Havočka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Nikakve podvrnute farmerke na muškima Tipa da si mi brat zabranila bih ti da ideš ulicom pored mene sa zavrnutim nogavicama 1
Antikristina Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Imamo dva lika na faksu koji to furaju Jedan ima debele i dlakave noge Drugi je prežgoljav, eee tog svi zovemo Močvara, ne može niko ime da mu upamti koliko nas te farmerke okupiraju
Antikristina Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Katastrofa, propalo sve otkad su poskupeli vinjau
Zen Posted September 2, 2016 Author Report Posted September 2, 2016 Meh, biko kul uz nirvanu, sad je kurac
Havočka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 vinjak uz nirvana sladoled ili podvrnute farmerke uz devedeset treću godinu
B@K@ Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Uzeh ove juče. Kontao sam neke univerzalne za trening i trčanje, možda uleti i neki basket posle toliko godina. Ne mere samo fudbal. Verovatno ih ne bih kupio da sam birao sam, ali ortak se zajebao i uzeo za broj veće. Uzeh upola cene, sad mi se sviđaju. 3
Hail Metal Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Muškarac sa izvrnutim nogavicama ko žena sa bermudama, 3
obsessed by cruelty Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Meni su podvrnute nogavice kao da idem kroz grad s go pupak na izvolte.
Oak Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Otvorilo se neko fensi govno sa custom limited modelima, mislim da nema patika ispod 15k, vlasnik sportvisiona otvorio valja, "Tike" se zove
Face Of Melinda Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Soul Wanderinze zamisli otvoris svoj butik 'Soul to Perfection' a Hail otvori do tebe frizeraj 'PinMeUp' kakav bi to Yum biznis biJo. Anyway izvrnute nogavice... to mi se svidja? samo uz dobre cipele... skro metrosexual <3
Machka Naopachka Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Da budu jedno drugom jedine mušterije od prilike Kupi kolezinica hajlinu u selekšnu, strava joj je. Ne ona, neka druga al je skroz ok. A za njenog budućeg mladoženju preporučih košulje od kuruza. Daj da joj napravimo neki tematski bidermajer sa logom jumetala.
Zen Posted September 9, 2016 Author Report Posted September 9, 2016 Offtopic bidermajer By yumetal Malo ruze malo grobljansko cvece
kuruz Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Da budu jedno drugom jedine mušterije od prilike Kupi kolezinica hajlinu u selekšnu, strava joj je. Ne ona, neka druga al je skroz ok. A za njenog budućeg mladoženju preporučih košulje od kuruza. Daj da joj napravimo neki tematski bidermajer sa logom jumetala. odlično može ovde da pogleda da l' mu se dopadaju http://www.kosulje.rs/product-category/muske-kosulje/ btw iste modele rade i od različitih materijala, barem je tako sa belim
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 ko bi rekao da cemo kuruz i ja jednog dana oblaciti mladence. pravnici sa stilom.
feyd Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 gde u beogradu kupujete martinke? (nisam uopste u toku)
Јарослав Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 ne kupujemo martinke šalu na stranu, pogledaj Urban shop, imaju tamo sto posto
Zen Posted September 9, 2016 Author Report Posted September 9, 2016 estradno navijacki lobi kupovati martinke? hmmmmm underground shop ili army shop verovatno
feyd Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 pa dobro, ako ima negde red za dobijanje martinki na poklon, i to je prihvatljiva opcija gracias za iMfo.
Recommended Posts