VoivodBG Posted March 25, 2016 Author Report Posted March 25, 2016 Ko ga šljivi, izvukoše ga iz naftalina da ga se seti publika. Dajte setliste, utiske, itd. Nešto ste previše ćutljivi.
Demon Seed Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 (edited) Ma kakav naftalin, tu je on, i čega da se seti publika, kad se on ne uklapa preterano u ovu varijantu. Šta će ti od mene bolji utisak nego stihovi iz Plaše Dečake :bigblue: Moj utisak je da je bio fantastičan koncert, sa nekoliko baš baš čudnih momenata, za koje ne mogu da odredim jesu li dobri ili užasni Ovaj sa Viklerom svakako užasan. Stand Up Get Up deo koncerta pokidao! Diskovi bili 500 kinti, uključujući i DVD Prekid Stvarnosti u Domu Omladine, kupio sam još jedan, stari mi kočio na pola, nisam mogao celog da odgledam Edited March 25, 2016 by Demon Seed 1
Lou Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 RAZNIJELI Buljuk ljudi, a intimna atmosfera. Spontanost, priča, trunka improvizacije (uglavnom uspešne, mada je bilo i manje dobrih trenutaka)... dobitna kombinacija. Žao mi je samo što su neke pesme - kada su se nakanili da ih odsviraju - dobile mesto u akustičnom delu večeri. Jedva čekam da izađe album, nadam se da će minimalno seckati.
Recommended Posts