Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

kao klinac sam bio ubeđen da te borosane nose samo žene kojima smrde noge :haha:

i uvek mi je odvratno izgledalo kad izvire ona dva prsta, pa valjda odatle ta pretpostavka da smrde :haha:

Edited by Јарослав
Posted

Moja keva traži da joj nađem borosane za pos'o, veli apsolutno ništa joj nije udobnije protivu oticanja zglobova i ostalih radosti srednjeg doba kad stoji po vasceli dan. Tako da, žene, mislite unapred :haha:

Posted

@jelka

Pa ja imam dvaes godina i vidi mi se svaka vena, zato i razmišljam o ovome, u srednjem dobu će tek biti veselo :haha:

@majka

Vidiš, zmija i leopard su prihvatljivi, možda za sledeće leto i uzmem :D

Posted

grubin su jako udobne

zavisi sta zelis od obuce

ako predjes tipa bar 5-6km dnevno u setnji ili ti je posao takav da si stalno u pokretu, plus da izgledaju iole pristojno onda su zaista sjajne i funkcionalne

ako zelis zaista lepu obucu, onda tu gube bitku

licno, posto radim u centru, volim da spajam sve sa poslom, izlaske, setnje, stagod kad sav vec u gradu, a cesto se vracam peske kuci

meni su super

:penzioner:

Posted

Podrška

Volim i ja lepu i neudobnu obuću al stvarno se trudim da izbegnem, nije mi se više zajebavati sa kičmom

@sw

Ja to 'za babe' nekad smatram za pohvalu, moja baba se oblači lepše nego dosta devojaka :D

Posted

samo jedne od troje su srednje udobne, jedne su beletanke, a druge su nezno roze sandalice sa malom stiklom, nesto najudobnije sto imam :) stvarno sam imala super spontanu kupovinu

a ovo vas zezam ;) , ali shvatam vas ..i ja sto sam starija manje trpim neudobnost. ali opet, bas su mi ruzne ove vase :/ nadjite bar neku sredinu

Posted

Veruj da su prelepe u odnosu na ostalu anatomsku obuću, čega sam se nagledala dok sam pravila mider/gips za skoliozu, ovo je zlato

A i meni stvarno nisu tako strašne, eto smeta mi taj pampur đon :haha: to da izmene bile bi baš ok

Posted

baletanke = smrt za kicmu

ne znam kako vam nije neudobno da hodate sa tim pretankim djonovima, sem po zemlji, a ne tvrdoj podlozi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...