Fapril ethereal Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Ljubisa nije imao da plati boju
Oak Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Bogami i nivo debilnosti je velik kod tih osoba što su radile mural faking belom samo jako...
Јарослав Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 i to stoji, ali opet manji nivo opet, sa druge strane, bolje na tamo nekog Belog da se lože, nego na tamo nekog pedera
soul wandering Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 imamo li predstavnike mladenovca ovde? jel radi lik sta korisno u skupstini?
Јарослав Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 možda neko od svete trojice zna, oni su tu u komšiluku
HeLLsarma Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Ti da si iole ucio geografiju znao bi gde su Lazarevac i Mladenovac. 3 1
johnnyzzz Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 ja sam učio ali tad tad sam bio mlad jebo me čorbuljak
El Karnisero Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 (edited) imamo li predstavnike mladenovca ovde? jel radi lik sta korisno u skupstini? Ја колико сам испратио објављују на сајту шта се ради скупштини, најављивали су да ће објављивати где се троше парe,Имају и неке идеје,, дај да за месец дана видимо и ово: Грађански покрет „Само јако!“ ће уз помоћ стручњака из области јавне управе и планирања развоја градова до 1. октобра саставити два стратешка документа која се тичу покушаја суштинских промена – „План реорганизације општинске управе“ и „Упутство за грађанско освајање власти“. Уз постављање одборничких питања, покушаја да се понуде одређена решења проблема грађана (тренутно је фокус на „Метропаркингу“) – ово ће бити начин на који ће деловати организација која се представила као оригинални ПОКРЕТ за промене, а не стандардизована политичка странка. Писали су и о деловању комисија у скупштини, притискали нешто око квалитета воде за пиће. У принципу труде се, али је питање шта се из опозиције конкретно може урадити на локалу. У принципу је сам Бели мање-више маскота, други људи воде причу. Edited September 1, 2016 by El Karnisero
Demon Seed Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Ti da si iole ucio geografiju znao bi gde su Lazarevac i Mladenovac. Ih, a da ti nisi možda iz geografije naučio gde je Prokuplje? 2 1
HeLLsarma Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Negde kod prekida stvarnosti. :-D 2
ManiaC Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Na gradskim izborima takticki treba glasati za Dosta je bilo... 1
ManiaC Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Nije se valjda pojavila neka nova moda sa kojom nisam upoznat?
Sreta Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Na gradskim izborima takticki treba glasati za Dosta je bilo... Trebalo bi, tj da si pismen, najgori su mi ti glasaci nekih nebitnih stranaka, nepismeni i nadmeni.... SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA 1 1
ManiaC Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Dosta je bilo je jedini koji moze da pomrsi konce Vucicu u Beogradu.Protiv komunalaca,bus plus,beograda na vodi..Ono udbasko smece to ne moze koliko god bio veran vecno...
Sreta Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 BOLJE DA SAM HLADNA GOVNA JEEEEOOOOOO.... 2
oʞɾoƃ Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 lepa rečenica, osim što je Čerčil nikad nije izgovorio...
soul wandering Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 ovo je vecna tema za sve izbore ikad, ili planirate da je zatvorite?
bo88gdan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 lepa rečenica, osim što je Čerčil nikad nije izgovorio... hmmm, meni drug istoricar kaze da jeste, kome cu pre da verujem? Sta si ti bese zavrsio? 1 1
Recommended Posts