Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imamo dva lika na faksu koji to furaju

Jedan ima debele i dlakave noge

Drugi je prežgoljav, eee tog svi zovemo Močvara, ne može niko ime da mu upamti koliko nas te farmerke okupiraju

Posted

Uzeh ove juče.

124959.jpg

Kontao sam neke univerzalne za trening i trčanje, možda uleti i neki basket posle toliko godina. Ne mere samo fudbal.

Verovatno ih ne bih kupio da sam birao sam, ali ortak se zajebao i uzeo za broj veće. Uzeh upola cene, sad mi se sviđaju.

• Upvote 3
Posted

Otvorilo se neko fensi govno sa custom limited modelima, mislim da nema patika ispod 15k, vlasnik sportvisiona otvorio valja, "Tike" se zove

Posted

Soul Wanderinze zamisli otvoris svoj butik 'Soul to Perfection' a Hail otvori do tebe frizeraj 'PinMeUp' kakav bi to Yum biznis biJo.

Anyway izvrnute nogavice... to mi se svidja?

samo uz dobre cipele... skro metrosexual <3

Posted

Da budu jedno drugom jedine mušterije od prilike :haha:

Kupi kolezinica hajlinu u selekšnu, strava joj je. Ne ona, neka druga al je skroz ok. A za njenog budućeg mladoženju preporučih košulje od kuruza. Daj da joj napravimo neki tematski bidermajer sa logom jumetala.

Posted

Da budu jedno drugom jedine mušterije od prilike :haha:

Kupi kolezinica hajlinu u selekšnu, strava joj je. Ne ona, neka druga al je skroz ok. A za njenog budućeg mladoženju preporučih košulje od kuruza. Daj da joj napravimo neki tematski bidermajer sa logom jumetala.

odlično

može ovde da pogleda da l' mu se dopadaju

http://www.kosulje.rs/product-category/muske-kosulje/

btw iste modele rade i od različitih materijala, barem je tako sa belim

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...