Antikristina Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Pa ne znam onda, meni se desilo samo neke suknje da su mi tesne (svi brojevi :3) I jednom su bili jezivo kratki rukavi na nekom sakou Što je skroz ok, mnogo češće se događa u ostalim (sirotinjskim) buticima
vudun Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Ako su cipele onda mora da bude Alpina, kao što šporet mora da bude Gorenje. Krasne fabrike, radile punom parom još u SFRJ. Samo Triglav.
Zen Posted August 3, 2016 Author Report Posted August 3, 2016 aj H&M, nego ni Zara nema brojeve za mene i veće od mene, a može da se naleti na neku dobru stvar Neeema za visoke nigde nista, fakat A burazer otlad se probiciklisao i nabio butine, sve pantalone mu stoje ko da je baletan, boze me prosti Sve usko, nigde loose fit da valja @vudun Jugoplastika
kuruz Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 ma ima, nije toliko strašno zajebano je baš visokima, onima preko 195
Antikristina Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Ma mož se nađe http://oi63.tinypic.com/13z6gdh.jpg
Sreta Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Sw kaci najbolje i najjebozovnije stvari, ali iskreno sumnjam da ih nosi, samo plasi mecku resetom... 4
soul wandering Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 ja to kacim samo da bih podstakla sretanu da mi i dalje salje sve ove divne pesme tako je recimo, verovatno inspirisan haljinama, poslao ovu
Sreta Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Nikada se skrivao nisam... Pesma je bozija, lepa moja... Kad ces me dodati?
soul wandering Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 planiram da ovorim zasebnu temu "sreta" i onda cu tu da postujem sve gluposti koje dobijam, da se bar zabavljaju i ostali 2 1
Sreta Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Pisaj po meni, pravicu se da mi ne odgovara..... E, Anice....
Night's Blood Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 (edited) Kako sam se ja nekada savrseno uklapala u velicinu 38, sad me muka uhvati kad treba nesto da probam. MOracu uskoro da nadjem dobre farmerke i ima da ih nosim dok ne smrsam ili dok se ne raspadnu. Umetnost je naci dobre zenske bermude, da nisu svecane i da nisu preskupe. A sortseva velicine maramice za nos na svakom koraku. Edited August 5, 2016 by Night's Blood
Hail Metal Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ženske bermude? Pa ko to nosi? Marija Šerifović i safari žena Stiva Irvina eventualno. 4 1
Zen Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 ne kontam, sto su zenske bermude losa stvar? nije da imam i jedne sem crnih kombat u koje vise ne mogu da udjem , al mi se vazda cinilo da su bas korisne
soul wandering Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 pa objasnio je medeni slikovito ne znam sto bogdan misli recimo...
Zen Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 ne znam meni to nije neko objasnjenje. bugdan ne misli nego bilduje
Face Of Melinda Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Zenske bermude tipa do kolena i tri cetvrt, a? Jbga nije moj fazon, jedino sto imam u tom fazonu su helanke za trcanje... Sorcevi sa druge strane su mnogo bolja opcija, pogotovu ako su iznad kolena par cm, em se rashladis, em ne moras da razmisljas da li si prekrstio noge ili ne Btw naidjoh na jos jednu majicu sa izrazom pozadi, rozla je
Zen Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 Sorcevi par cm iznad kolena su bermude do polovine butina su bermude, krace od polovine butina je sorc
Face Of Melinda Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Aham! onda volim bermude Ovo tri cetvrt su zapravo kapri pantalone...
Zen Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 Pa taj fazon E sad bermude su do kolena bulvalno da prekriju koleno, a preko kolena duzine 3/4 i 7/8 ili koji vec razlomci nogavica imaju i koji se smatraju "kratkim pantalonama". Meni je to sve objasnila koleginica kostimograf
Machka Naopachka Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Sorcevi par cm iznad kolena su bermude do polovine butina su bermude, krace od polovine butina je sorc Aaaa Pojma nisam imala. Bermude su strava
kuruz Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 šorcevi s džepovima negde? išao sam u Springfield, tamo ima dobrih, ali neke pederske veličine
Face Of Melinda Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Pogledaj u Nesalu, oni imaju vece 'standardne' brojeve jerbo domaca proizvodnja a dobar je kvalitet
Recommended Posts