Talvi Posted May 31, 2016 Author Report Posted May 31, 2016 ta svirka sa osam pesama je bila na Maryland Deathfestu i kao što vidite, svirali su negde usred bela dana i na Belgrade Calling-u oni su tehnički bili predgrupa, na Exitu su oni headliner tog dana, nema potrebe za panikom
truliandedzombileš! Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 dub pistols i kultur šok mada ne znam šta će im ono krme
hanley Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Zar ovo ne treba da ide pod "nemetal dešavanja"!??
Berliner Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 gari strucno probo egzit. mislim da je sve rekao. http://pescanik.net/exit-volontiranje-za-moloha/ 2 1
Demon Seed Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 legit je tekst, ali ovo... sve ti jebem... http://www.youtube.com/watch?v=74hLc__noe4 Ajoj
Talvi Posted July 3, 2016 Author Report Posted July 3, 2016 ovi kukaju za bilo šta? pa ovakvo đubre treba pozamašne pare da plati organizatoru da izgmižu bilo gde blizu bine
Demon Seed Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Što mešaš metal u to, ovo je smeće po bilo kom standardu.
oʞɾoƃ Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 alo pičke neformalni YUM okup u nedelju u 19h negde kod Explosivea
Talvi Posted July 7, 2016 Author Report Posted July 7, 2016 moja pozicija za ATG će biti da stojim negde skroz iza i vičem AJDE
Mr.Murray Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Je l' zna neko šta mogu da uradim sa VIP ulaznicom? Free piće? Free klopa? Osim brze zamene narukvice i pristupa Jack Daniel's i Heineken prostoru nisam pronašao neke beneficije...
Mr.Murray Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Nerealno. GOLD VIP (VIP za sve dane) košta 30.000 RSD, a ja sam DOBIO dva komada. Nema ništa što me zanima (nema Maidena :bigblue: ), tako da sam poslao kevu i burazera na neke budalaštine čisto da odu malo da đipaju. 1
Phallusifer Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Znaci te gold vip ulaznice od trijes hiljada sa kojim izgleda nemas nista posebno idu kao alva vidim
HeLLsarma Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Nerealno. GOLD VIP (VIP za sve dane) košta 30.000 RSD, a ja sam DOBIO dva komada. Nema ništa što me zanima (nema Maidena :bigblue: ), tako da sam poslao kevu i burazera na neke budalaštine čisto da odu malo da đipaju. Kakav li ce tvoj zivot biti kad ne bude Maidena? 6
Zen Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 gari strucno probo egzit. mislim da je sve rekao. http://pescanik.net/exit-volontiranje-za-moloha/ A sad je jedan od celnika egzita clan upravnog odbora rts. Hvala Vucicu Nerealno. GOLD VIP (VIP za sve dane) košta 30.000 RSD, a ja sam DOBIO dva komada. Nema ništa što me zanima (nema Maidena :bigblue: ), tako da sam poslao kevu i burazera na neke budalaštine čisto da odu malo da đipaju. I koliko se secam neke sendvice za dz i ne moras nikad da kupujes vodu i imas pristup peistojnijoj klonji kao i vip klubu gde uzivo moz do mile volje da gledas kako ce nebitni strrendzeri da sheve srpske prepicke koje se kikocu na koka kolu i njihov akcenat. Reci, zar ne vrede svaki dinar? Znaci te gold vip ulaznice od trijes hiljada sa kojim izgleda nemas nista posebno idu kao alva vidim Ne znam nikoga ko ih je kupovao, delilisu ih za dz pred otvaranje, valjda od muka da im vip ne bude prazan.
Runner Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Kako se krecu cijene hrane i pica na tvrdjavi ove godine, tipa sendvici, hamburgeri, voda, pivo i tako to?
Recommended Posts