HeLLsarma Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 sećam se ja da se masa jumetalska radovala padu belog govneta, i ja sa njima. Pa cim nema nijednog glasa za njegovu koaliciju to je pokazatelj da je i dalje hejtovan. :-D
Talvi Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 "85 member(s) have cast votes", od toga 43 glasa za Raduleta http://www.youtube.com/watch?v=Kx-Y183LsvA
soul wandering Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 tog zamenika nemam pojma, znam samo za vidoja
Oak Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Posle ovog klipa iz Leskovca i ove babe u potpunosti razumem ljude koji zastrane i postanu fašisti, najobičnija svinja je bolja od većine ljudi.
soul wandering Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 ali ej uzme ti 10% tvoje mukom zaradjene penzije, zivis na ivici bede star i bolestan, i ti opet ne samo da glasas za njega nego ga volis kao sina rodjenog koji je to nivo ispranosti mozga, stvarno neverovatno. 1
Talvi Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 upravo zbog toga ja i jesam siguran da će oni opet da iskidaju na izborima
soul wandering Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 to niko ne dovodi u pitanje,samo mislim da nece dobiti isti procenat kao na proslim izborima
B@K@ Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Ako dobiju veći, definitivno bežim odavde... na kraju će ostati samo Miki iz Trnave, da ugasi svetlo. 1
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 kaže na početku klipa da govna imaju 20 hiljada članova u Leskovcu, a ceo grad ima 60k stanovnika
johnnyzzz Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 tog dana je imao 120k stanovnika vučić gde se pojavi izaziva anomalije, širi prostor, vreme i stavnovništvo
Fapril ethereal Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Ako dobiju veći, definitivno bežim odavde... na kraju će ostati samo Miki iz Trnave, da ugasi svetlo. nece Miki da ugasi svetlo, Miki ce da ostane i da glasa i za Radulovicevu decu i Dosta je bilo i 2050-te godine, sve dok ne udju u parlement..
HeLLsarma Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 "85 member(s) have cast votes", od toga 43 glasa za Raduleta http://www.youtube.com/watch?v=Kx-Y183LsvA Kad saljes rezultate DJB-u?
~SilentWarrior~ Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 tog zamenika nemam pojma, znam samo za vidoja Sad ne znam ni ja koji je http://www.loznica.rs/OpstinaLoznica-Zamenik-gradonačelnika-dr-Jezdimir-Vučetić_1941_ http://www.loznica.rs/OpstinaLoznica-Zamenik-gradonačelnika-dr-Radovan-Divnić_2691_
kuruz Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 katastrofa od pesme Milica Todorović je za ovu svemirski brod u svakom smislu 3
Álvaro Recoba Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 kaže na početku klipa da govna imaju 20 hiljada članova u Leskovcu, a ceo grad ima 60k stanovnika Leskovac ima 145k stanovnika.
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 sam grad oko 60k (nešto preko) ostalo otpada na okolna sela
Demon Seed Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Baš bih voleo da vidim taj okrug u Srbiji gde sela imaju 80 iljada stanovnika.
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 kaže ovako, prema popisu iz 2011. godine, u samom gradu ima 60.288 stanovnika, dok na aglomeraciju ide 144.206 sve i to ukupno da računaš, kolika budala treba da budeš, pa da poveruješ da je desetina stanovništva jednog grada u gradskom odboru neke stranke
Álvaro Recoba Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 (edited) Opština ili grad, šta god da je sad, Leskovac ima najviše sela. Moravačka sela imaju i do 2 iljade stanovnika. Neka sela su spojena sa grad tipa Bobište, Ančiki i slično. Ne sumnjam da imaju tolko članovi, u Vlasotince imaju bš mnogo (više od 10% stanovništva), a opština 5 puta manja od Leskovac. Edited March 27, 2016 by Álvaro Recoba
Demon Seed Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Al' do 80 iljade treba četeres' sela od po 2 iljade stanovnika Jebeš li ga šta računaju, centar Leskovac 60 iljade, a periferija i sela 80 iljade sve i to ukupno da računaš, kolika budala treba da budeš, pa da poveruješ da je desetina stanovništva jednog grada u gradskom odboru neke stranke kakav odbor bre, članovi ne bi me čudilo da je 2/3 zaposlenih u Le član partije
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 pa članovi stranke, odnosno učlanjeni u gradski odbor iste nije šija, nego vrat
Demon Seed Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Nisam stručnjak za ta sranja, ali gradski odbor i članstvo u stranci bi trebalo da su različiti pojmovi Град Лесковац: Бабичко, Бадинце, Барје, Белановце, Бели Поток, Бистрица, Бобиште, Богојевце, Бојишина, Боћевица, Братмиловце, Брејановце, Брестовац, Брза, Бричевље, Букова Глава, Бунушки Чифлук, Велика Биљаница, Велика Грабовница, Велика Копашница, Велика Сејаница, Велико Трњане, Виље Коло, Вина, Винарце, Власе, Вучје, Гагинце, Голема Њива, Горина, Горња Бунуша, Горња Јајина, Горња Купиновица, Горња Локошница, Горња Слатина, Горње Крајинце, Горње Синковце, Горње Стопање, Горње Трњане, Горњи Буниброд, Градашница, Грајевце, Граово, Грданица, Грделица (варош), Грделица (село), Губеревац, Дедина Бара, Добротин, Доња Бунуша, Доња Јајина, Доња Купиновица, Доња Локошница, Доња Слатина, Доње Бријање, Доње Крајинце, Доње Синковце, Доње Стопање, Доње Трњане, Доњи Буниброд, Драшковац, Дрводеља, Дрћевац, Душаново, Жабљане, Живково, Жижавица, Загужане, Залужње, Злокућане, Злоћудово, Зољево, Игриште, Јарсеново, Јашуња, Јелашница, Калуђерце, Карађорђевац, Каштавар, Ковачева Бара, Козаре, Кораћевац, Крпејце, Кукуловце, Кумарево, Кутлеш, Лесковац, Липовица, Личин Дол, Мала Биљаница, Мала Грабовница, Мала Копашница, Мала Сејаница, Манојловце, Међа, Мелово, Миланово, Мирошевце, Мрковица, Мрштане, Навалин, Накривањ, Несврта, Ново Село, Номаница, Ораовица (код Грделице), Ораовица (код Црковнице), Орашац, Оруглица, Падеж, Паликућа, Палојце, Петровац, Печењевце, Пискупово, Подримце, Предејане (варош), Предејане (село), Пресечина, Прибој, Равни Дел, Радоњица, Разгојна, Рајно Поље, Рударе, Свирце, Славујевце, Слатина, Смрдан, Стројковце, Ступница, Сушевље, Тодоровце, Тулово, Тупаловце, Турековац, Црвени Брег, Црковница, Црцавац, Чекмин, Чифлук Разгојнски, Чукљеник, Шаиновац, Шарлинце и Шишинце. Ok, ima kodža xD
kuruz Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 mislio sam da i Lebane potpada pod Leskovac Milica srećica http://www.youtube.com/watch?v=ppvlHWj-t0w
Sreta Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Kladza nece promasiti za neki bitniji procenat, ne drze kladionicu budale. 2
Recommended Posts