Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt ja se istripovao da je to ona riba iz Telenor reklama.

Dobar joj je stil, kežual hipster.

Posted

koja je fora sa ovim newbalance patikama? pomodarstvo? furaju ih ceo hipsteraj a ono gilje imaju jebeno N i to je ceo dizajn, ne sumnjam da su udobne al opet...

Posted

ulozili su puno u kampanju gde su objasnili da su kul posto se sad patike nose uz sve, ali najbolje od svih na sve idu NB

ta kampanja je bila i kod nas sprovedena, otud i domaci hipsteraj

:haha:

Posted

ponuda i potražnja i kada se razvije dovoljno veliki hype otuda i prevelika cena. meni je najsmešnije kada vidim da se nike ili addidas fura po visokim cenama, a da u Amerikama stoje samo 20-30 dolara. :no:

Posted

pratim ja cene Najkija svuda, iste su, možda je kod nas malo skuplje, što je i razumljivo zbog transporta, carina itd

ali kod nas rasprodaje nikad nisu takve kao što su preko, to je problem

Posted (edited)

sinoć na Bajlonijevoj pijaci grupa od 20-30 japanskih turista, jedna gospođa nosila ove na suknju, bluzu i šešir

Cheap-Men-UK-Nike-Air-Max-2014-Men-Black-Orange-red-Fluorescent-green-1207-pic.jpg

Edited by Underkuruz
Posted

vidi, meni je nosenje patika na bilo sta skroz u redu

nego je smor jer svi sad zbog hajpa izigravaju tasovca

Posted

A proći će i to, pa jedno vreme su svi bili emo, sad sve ribe nose starke, ja da imam pare uzeo bih neki asisks ribok najk, ovako moram da deformišem stopala u vansicama, jeste vans najlepša patika ali brate posle dva sata ono je horor.

Posted

meh

jedno je kad nosisi nesto jer ti je jebeno udobno i boli te kurac

drugo je kad teras modu, to ej uvek glupo

al ono, proci ce i "bile starke" hajp nekad

a za vans, realno. imam neke prastare vans patike koje nosim za do prodavnice, i posle svih godina i dalje su kao i prvog dana

neudobne

a cuj, ja inace nosim starke, pa mos' misliti onda :haha:

Posted

najjace mi je kad vidim ovako neke patike, onda kratak sorcic boje peska i na sve to crni sako i hipsterska brada i frizura, to odma treba baciti u reku

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...