24, 2018 Author Report Share Posted July 24, 2018 ovaj klip treba gledati jednom nedeljno minimum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Odlična Lazina preporuka, ako želite da prepolovite nivo testosterona 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts