Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Genijalno :haha: Mene generalno ne zanima šta će da se dešava unutar njihovih granica, koliko sam razumeo Trump se divi Putinu, pa ako bi nekako bilo moguće da te dve zemlje prestanu da jedu govana po celom svetu, to bi bilo vrlo lepo. Epski izbor su imali, definitivno, od 300 miliona ljudi takve dve osobe su kandidati :haha:

• Upvote 1
Posted

Genijalno :haha: Mene generalno ne zanima šta će da se dešava unutar njihovih granica, koliko sam razumeo Trump se divi Putinu, pa ako bi nekako bilo moguće da te dve zemlje prestanu da jedu govana po celom svetu, to bi bilo vrlo lepo. Epski izbor su imali, definitivno, od 300 miliona ljudi takve dve osobe su kandidati :haha:

Nemoj da zaboravis da je Harambe dobio skoro 15000 glasova

• 2 weeks later...
Posted

Nadam se da će pičkousto psihopatsko govedo uskoro da crkne. Da li od nekog tamo snajpera ili prirodnim putem, nebitno je. Da crkne, pa da mu se slatko ispišam po grobu. Najmanje što se može učiniti jeste da mu se zapiški veličanstveni mauzolej.

Mogućnost ukrašavanja sraćkom vrlo verovatno otpada, jer imam tvrdu stolicu, jednom u 3 dana, a ponekad i jače. S druge strane, tuširanje uvek može. Ionako zbog toga često noću odlazim u WC. Usput, iskreno da vam kažem, oduvek sam se divio kučićima. Kako oni samo graciozno obeležavaju teritoriju... Ta gordost, ta ponos, bezbrižnost kada dignu nogicu je nešto što inspiriše i ostavlja bez daha. Eto, to je čika zacrtao. I to će odraditi kad-tad. Av! Av!

• 2 months later...
Posted

Mnogo podcenjuju Jeremića.

Čovek ima i iskustva i para za trku, a sećam se kako je odvalio Šapića u Utisku Nedelje (dobro, Šapića i nije teško odvaliti) i Čedu Jovanovića, i genealno je odličan retoričar.

Mislim da će Radulović njega da podrži. Barem pričaju da često sastanče.

Koliko su se DS i sateliti oko njega pogubili u vremenu i prostoru, pokazuje i podrška nemuštom Saši Jankoviću. Pa taj čovek nema nikakvu harizmu, vrlo je slab retoričar, i zgaziće ga u prljavoj kampanji kao glistu. Nije ovo Švedska, pa da su nam političari kao Saša Janković.

A ovo NSPM istraživanje veze sa vezom nema. Koga su oni to anketirali i gde? Čuj, Toma da uzme preko 30% glasova, a Radulović 1%. Totalno neozbiljno i nerealno.

• Downvote 1
Posted

sasa slab retoricar? :haha:

:haha:

ako ista onda je za jednog birokratu sumnjivo utegnut i pismen u svom javnom nastupu

...al istina nije imao toliko prilike da se pokaze u jednom razmahanijem, drzavnickom izdanju

Posted

ne sumnjam da ce retardirano glasacko telo srbije opet uvaliti zemlju u sranja kao sto su to ucinili svi koji su glasali za sns. od ljudi koji su izglasali vucica posle njegove istorije pravljenja sranja, ocekujem najgore. pamcenje zlatne ribice, inteligencija simpanze, informisanost kaktusa.

http://www.youtube.com/watch?v=AROJRuxR1js

Posted

Sad vidim da je cela sednica na snimku :) pojma nemam, znam da sam posle toga guglala biografiju ovog bolida orlica sto je skinuo svaki vucicev pokret

U sustini ih je smireno, kulturno i argumentovano unistio

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...