Face Of Melinda Posted April 24, 2016 Report Posted April 24, 2016 Izvalih prodavnicu u Balkanskoj, turska roba, i ostale bluze i majice su turske nema kineza, indija i bangladesa, dobar kvalitet a cena 4500 u Zari slican ovome kosta oko 8000 a ovaj je cak i kvalitetniji jerbo je na foru vetrovke Zivela dopicnjak faza, dobro ne bas dopicnjak, ali ono polovina butine, milina za nositi, pogotovu leti kad treba da se osuncaju noge
Machka Naopachka Posted April 24, 2016 Report Posted April 24, 2016 (edited) ja nisam. I to je ok Melinda hm ima jedna radnja s indijskim desigualom u starom merkatoru, jel na tu foru? Aaa nema indije. A cek gde u balkanskoj? Edited April 24, 2016 by Machka Naopachka
Night's Blood Posted April 25, 2016 Report Posted April 25, 2016 Jbg, jas sam tek skoro postala zensko, sad imam vise od jedne haljine u ormaru. Jos 8 kila dole i moci cu da nosim sve moje divne pantalone i farmerke. Sreca pa ce uskoro leto, u sve letnje stvari mogu da udjem.
Zen Posted April 25, 2016 Author Report Posted April 25, 2016 Samo haljine I suknje Nadam se da cws shvatiti koliko ti lepo stoje i da neces toliko da se vracas u pantalone
Antikristina Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Od kog materijala mogu da napravim ovako nešto? A da nije to sa slike, saten, šta već Da bude 'nako dobar (deblji) materijal, a dovoljno tanak da može lepo da se nabora to napred Pomagajte žene (Najc pogotvo)
Night's Blood Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Biraj nesto sto ima elastina. Ja sam uvek za neke pamucne mesavine jer su prijatne. Mozes uzeti zersej. Samo haljine I suknje Nadam se da cws shvatiti koliko ti lepo stoje i da neces toliko da se vracas u pantalone Hvala. Veruj mi, sad bi kupovanje pantalona bilo cist promasaj. Znaci samo ce biti suknje ovo leto. I to na ovaj fazon. I one dugacke letnje. 2 1
Zen Posted April 26, 2016 Author Report Posted April 26, 2016 Lepo Gledam opet neke salvare za leto, da skrijem noge od sunca, nekako su mi prakticnije od dugih sukanja
Antikristina Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 E da, žersej je kul, zaboravila sam kako se zove to, hvala snajka Sad tek vidim kakve si cipelice imala za svadbu Majko, nemoj to, sunčaj batake
Zen Posted April 26, 2016 Author Report Posted April 26, 2016 to se sunca sve ali kad upekne sto stepeni, ne valja drzati noge na suncu vene ovo ono
Zen Posted April 26, 2016 Author Report Posted April 26, 2016 ti nemas arapske krvi nisi kvalifikovana
Night's Blood Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 (edited) Bogomu i ja ih nosim, ali ne one u kojima izgledas kao da si israo 50 kila. E da, žersej je kul, zaboravila sam kako se zove to, hvala snajka Sad tek vidim kakve si cipelice imala za svadbu Slobodno pusti poruku na fejsu ako ti jos nesto bude trebalo, tamo sam cesce nego ovde. A cipele su predivne i sad su mi male. Edited April 26, 2016 by Night's Blood
Zen Posted April 26, 2016 Author Report Posted April 26, 2016 te usrane pantalone su nesto najgore sto se desilo odeci u poslednjih par godina za koji god model se uhvatis, shvatis da su takve uzas
Machka Naopachka Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Ja ocu pantalone kombinezon. Al neki da lepo stoji. Nisam jos nasla Najc ja se jos nisam vratila u stare farmerke. Razmisljam da ih bacim... :/
soul wandering Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 koje sam ja srece...odem sa parama po onu haljinu kad tamo- nema butika.
Night's Blood Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 (edited) Ja ocu pantalone kombinezon. Al neki da lepo stoji. Nisam jos nasla Najc ja se jos nisam vratila u stare farmerke. Razmisljam da ih bacim... :/ Pazi, cim smo krenuli u setnju kad je pocelo lepo vreme, otislo je 2kg. Ja se iskreno nadam da cu u narednih godinu dana skinuti jos ovih 8kg. Ako uspem krenucu na treninge na jesen. Kod te devojke sam isla ranije a kaze da sad ima u grupi dve sto doje. Znaci moze da se uklopi. Puno mi je 68 kg. Bole me kolena. Edited April 26, 2016 by Night's Blood 1 3
Machka Naopachka Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Ja sam trenirala naveliko dok sam dojila.
Zen Posted April 26, 2016 Author Report Posted April 26, 2016 sta s u pantalone kombinezon kako to izgleda?
Machka Naopachka Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 Ono iz jednog. Ko sto nosi Šilja. Samo fensi
Zen Posted April 27, 2016 Author Report Posted April 27, 2016 To deluje komplikovano za kad ides u wc
Antikristina Posted April 29, 2016 Report Posted April 29, 2016 koje sam ja srece...odem sa parama po onu haljinu kad tamo- nema butika. Šta? Jesu mu promenili lokaciju ili ga nema uopšte?
Recommended Posts