Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Jasno je da postoji medju njima neki precutni pakt o nenapadanju.

Seselj koristi najgore vrste uvreda za svakoga ko mu se i najmanje ne dopada. Odes na Tviter pa vidis sta pise. Medjutim, za Vucica nista, jos ga cak i hvali.

Toboze nema za sta licno da ga napada, ali zato za sve druge ima. Sumnjivi su.

Kontam da bi Vucic najvise voleo da njih dvojica dobiju najvise, pa da plasi zapad sa Seseljom, kao sto je i Sloba radio.

Tek se ne slazem za stavove prema Slobi. Alo, pa on ga je licno optuzivao da je izdao Krajinu i Kosovo a sad kaze da mu je postao najbolji prijatelj i da je zastupao srpske interese u Hagu.

Zastupao kur moj. Znao je da ga ceka dozivotna robija, sta je drugo mogao da radi nego da se brani. A licno sam pratio sudjenje kad se ogradjivao od Krajine, i svih navodnih zlocina. Predstavljao se kao da nije imao nikakvu kontrolu nad tadasnjem rukovodstvo, sto je aposolutna neistina.

Posted

Vucic koristi Sekija da laje na Tomu pre svih ali i druge, a Dacica da sere po Hrvatima, Crnogorcima itd, dok on u fraku i skupim cipelama igra ulogu najevropljanina. Ovaj drugi je ocigledno ucenjen raznoraznim koferima i nebrojenim drugim aferama zbog kojih mu preti dugogodisnja robija, dok ovaj prvi samo radi ono sto najbolje ume.

Govna su svi, govna su i ti zapadni politicari koju zmure na oba oka i prave se da je veliki reformator pao sa neba pre par godina.

• Upvote 3
Posted (edited)

To su sve nase babe i dede, nisu ne znam cije...Ne vidis babu i dedu 5 godina i onda se cudis sto ce da glasaju za Vucica. Ja ih ne krivim uopste, sta nepismeni starkelji mogu i da znaju, gledaju TV po ceo dan, nigde se ne krecu, osim do prodavnice, po lebac i mleko i sad trebaju da budu strucnjaci za visoku politiku...

Ja cu svojoj babi da kazem sta da zaokruzi, isto tako i kevi.

Edited by LoveHateLove
Posted

au koja tuga, ne znam dal mi više žao ove babe ili ljudi kojima takvi kao ona biraju sudbinu...

I jednih i drugih. Pa baba zivi u mraku i u bedi, naravno da ne vidi kakav je Vucic zlotvor.

Posted

Moja baba ima 78 godina, pismena je (mada nikad nije išla u školu) i pljuje po Vučiću stalno

I misli da starima treba zabraniti da glasaju

Moja baba >>> svi

Alal vera babi, samo jos da rasiri propagandu medju komsinicama. :-D

Posted

Glasao si za Nikolica, isti si kao ta baba.

Isto kao i gospodin Aleksandar Pavlovic iz Dosta je Bilo.

Doduse on je hteo da kazni Tadica, a ja mrzim Tadica, a takodje mrzim i Vucica,a zao mi jeste sto nisam samo ponistio list. Jel ti je sad jasno?

Posted

ja sam poništio

nema tu manjeg zla

Pa svakako, to mi je jedna od najvecih gresaka u zivotu i ja sam svestan da sam ispao budala.

Al svakako za SNS kao stranku nikada nisam glasao, glasao sam za DSS dok je bio Kostinica.

Vucic je psihopatsko zlo, Tadic je ugladjeno zlo.

Pokojni Miki Rakic je pomogao Vucicu da uticu na Tadica i da se precutno podrzi SNS. Ako sad SDS bude bio sa SNS posle izbora pokazace da je Tadic jos veći slepac i gnjida.

Sad glas dajem Radulovicu pa cemo videti kako ce biti kad udje u skupstinu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Eto zasto je malo glupa.

Da ne bude da sirim dezinformcije, otac joj je zamenik gradonacelnika.

Inace je devojka diplomirala na Ekonomskom u Bgu skoro, i kad sam je upoznala, prica mi nesto a meni sve nesto poznata i nikako da se setim gde sam je videla :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...