azal Posted August 31, 2018 Author Report Posted August 31, 2018 nisu ni uzivo bolji uopste, iako su odlicni. Mozda je Jim konzistentiji pevac uzivo ali su mu vokali upola manje zahtevni takodje Quote
23/16 Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 To stoji, ali ja vise volim da covek peva kao na albumu, nego da uzivo skontas da je radila studijska magija. Moguce da vi niste toliko osetljivi na te stvari, mene to prilicno trigeruje. Jbg, godine i godine solfedja . Quote
bradilko Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 nisam toliko patio pod solfeđom, ali sam bio mučen u osnovnoj od strane profesorke muzičkog razumem ja da se ceni skill, ali isto tako volim kada se u studiju i produkcijom prave milozvučne stvari, nemam ništa protiv "studijske magije", osim ako samo ona postoji (vokalna magija = 0). postoje fizički limiti "instrumenta", ali zašto muziku limitirati zbog toga? 2 Quote
azal Posted August 31, 2018 Author Report Posted August 31, 2018 pritom CH ne znam da li su ikad imali turneju duzu od 15 dana. Leprous izlazi triput godisnje sa turnejama po 30-40 svirki. Ne moze niko da peva taj stil toliko i da im ne puca glas ponekad. Isto vazi i za AF. Quote
23/16 Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Vidis, o tome nisam razmisljao. Ova turneja ce im biti duza, pa cemo videti kako ce zvucati u Budimpesti. Sta znam, ja Leprous obozavam (cak i novi album), gledao sam ih sigurno 5-6 puta, a mislim da je Einar jednom zvucao bas dobro. Doduse, ako se dernjas i dobrano se nalijes, sve je to podnosnjivo. Nije razlog da ih propustim, bar dok ne stigne u LaBrie fazu. 2 Quote
23/16 Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 (edited) Karte za Budimpeštu su jako povoljne (valjda je neka akcija) - dve karte su malo više od 16e. Neverovatno. Edited September 18, 2018 by 23/16 Quote
azal Posted September 18, 2018 Author Report Posted September 18, 2018 klasika cena za bend koji radi prvu headliner turneju na kontinentu. treba se ici Quote
23/16 Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Uzeo juce karte i za to i za Volu (te karte su duplo skuplje). Sa druge strane, mozda sam se i zeznuo...dodali jos jedan bend, sada svira ukupno cetiri.Znaci, jedno pola sata Vole maksimum. Quote
azal Posted September 18, 2018 Author Report Posted September 18, 2018 Vola je glavni support tako da mislim da moraju bar 45 min da sviraju, ostali ce po 30 min verovatno. A karta skupa zbog Monuments, jbg, oni su valjda neko ime u tom djentu Quote
bradilko Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 jedina dobra pesma s poslednjeg albuma kojoj vokali definitivno ne pomažu. Quote
Haos sam ja Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 (edited) Oprali sinoć u Zagrebu pred 70, 80 duša, bilo baš odlično. Edited October 23, 2018 by Haos sam ja Quote
23/16 Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Pa toliko bi skupili i ovde, valjda. Quote
Haos sam ja Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Jes bilo malo ljudi (pa i taj KSET gde su svirali ne prima više od 150 ljudi) ali je bila fina atmosfera, super zezanje. Ako ništa, Azal je skontao da nije nemoguće da ih dovede i do nas nekom prilikom. Quote
azal Posted October 25, 2018 Author Report Posted October 25, 2018 jes bila tugica sto gledas ovakav bend maltene u kuglasu, ali odlicni su bili, nema sta. Naravno, jaci utisak bio proslog leta kad su bili predgrupa PoSu na velikoj bini i profi ozvucenju, ali super je sto sam uhvatio ceo set headlinerski, nije bila nijedna filler pesma, samo hitovi. Vec sam im poslao poruku da me stave na mejling listu buking agencije. Quote
Haos sam ja Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Pa Bloom i In Contact ni nemaju fillera, a s obzirom da sa prva dva uglavnom sviraju samo Dark Hair Down - bez fillera je zagarantovano. Quote
azal Posted November 15, 2018 Author Report Posted November 15, 2018 pustio sam celu diskografiju sinoc posle nekog vremena i zaista mi smeta sto je vokal dosta tisi u miksu na In Contact kad uporedis sa prethodnim albumima. Nekako i zbog toga mi vokal ne dolazi do izrazaja koliko bi trebao, sa obzirom da nista manje dobro nije otpevao album. Ali valjda vokal ima veci impact kad je glasniji, narocito na Bloomu. To je verovatno jedina stvar koja mi malo smeta sto se tice In Contacta, to i da mi je bubanj malo previse sinteticki usnimljen, ali to ih prati sve vreme. Mislim da im nesto prirodniji zvuk bubnja vise odgovara svirci. Quote
23/16 Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Meni cela produkcija nekako mutnjikava. Kontam da pesme bolje zvuce uzivo. Quote
azal Posted November 15, 2018 Author Report Posted November 15, 2018 E inace, jel volite Teramaze? Isto Australijanci, mislim da su njihova poslednja dva albuma nesto najslicnije CH sto postoji trenutno. ta neka granica izmedju novog i starog talasa prog metala. Quote
obsessed by cruelty Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 znam ih, super bend Quote
Haos sam ja Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Novi basista je Dale Prinsse iz Opus of a machine. Ekipa dobila žestoku konkurenciju u takmičenju za najuže farmerke u bendu. Quote
azal Posted July 2, 2019 Author Report Posted July 2, 2019 Jim peva na ovom albumu https://evancarsondrums.bandcamp.com/ Otriad pesma, bas je dobra 1 Quote
Recommended Posts