Machka Naopachka Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Stvarno ove druge su posebno gadne. Al bljak. A moderne su sad, svuda ih ima. Uzeh torbu od Dunje Mihalacki (tzv DUM). Nek ide zivot. Mnogo mi se dopada. I ova i jos jedan model... I tako a rekoh sebi necu ovog meseca shopping, kad ono... http://gromikakao.com/collections/tasne/products/roze-zdral-xxl-klasik Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) da li vam ovaj "stil" više odgovara? Edited June 1, 2016 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 sad vidite koliko su one moje haljine zapravo bile super Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Dai im tvoe haljine, nek se malo doterau 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 da li vam ovaj "stil" više odgovara? marlena jedna od mojih prvih tv ljubavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Jbt ja se istripovao da je to ona riba iz Telenor reklama. Dobar joj je stil, kežual hipster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 skullkrusher gledao si sestre, pa se zaljubio? Oak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 to jeste riba sa telenor reklama. šta su sestre? gledao sam neke nove klince u 4. osnovne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 ogavan ranac i nb patike Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 koja je fora sa ovim newbalance patikama? pomodarstvo? furaju ih ceo hipsteraj a ono gilje imaju jebeno N i to je ceo dizajn, ne sumnjam da su udobne al opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 ulozili su puno u kampanju gde su objasnili da su kul posto se sad patike nose uz sve, ali najbolje od svih na sve idu NB ta kampanja je bila i kod nas sprovedena, otud i domaci hipsteraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 hipsters gonna hip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 nenormalno su skupe zimus sam video neke za 26.000 u Buzz-u sad su pale na 15.600 http://www.buzzsneakers.rs/proizvodi/obuca/52554048-patike-new-balance ali i dalje ima za 25.000 http://www.buzzsneakers.rs/proizvodi/new-balance ludilo, pre nekoliko godina su NB bile među najjeftinijim, niko ih nije kupovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 ponuda i potražnja i kada se razvije dovoljno veliki hype otuda i prevelika cena. meni je najsmešnije kada vidim da se nike ili addidas fura po visokim cenama, a da u Amerikama stoje samo 20-30 dolara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 er smo seljadija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 pratim ja cene Najkija svuda, iste su, možda je kod nas malo skuplje, što je i razumljivo zbog transporta, carina itd ali kod nas rasprodaje nikad nisu takve kao što su preko, to je problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Te patike su kul jedino ako ih nosi neko sa dalekog istoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) sinoć na Bajlonijevoj pijaci grupa od 20-30 japanskih turista, jedna gospođa nosila ove na suknju, bluzu i šešir Edited June 1, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 vidi, meni je nosenje patika na bilo sta skroz u redu nego je smor jer svi sad zbog hajpa izigravaju tasovca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 A proći će i to, pa jedno vreme su svi bili emo, sad sve ribe nose starke, ja da imam pare uzeo bih neki asisks ribok najk, ovako moram da deformišem stopala u vansicama, jeste vans najlepša patika ali brate posle dva sata ono je horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 mogu da se složim osim kad nose bele patike na odelo, pa tako idu na svadbe debili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 meh jedno je kad nosisi nesto jer ti je jebeno udobno i boli te kurac drugo je kad teras modu, to ej uvek glupo al ono, proci ce i "bile starke" hajp nekad a za vans, realno. imam neke prastare vans patike koje nosim za do prodavnice, i posle svih godina i dalje su kao i prvog dana neudobne a cuj, ja inace nosim starke, pa mos' misliti onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 najjace mi je kad vidim ovako neke patike, onda kratak sorcic boje peska i na sve to crni sako i hipsterska brada i frizura, to odma treba baciti u reku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts