Antikristina Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 Najružnija boja je braon Khaki ne znam šta je, izlazi milion boja između žute i zelene, ali lepo je
obsessed by cruelty Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 pa nije loše određene nijanse khakija pantalone da se isfuraju, s nešto sivo taman... najružnija je crveno-bela
soul wandering Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 ja sam pocela da volim sve sto nikad ranije nisam. pre su mi plava, roze i bez bile boje koje cu nerado obuci, a sad su mi skoro omiljene 1
obsessed by cruelty Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 ja sam relativno skoro počeo da nosim L, nekako nisam registrovao da ide L na 185 a vidim da je i haos sam ja imao sličan problem na DT svirci
soul wandering Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 ja sam dosla do M, valjda necu dalje Još ćeš i bermude počet nosit nikad! da, i na tufnice sam se navukla, uzeh juce ovo https://ae01.alicdn.com/kf/HTB12ecLRVXXXXc4XVXXq6xXFXXXa/Boho-Dress-Sexy-Maxi-Dresses-Summer-Beach-Polka-Dot-Red-Orange-Dress-Women-Deep-V-Neck.jpg_640x640.jpg ako ugledas negde zutu ovakvu pisi mi
Demon Seed Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 (edited) Svaka cast za dekoltee, keep it up Katarina Grujic vrsi dobar uticaj Vidis, obc, kako lepa boja! najružnija je crveno-bela Stoe drzis na avataru onda? Edited April 25, 2018 by Demon Seed
Antikristina Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Gde si uzela, ja bas trazim te na preklop?
obsessed by cruelty Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 samo sam čekao nekog haha pa viš da je ima malo a dominiraju crna i bela, tako može, tako i treba. a imali smo mi crvenu na dresu od osnivanja još ali ne crveno-belu varijantu. čisto beli, crveni, plavi, kombinacija plavo-crveni(bordo), kakve smo kasnije dosta nosili kao rezervne, što na pruge, što na pola podeljen dres.. skoro do početka 60ih, da ne oftopičim sad mislim i inače mi je kombinacija ciganjska da nema kud, zamisli čoveka u crvenoj košulji i belim pantalonama, ili još gore, obrnuto čak ni nemam crvene stvari osim par izuzetaka
Demon Seed Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Nie offtopic brt, i to je odeca Ruzna, ali odeca Ja bas trenutno furam tu neku crveno-belo-zlatnu kombinaciu: Od dresova bih nosio jedino Paul Scholes Ako moze bez kragnice, to ne podnosim... Kad smo kod toga, narocito mi je odvratna kragna koja viri ispod pulovera, mirisanje na lukac mi ide dobro uz tu kombinaciju.
soul wandering Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Gde si uzela, ja bas trazim te na preklop? kod mene na brdu u nekoj radnjici
Antikristina Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 ja sam dosla do M, valjda necu dalje I ja, doduse u fazu 'tesno bogami ali lepo' ali valjda hocu dalje Na Banovom? Koja radnja?
Demon Seed Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Na brdu a Mozda snimim nedje crveno i tufnice pa da se spustimo na kafu do Gogolja
obsessed by cruelty Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 @ds ni ja nisam fan kragni na dresovima, al polo majice furam. imam ja Gigsov, al neki baš mali M, do pupka fazon moram nekako da pribavim original Mijatović Jugoslavija, takođe i Partizanov ali tu nema prezimena. u tome bih se oženio ladno imao sam pleasure to kill original belu sa crvenim printom, pitaj boga de to nestalo, nisam je video bar 3 godine, najjača majica 100% kragna i pulover to se slažem, nikako. takođe oni carevi odelo i patike što nose, bar pola likova na mojoj maturi tako iznosili
soul wandering Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 I ja, doduse u fazu 'tesno bogami ali lepo' ali valjda hocu dalje Na Banovom? Koja radnja? ostala juce samo s jena, nemoj dzaba dolaziti imas tih haljina svuda sada, pogledaj kod mene u city hall na brdu, tu sam vidjala u jednoj boji, ali i po uscu, doduse dug rukav
Antikristina Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Ma to ako budem u kraju De bre svuda, ja nista nisam nasla, samo kosulje, mada i to moram da uzmem, samo da zberem parice neke
KazimKazim Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Ona e medikament xa stres o djee Njens razmisljanja su gili kghm khm moi
obsessed by cruelty Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 ovo nije yumetal, ovo je narodna kuhinja
Demon Seed Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 Daj nesto ovakvo, ta neka kaisia https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/cnj-img/images/7m/7mW6tNTn8ln0 2
soul wandering Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 https://www.instagram.com/p/BjQ7lUenQXo/?explore=true
soul wandering Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 (edited) nikad do diplome of metal Edited May 28, 2018 by soul wandering 7 2
Recommended Posts