truliandedzombileš! Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 dss - da imate da se zgranjavate zbog dva glasa Serem se na izbore, kad su najbolje opcije Čanak ili Pajtić :no: :haha: 1
HUMAN Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Dobro, to možda jeste smešno, ali Sanda-Boško kombinacija je za plakanje, u najmanju ruku ili dizanje iste. ..ali stvarno
LoveHateLove Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Svega ima na ovom bijelom dunjaluku. Da nisi ti ono za DS prelomio, oli nekom ruka zadrhtala?! ne, ne...ja za Zokijeve nisam nikad glasao, iako smo imenjaci ... ali mozda se solidarisem sa metalskom bracom, to je najdalje sto bih isao u tom pravcu...a na dan izbora ko zna sta ce biti, sve je moguce, zavisi na koju nogu cu da ustanem
truliandedzombileš! Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 uf da je sanda 30 godina mlađa
El Karnisero Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Patriotska stranka, organizovali Anti Nato proteste u Beogradu, Nisu, Novom Sadu, Valjevu i opet ce u Beogradu 27 marta. Naravno i oni su pod medijskim mrakom kao i DJB i Dveri/DSS jer su anti rezimski nastrojeni. Седим ти ја тако код ујака на послу, дошао неки лик из Заветника да их смара за потписе. Ујак наравно није хтео. Каже његов колега - ја сам већ потписао за СНС. Каже антирежимски Заветник - аха добро, па нема везе, то је исто. 5
Dead Man Drinking Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Zna se koja je "stranka" iskrena kada je odnos prema Vučiću u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=waslmoOCMm8 1
HeLLsarma Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Седим ти ја тако код ујака на послу, дошао неки лик из Заветника да их смара за потписе. Ујак наравно није хтео. Каже његов колега - ја сам већ потписао за СНС. Каже антирежимски Заветник - аха добро, па нема везе, то је исто. I u zitu imas kukolja.
Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Nek se napuše kurca i Zavetnik i ujkin kolega realno 4
Dead Man Walking Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Zavetnik je OK ime za BM projekat. 2
soul wandering Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 ja prvi put cujem za to sad od vas iskreno
Dead Man Walking Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Izgleda da medijski mrak nije nužno loša stvar. 1
Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Ja sam čuo ranije, samo nisam znao šta je, držali su se pod velom tajni... Zar nije s njima onaj neki bivši radikal matori debil sa naočarima? Najjača ekipa su Anarhosindikalistička unija ili kako se već zovu, uz moto: I NEZAPOSLENI SU RADNICI. Srećem im nalepnice po Kumodražu, mislim čak i da znam ko ih lepi
soul wandering Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 jao pa znam ko su ti, sad me podseti koleginica...oni sto su za vreme prajda isli po bg-u sa onim ogromnim ikonama i krstovima i kadili grad videla sam ih jednom, jezivi bolesnici.
Talvi Posted March 22, 2016 Author Report Posted March 22, 2016 meni je to Zavetnici ponajpre zvučalo kao neki bajkeri, Amadeus Bend stajl
Antikristina Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Meni zvuči ko još gori dverjani (terali bi jadan narod u crkvu brt), što će biti da jesu
Talvi Posted March 22, 2016 Author Report Posted March 22, 2016 biće da je to za SNS ono što su Dveri isprva bile za DS, kao što i potvrdi ovaj što ga je Lalović video
LoveHateLove Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 a program im se zasniva na listi lepih zelja, kao i kod vecine drugih.
chess Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 kazu neki da su prognoze ove kladionice takve zato sto je vlasnik meridiana sns covek ''Članovi SNS-a su dobili zadnje rezultate njhovih istraživanja, gde SNS sada podržava 35\%, SPS 13\%, DS 8,4. SDS/LDP, Dveri/DSS, Radikali i Dosta je bilo takođe ulaze u parlament, pošto svi imaju pojedinačno preko 6\%. Pitajte ih, ili samo pogledajte koliko su im zabrinuta lica. A ovaj navodni izveštaj kladionica je Djuka pustio u etar još pre mesec dana... partijska dužnost.''
Hail Metal Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Ja bih za SNS, jer nema jake Zvezde bez jakog Vučića. Iskreno, postujem odluku. to je stav a ne oni koji toboze ne znaju za koga ce da glasaju a posle cap , za Nikolica i za SNS. 3
HeLLsarma Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Rekoh ja da ce da padnu. Ove izbore ce se opet izvuci, al za sledece padaju sto posto. I to mislim da cemo ubrzo imati nove ako sklope neku ludacku koaliciju.
Dead Man Walking Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Meni je neverovatno da SPS još uvek ima 10-15% i to bez PUPS-a.
soul wandering Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 to sam i ja pomislila a imace videces, neunistivi su bukvalno
Talvi Posted March 22, 2016 Author Report Posted March 22, 2016 što da nemaju, penzioneri najveće glasačko pod-telo a svi odreda izlaze na izbore i u velikoj meri se sa setom sećaju Slobinih vremena jebe se njima za Dačića i kompaniju, važno je da se SPS zaokruži
Recommended Posts