azal Posted May 20, 2020 Author Report Share Posted May 20, 2020 glupo reci, ali mozda im je ovo najslabiji album (ako ne racunamo prvi samoizdati) Dobar je, samo sto nema nikakvog progresa izmedju In Contact i ovog, stiliski je maltene skroz isti. Prva polovina dosta jaca od druge. Oceanrise je po riffovima prilican Leprous wanna be. Salt mi idalje najbolja. Sve u svemu je stvarno dobar album, kvalitet je tu, ali se nadam da ce malo da sacekaju sa sledecim albumom i da eksperimentisu sa zvukom malo. Mozda da puste druge da pisu pesme malo da ne bude samo Sam i Jim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 (edited) I meni je ovaj najslabiji, ali je i dalje bas dobar. Bolje da nema progresa, nego da bude kao novi Leprous 🙂 . Videcemo kakve ce biti ove dve obrade. Edited May 20, 2020 by 23/16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Slažem se sa obojicom. Kvalitet svakako nije opao i dalje je to bolje od 99% muzike, ali lestvica nije pomerena naviše. Nekako je odigrano "na sigurno" bez obzira šta pričali po medijima. Inače, mislim da album ima dosta uspona i padova, prve tri odlične, pa onda Resonate priličan smor, onda dve dobre, pa skromna balada za njihove standarde i na kraju closer koji je i sam kao album, sa usponima i padovima, al nije dovoljno jak za toliko trajanje. Slušam novi Vulkan dosta više od ovoga, interesantnije mi i nekako "sa više slojeva". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Posle nedelju i po dana, kod mene je nerešeno kada je u pitanju poređenje sa prethodnikom. In contact je imao zanimljivije highlightove, ali Rise radiant je manje prenatrpan i sluša se u cugu. The Tide je i dalje šampion, though. Što se favorita tiče, izdvajaju se Valkyrie, Salt i The Tempest. Poslednja stvar je malo antiklimaktična, mada poslednja dva, tri minuta su baš epic. Vidim da Resonate većini deluje suvišno, ali meni je super. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Bas su lose ove dve dodatne pesme. Ocekivao sam da ce biti u njihovom fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Te dve bonus pesme su obrade, zato nisu u istom fazonu, meni super. Evo jedno nepopularno misljenje, meni bolji od proslog. Em svedeniji em mi zaraznije pesme. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 3, 2020 Author Report Share Posted June 3, 2020 dajte te dve, ne znam ni o cemu se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 3, 2020 Author Report Share Posted June 3, 2020 ok PG obrada sta znam, bar su svoj zvuk pomalo ubacili. ne znam ovu drugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 I meni ovaj toliko ulazi pod kozu da mislim da mi je bolje od In Contact Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Takodje, odlican album. Tu i tamo poneki suvisan ili dosadnjikav deo, nije savrsen, ali sve u svemu bas dobar album. Tesko je napraviti korak dalje na svakom novom albumu, ali meni je ovo veoma dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 4, 2020 Author Report Share Posted June 4, 2020 jeste odlican. idalje postoji pad u kvalitetu u drugoj polovini albuma po meni, ali kida sve u svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 Meni In Contact i dalje tarme bolji. Ove obrade su okej, posebno PG, ali nebitne ko i sve obrade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 10, 2020 Author Report Share Posted June 10, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Bas volim "bend svira" spotove kad se urade dobro kao ovaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 14, 2020 Author Report Share Posted June 14, 2020 lepo je sto se smeskaju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted June 15, 2020 Report Share Posted June 15, 2020 I to jedni drugima. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 16, 2020 Author Report Share Posted June 16, 2020 (edited) dosta se slusao album i realno, prva polovina je bolja od prve polovine In Contacta, ne mnogo ali verovatno jeste meni sad. Ali In Contact se zavrsava sa Graves, koja je bombetina od epic prog pesme, a ovaj album se zavrsava sa The Ascent koja je prosecna CH pesma koja traje malo duze nego sto treba. Tako da je pozitivan dozivljaj uvek malo jaci kad se In Contact zavrsi. Poslednja pesma na albumu je meni oduvek jako bitna bila sto se tice celokupnog utiska. edit: slusao sam In Contact danas, nisam dugo. Bolji je u svakom pogledu. 🙂 Ako ne racunamo cringy spoken word pesmu. Edited June 17, 2020 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Ah kakav je ovaj dio na Tempest kad spusti na "only the thunder in skin/storm and the sin...", najezim se svaki put. Nema greske s njima, album je sjajan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Da se zapljunem i odje... sjajan album, pitak i tece... prosto ideja je tu, malo su eksperimentisali u aranzmanu pesama sto mi je simpa skroz... posle Vulkana prog lepotinja godine sto se mene tice 🙂 doduse nije da sam stigla da se naslusam mjuze kao sto znam, ali to su moja dva centa... slazem se sa Fleskom btw uvodna stvar kida, razradjuju album, meni licno jako lepo legla pesma Autumn- dobar mi je sentiment skroz. Zavrsnica albuma takodje sjajna, ne zelim da kompariram sa Graves sa prethodnika ali opet kompletira celinu. bonus trake su zabavne skroz haha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 Ode Adrian iz benda, za sad neće tražiti zamenu. Ja mislim da ionako svu muziku prave Sam i Jim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 6, 2021 Author Report Share Posted July 6, 2021 to jeste, samo se plasim da ce da zvuci tunjavo uzivo sa jednom gitarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 Ja se nadam da ne planiraju uživo da sviraju sa jednom gitarom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 7, 2022 Author Report Share Posted September 7, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts