SkullKrusheR Posted March 20, 2019 Report Posted March 20, 2019 stare tablice na audiju, dragan mrđa u pozadini, sve ukazuje na to da je slika stara 10-ak godina.
KazimKazim Posted March 20, 2019 Report Posted March 20, 2019 Ceo dan sirim baiate vesti Ma, pre neki dan ga interviuisao Neboisa Dupelizac Petrovic, pa bila ta slika uz teks' na Mondu Toe iz odeljka - okupljanja repStacie, pod Antarom kapiram
obsessed by cruelty Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 hvala baalu na oglasima i snizenju od 20 evra tinker hatfield 4ever 1
obsessed by cruelty Posted June 7, 2019 Report Posted June 7, 2019 NB klasikica, dobar. moram i ja neke papuce da pazarim uskoro inace sam jurio dzodanke bilo koje od 3-7 al bele, sasvim mi slucajno izletele ove huarache, mada super, taman nisam nikad imao nijedan par, kombinacija bolja mi je najbolja ikad
obsessed by cruelty Posted June 7, 2019 Report Posted June 7, 2019 mora nadjem i za basket neke jeftine, isao sam vec 2x u plitkom air max 1, samo cekam kad cu opet da upropastim zglob, ima neke preporuke?
kuruz Posted June 7, 2019 Report Posted June 7, 2019 (edited) ja se kanim da naručim jedne Li Ning čitao sam baš dobre komentare ljudi koji ih imaju, čak i Wade i McCollum ih nose, pa daj da se proba za 50-60 dolarahttps://lining.aliexpress.com/store/group/Basketball/2097003_512629260.html?spm=2114.12010612.0.0.1fba35bdGetzgj Edited June 7, 2019 by kuruz 1
obsessed by cruelty Posted June 7, 2019 Report Posted June 7, 2019 tacno tako nesto mi treba, hvala eh da ima jos onih starburya za 15e
Haos sam ja Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 21 hours ago, obsessed by cruelty said: mora nadjem i za basket neke jeftine, isao sam vec 2x u plitkom air max 1, samo cekam kad cu opet da upropastim zglob, ima neke preporuke? Koliko često igraš? Zašto bi kupovao ove kineske krntije ako igraš relativno često?
obsessed by cruelty Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 pa i ne bas tolko cesto.. tipa jednom nedeljno, plus eventualno sto mozda odem i ja sam da sutiram malo, pa zato neke sto jeftinije a i da ne budu nesto lepe da me ne bude zao da ih gulim po betonu imam tu jedne dzordanke za kad bude trebalo u neku halu, al ima jos vremena dok stignu do stadijuma za na basket
kuruz Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 što krntije? pišite iskustva s njima ako ih imate, da ne bacamo ni te sitne pare na probanje ako ne valjaju
Haos sam ja Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 Možda ja baš nisam merodavan jer sam malo elitista kad je obuća u pitanju a posebno patike za basket. Ja igram dosta često a pošto sam prosečne visine i igra mi se zasniva na kretanju i brzim promenama pravca, jako mi je bitno da imam dobre gilje a em se ložim nenormalno na to. Imam Kobe 9 cactus za napolje, Air Jordan 29 koje su zaista odlične patike al sam u poslednjih par godina više u fazonu low cut, i najzad Kobe AD exodus koje su mi za salu al nisam baš prezadovoljan performansama iako su prelepe estetski. Ove kineske marke tipa li ning, anta i slično nisam nikad lično probao al rekli su mi mnogi da su krš. Za neke pristojne pare uvek mogu da se nađu npr neke adidas sa boost tehnologijom, npr neki Dame Lillard modeli, meni su ružni ali kažu svi jako dobre patike. Isto tako i hyperdunk Nike modeli. 1
In The Flesh Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 (edited) 3 minutes ago, Haos sam ja said: Ja igram dosta često a pošto sam prosečne visine Pa i Kuruz je. Edited June 8, 2019 by In The Flesh
kuruz Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 fuck off ja imam adidas boost i prezadovoljan sam, ali sam hteo da uzmem neke Li Ning jer sam čitao dobra iskustva, pa reko' aj da vidim kakve su, nije neka velika šteta i da propadne 60-70 evra iskreno, čak i to što ih Wade i McCollum reklamiraju nose mi je dobar znak, iako ne verujem da isti kvalitet daju njima i prodaju po radnjama, ali sumnjam da je razlika baš drastična
Haos sam ja Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 Pa sigurno ti signature modeli nisu loši, plus ja ne znam nikog ko ima way of wade a kamo li mccollumov model u srbiji, ali ova srednja i niža klasa modeli su baš subpar u odnosu na nike i adidas. E da, možete da probate sa nekim Underarmour modelima ako ste skloni eksperimentisanju.
kuruz Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 ni ti modeli im nisu preskupi, eno Wade uglavnom koštaju uglavnom oko 85 dolara baš ću da vidim sa drugarom iz Kine da donese jedne
kuruz Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 ipak ne uzeh LiNing za basket, nisam hteo da rizikujem umesto toga PG3, SportVision imao dobro sniženje za https://www.youtube.com/watch?v=aRgKRamQj5g 1 1 1
Recommended Posts