HUMAN Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 17 hours ago, [Nocturno] said: Ajde iz pocetka, fali ti Dismember. Volem ja Dismember, al kao što rekoh mnogo jaka konkurencija, jebga.. Nego fraer aj bači ti tvoju listu😎 Quote
[Nocturno] Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Nisam ja nikada to gledao 'po godinama' Ja volim album pa volim - da li je iz 1985 ili 2020 ne pravi mi neku razliku. 🙂 Quote
HUMAN Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Pa što onda mene cimaš da opet pravim listu Elem, naravno da ne treba striktno praviti razliku, mislim ima kvalitetnih albuma danas kao što ih je bilo juče, ali npr Human ne bi imao istu težinu da je izašao dveiljade i neke umesto 91. zar ne? Quote
[Nocturno] Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Pa da ali recimo kada vec spominjes tu 1991. meni je najjaci utisak ostavio Testimony. Iako je taj bend danas obicna sprdnja - prva tri su stvarno fantasticna. (ajd i Spheres moz' da prodje). 1992 - Tomb of the Mutilated, biblija death metala 🙂 Quote
HUMAN Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 A nije Like An Everflowing Stream?? hahaha, to ti pričam, mnogo jaka konkurencija. Pogotovo rane 90-e, a naročito famozna 91-a. Meni je naprimer Testimony sigurno medju deset najboljih DM albuma, a opet tek negde 4-5 za 1991-u. Tomb isto mnogo jak, al ima 92-e takodje brdo jakih izdanja, baš se lomio izmedju Retribution-a i Imperial Doom-a, a opet tu su i The End Complete, Utopia, False, Thresholds, Crusade, Golgotha.. Quote
[Nocturno] Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Like an everflowing je vrhunski album ali mi nije omiljeni dismember album 🙂 Indecent i The God That Never Was su mi naj 🙂 Quote
HUMAN Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Meni su naj Everflowing i Indecent, a od "novijih" Hate Campaign, mada nemaju oni mnogo oscilacija.. Quote
Miilos Posted March 11, 2023 Report Posted March 11, 2023 2020. za black metal Lifvsleda - Det Besegrade Lifvet, Ominous Resurrection - Judgement i Svartsyn - Requiem. Kršim pravila, ali ne mogu da se odlučim, jedan dan bi rekao jedno, drugi drugo... za death metal isti slučaj sa Cauldron Black Ram - Slaver i Invocation - Attunement To Death. 2021. za black metal je lakši izbor - Proscriptor McGovern's Apsû (mada volim baš i onaj Escumergamënt), a za death metal - Sijjin - Sumerian Promises, Qrixkuor - Poison Palinopsia, StarGazer - Psychic Secretions. 2022. black metal - Αχεροντας - Malocchio - The Seven Tongues Of Δαημων ili Lifvsleda - Sepulkral Dedikation, death metal opet nemam pojma... Hearse - Traipse Across The Empty Graves, a ako se to ne računa onda Qrixkuor - Zoetrope, Jade - The Pacification Of Death ili The Chasm - The Scars Of A Lost Reflective Shadow. Quote
Recommended Posts