Antikristina Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Za mene lično je praktično sve što je malo duže jer mi se u tom kratkom, iako volim da nosim, urnišu butine I ne pomaže da smršam, jednostavno nemam thigh gap pa sve da imam četres kila, još tanka koža=>ojed čim preskrstim noge, a ne da hodam golih nogu
Hail Metal Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Ma de hejl uvek nesto sere na zenskim temama. Koliko vidim tema nije ženska već opšta. 1
Night's Blood Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 SW Moje dupe bi iz onoga ispalo, jbg, imam ga. Suvise kratko za moj ukus.
Machka Naopachka Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 sestra skoro krenula u slicnim bermudama sa mnom u setnju, bukvalno sam je pitala u fazonu neces valjda u tome napolje ja planirala da dam to u crveni krst da decaci nose sta je prakticno u ovim krutim berudama zivota ti nosite sta hocete naravno ali koji antizenstven stil, reci nemam Da budem iskrena meni one haljine sto kacis sve grozne. Al ono, ne bih ti rekla nesto u stilu neces u tome napolje, da se znamo - a posto se ne znamo onda nije ni bitno Najc, ja bih to resila skracivanjem pantalona. Za mene lično je praktično sve što je malo duže jer mi se u tom kratkom, iako volim da nosim, urnišu butine I ne pomaže da smršam, jednostavno nemam thigh gap pa sve da imam četres kila, još tanka koža=>ojed čim preskrstim noge, a ne da hodam golih nogu Za ojed: Sudocrem. Veruj kevi 1
Antikristina Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 fala kevo do sad sam bebi puder koristila, probaće se i ovo
Oak Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Bogami ako ovako nastavite neko će napustiti forum.
Zen Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 nosite sta hocete naravno ali koji antizenstven stil, reci nemam da se i ja slozim sa sw jednom na temi o odeci
soul wandering Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Bogami ako ovako nastavite neko će napustiti forum. bas, uzbudljivije ovde nego na temi koji bend je otisao u k...c vlaja ce poceti da nas prati
Face Of Melinda Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Aj sad u pauzi... secate se one epizode simpsonovih kada Homer nosi sorc... i ide ona pesma 'i like short shorts' bem ti... pevacu je do jutra
Sreta Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 i wear? SW folirantkinja, voli me, i folira se...
Face Of Melinda Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Sreto zar ti nije nista sveto! Barem SW... i sto bi rekao filozof Sting "if you love somebody set them free"
Sreta Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Ja se i onako ne pitam nesto mnogo, osim tog jebackog sarma, sta je meni ostalo? STA?
Hail Metal Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 fala kevo do sad sam bebi puder koristila, probaće se i ovo i ja isto, bebi puder becutan zakon 1
Night's Blood Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Verujte nama mamama, Sudokrem zakon! Ako vec dodje do problema. Melinda, meni ovo u glavi posle citanja i pisanja na ovoj temi.
soul wandering Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 mozda sam i kacila, ali ne smeta i da jesam https://pbs.twimg.com/media/CoKYrRkVMAAw6GA.jpg https://pbs.twimg.com/media/Coj35cCXYAAuBKK.jpg https://pbs.twimg.com/media/Cn1W61PUMAAo2na.jpg https://pbs.twimg.com/media/CpOPOvZUIAAJH5y.jpg samo sivilo.
Antikristina Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Imam sličnu kao tu prvu, samo je crna, super je Još je bila u teranovi nešto džabe, manje od 1000dinara
Face Of Melinda Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Imam istu kao ovu prvu sto si kacila, samo u tamno zelenoj varijanti Au SW pogodile smo se u necemu
Antikristina Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Još da dođu majka i mačka i kažu da je imaju i one i mir na temi
Machka Naopachka Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 jbt da izadjete zajedno u grad pomisliće izvidjačice Ja nemam
KazimKazim Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Pored teget/vecine niansi plavih, siva apsolutno dominira Clanice usivite se i obavezno edan fotosesn 2
Antikristina Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Pfff teget nikad, baš bezveze boja Crna>>> Siva mož da prođe
soul wandering Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Imam sličnu kao tu prvu, samo je crna, super je Još je bila u teranovi nešto džabe, manje od 1000dinara u teranovi jeste ovaj model ali su pamucne ova je topla <3
Zen Posted August 12, 2016 Author Report Posted August 12, 2016 Prvu i drugu imam crnu, naravno. Udobno i fino. Ne volim 'aljine sa kapuljacom, neprakticno.
Recommended Posts