oʞɾoƃ Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Sve u svemu Exit je pogresna koncepcija jer znam dosta ljudi koji nisu hteli da daju 2500 za subotu vece (toliko bilo kad sam ja kupio) ali bi dali i vise da je dolazio sam PL sa predgrupom recimo Ti ljudi su debili. Razumeo bih takav stav da je ovo jebeni London gde imaš brutalne svirke svako drugo veče, ali ovo je Srbija.
Talvi Posted July 12, 2016 Author Report Posted July 12, 2016 festival koji okupi 200.000 ljudi u 4 dana može da se opiše na razne načine, ali "pogrešna koncepcija" očigledno i u praksi nije jedan od njih
Srlandand Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Exit da ukine Explosive svakoga bi realno boleo kurac - Dance Arena je ono sto cini festival najjacim i to je de facto. 4 1
sinkler666 Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 (edited) Glasam za Explosive fest !!! U Novom Sadu,naravno. Edited July 12, 2016 by sinkler666 4
hanley Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Превише Продиџија, рејва и осталих глупости на метал форуму...људи, не заборавите на своје корене! 3 3
rogaceboy Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 festival koji okupi 200.000 ljudi u 4 dana može da se opiše na razne načine, ali "pogrešna koncepcija" očigledno i u praksi nije jedan od njih Naravno govorim iz perspektive slusanja metal muzike...
Talvi Posted July 12, 2016 Author Report Posted July 12, 2016 dovesti Milice Todorović i Pavlović na Fusion, double bill. strancima bi eksplodirali mozgovi
Oddball Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 (edited) Prilicno si u pravu! Doduse bilo je jos par bendova vrednih pomena ali realno bolji bio grind festival na Alibegovcu. Jbg u petak sam se odvalio od alkohola u gradu pa nisam isao a u nedelju bio premoren a bio i fudbal.... Sve u svemu Exit je pogresna koncepcija jer znam dosta ljudi koji nisu hteli da daju 2500 za subotu vece (toliko bilo kad sam ja kupio) ali bi dali i vise da je dolazio sam PL sa predgrupom recimo. Jbg razlika izmedju festivalske svirke i koncerta. Zato su valjda ljudi dolazili i odlazili na pola svirke... Nisi u pravu, koncepcija je odlicna jer se servira masama ono sto je u trendu, tehno, didzejevi ekstazi picke materine. To sto smo mi metalci baksuzi pa samo umemo da hejtujemo je nas problem. Na szigetu je isti kurac a dnevna karta je 60 jura, nek se nose edit: meni je s tim u vezi bilo vrlo do jaja na Mount of Artan, sto je u tri lepe picke materine a okupilo je brat bratu 200 dusa Edited July 13, 2016 by Oddball 5 1
Vuk Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 To i beše kraj, snage više nije bilo. Veliki respect za Kazima koji je povređen jurio kroz gužvu, 10:2 gospoda naravno, francuski black metal Mixa predstavnik, standardni sapatnik u bolovima u vratu iz Kruševca, pajdo snabdevač iz Srednje Zemlje i još mnogo finih ljudi je bilo tu. Ako prichash o meni shto se "Mixe" tiche - imam jedan fun fact - prve 3-4 godine svog zivota sam ziveo u Aulnay-sous-Bois, predgradju Pariza u kome se nalazi "Mixina" fabrika xD Pozdrav za buljuk ljudi sa yuma koje sam video, kao i za Lalovica koji je sposhtovao moj bend i danas josh jedanput izdao Smederevo jer je na protestima za Beograd uzvikivao "nash grad", video sam svojim ochima :* 5
Zen Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 prve 3-4 godine svog zivota sam ziveo u Aulnay-sous-Bois, predgradju Pariza u kome se nalazi "Mixina" fabrika xD ovo u potpis da turish :haha:
rogaceboy Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Nisi u pravu, koncepcija je odlicna jer se servira masama ono sto je u trendu, tehno, didzejevi ekstazi picke materine. Upravo o tome sam govorio - muzika u trendu! Kako su krenuli za koju godinu ce dovesti neke od domacih folk zvezda - ljudi se prosto smore od toga i ne zele da idu na takav festival. Mislim, ovo jeste malo hejterski al' jbg
Talvi Posted July 14, 2016 Author Report Posted July 14, 2016 baš njih puno zabole što će na 100 ljudi koji dođu jedan da se smori
Tag Hoya Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Rogaceboy, Exit nije metal festival. Valjda je to svim metalcima postalo jasno posle 16 years of sharing love... 1
Recommended Posts