Kumodraski Vo Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Zasto moras da uguras Death, u mnogo su bitni jebalo mater.. 4 Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Juuuu pa ja nemam nista od Sabbatha, tek sad vidim. Zasto moras da uguras Death, u mnogo su bitni jebalo mater.. Poprilicno los trol. Quote
oʞɾoƃ Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 krenuo sam da pravim ovu listu, ali sam shvatio da bi mi mozak implodirao da pokušam da odaberem najbolji album iz 1995, pa sam odustao Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 I 1995 je vaistinu bolela, slazem se. Do kurca, menjam 2004 za DsO, podseti me Gojko. A nemam ni Bonded by Blood. Quote
HUMAN Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Zasto moras da uguras Death, u mnogo su bitni jebalo mater.. Ako nije zajebancija, večni hejt... Quote
kuruz Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 treba praviti top 5 ili 10 za svaku godinu Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 šta je problem za 1995? ja kad čujem taj broj, prvo što mi pada na pamet je slaughter of the soul. Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Slaughter of the Soul Draconian Times Symbolic Spiders Lullabye the Gallery Once Upon The Cross Imaginations from the Other Side Land of the Free Wolfheart Battles in the North Panzerfaust ... sve genijalnosti 1 1 Quote
kuruz Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/1995_in_heavy_metal_music evo ti spisak problema vidi ovog antiredneka, de ti je NOLA? Quote
sinkler666 Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Meni prvo pada na pamet Draconian Times(naravno),i The X Factor. Quote
kuruz Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Destroy Erase Improve Nevermore Masquerade in Blood Heavy as a Realy Heavy Thing Storm of the Light's Bane ma ne vredi ni da nabrajam nadrealna godina Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 vidi ovog antiredneka, de ti je NOLA? Jeste odlican album, uz TGST najbolje izdanje tog inbredcore / sisterfucker metala ali nikad mi to ne bi bilo prvo mesto. Quote
kuruz Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 ma za listu pričam ne može ni Battles In the North biti na prvom nikad nije prvi ni u diskografiji benda, a ne te nenormalne godine Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Slaughter of the Soul Draconian Times Symbolic ovo bi meni bio top 3 i stvarno se ne zna koji je bolji, ali nekako mi je sots prva asocijacija na tu godinu. Quote
Demon Seed Posted March 18, 2016 Author Report Posted March 18, 2016 Ma ne valja to da se ne ponavljaju bendovi, tako sam ja krenuo pa se smorio, nego apsolutno koji je album najbolji, koliko god bolno bilo za pojedine godine Ja sam za 1995. imao 4 komada, al' ne ovo da trpaš sve albume high profile bendova za tu godinu i da gledaš po vikipediji, nego 4 baš 10/10 albuma. Battles in the North, Panzerfaust, Once Upon the Cross, Wolfheart su možda lepi albumi, al' toliko dobri baš nisu, da ne zalazim u Kinga, pa ni Slaughter of the Soul, ne mož se porede sa Symbolic i Draconian Times gde je svaka sekunda savršena... krenuo sam da pravim ovu listu, ali sam shvatio da bi mi mozak implodirao da pokušam da odaberem najbolji album iz 1995, pa sam odustao ajd kaži oko kojih se albuma premišljaš za tu godinu, baš me zanima, Slaughter, Storm of the Lights Bane, Written in Waters..? Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Meni je Once Upon The Cross u top 3 DM albuma ikad, apsolutno perfektan. 2 Quote
Demon Seed Posted March 18, 2016 Author Report Posted March 18, 2016 Ajd, imaću u vidu da ga vrtim opet, al' više puta sam počinjao Deicide diskografiju i već dok dođem do njega, smori me totalno xD a i ti sa tim top x, možda kad bi moglo 30 albuma da stane u top 3 Pa ja ne znam šta treba Benton i ekipa da su uradili na tom albumu pa da može da priđe prva 3 MA, ili nekim Death albumima. Quote
HUMAN Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Stvarno beše nadrealna ta 95-a, neeeego, zaboraviste ovo Quote
Demon Seed Posted March 18, 2016 Author Report Posted March 18, 2016 Stvarno beše nadrealna ta 95-a, neeeego, zaboraviste ovo Nismo, nije savršen album Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Ajd, imaću u vidu da ga vrtim opet, al' više puta sam počinjao Deicide diskografiju i već dok dođem do njega, smori me totalno xD a i ti sa tim top x, možda kad bi moglo 30 albuma da stane u top 3 Pa ja ne znam šta treba Benton i ekipa da su uradili na tom albumu pa da može da priđe prva 3 MA, ili nekim Death albumima. Ako cu da biram top 3 DM albuma i da ne ponavljam bend, to bi bili MA, Deicide i Death. Ali note the key word: meni. Quote
HUMAN Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Jedini savršen za tu godinu je Symbolic(i Demanufacture ), Domination bolji od gotovo svega ovde navedenog... Quote
Demon Seed Posted March 18, 2016 Author Report Posted March 18, 2016 Ako cu da biram top 3 DM albuma i da ne ponavljam bend, to bi bili MA, Deicide i Death. Ali note the key word: meni. Viš ja generalno nešto Deicide ne obožavam, možda je to. Kad krene da struže, sve mi dođe isto. Cannibal Corpse za klasu bolji (odabrani albumi ). Eto meni bi možda bili MA, Death, CC, valjda nisam zaboravio neki ogroman bend xD razume se keyword Jedini savršen za tu godinu je Symbolic što se death metala tiče, slažem se Quote
Recommended Posts