Dark_Elf Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Selakovič može lako da mu preuzme stranku. Stefanović je bolje rešenje, pošto je slina koja ne može bez autoriteta.
vudun Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Da da, i ja ciljam na njih dvojicu Hefest, pošto zna da vozi avion, da cilja tamo gde je nužno. 1
Demon Seed Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 kad se loncar provukao sa fotkama provucice se i ovaj, smislice se neka strategija, krik je finansiran od strane zapada sa namerom da ga ruse, a ona ce biti predstavljena kao grebatorka nezadovoljna plenom posle razvoda koja zeli da napakosti muzu, tako neke gluposti Kad se Lončar provukao sa šetanjem sa pištoljem po Kliničkom Centru još u danima kad je prebacio drugu polovinu studija, provući će se i sa kakvim hoćeš slikama. Jedu mi se bre govna više od njih, sledeće godine prodajem kuću i idem kod brata u Njemačku Ovaj govnjivi narod će i kurčinu da proguta, a nisu mnogo izbirljivi ni oko ugla pod kojim će da im uđe, potpuno je nebitno kako će da ih nafarbaju. I, je l' rekao danas nešto, ništa ne iskače na guglu?
soul wandering Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Hahaha "necu biti u kampanji dok obavljam posao" Slusate li vi ovo?
chess Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 nisam bio tu, sta je kenjao u upitniku? vidim po vestima da je uglavnom kupovao vreme, beje ga toma izgleda
soul wandering Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Nista konkretno nije rekao kao i obicno. Ona pita jedno od prica svoju pricicu, hvalio Sinisu i Loncara i tako...bolje sto nisi gledao.
vudun Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Ukoliko propadne pakleni plan, na čelu sa Hefestom, onda je solucija da prebegnemo na Maksimir. Valja držati odstupnicu.
imaginos Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 jebena normalna opozicija nikad nije imala talenat za propagandu, sve nesto na finjaka, na istinu i na zdrav razum, a to ne pali. ne pobedjuju radule i ekipa zato sto su svima predocili kako stoje stvari i ubedili ljude u nesto - vec zato sto vucic i ekipa prave sve veca i veca sranja koja vise ne mogu da sakriju. cela ta ekipa koja bi eventualno mogla da vodi zemlju na normalan nacin nikad nije htela da uprlja ruke kampanjom na nacin kako propaganda treba da izgleda. a to mogu da uce od sns-a koji su kao opozicija uspesno iskoristili sranja DS-a koja su bila jedno 30% ovog sto se sad radi. ono sviranje gitare u skupstini je bio transfer blama ali se bar neko setio kako se privlaci paznja i skuplja poen.
oʞɾoƃ Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 To ja stalno objašnjavam ljudima. Ako hoćeš da budeš pristojna građanska opozicija, dobićeš isključivo glasove pristojnih građana. Drugim rečima, jedva ćeš preći cenzus.
Dead Man Drinking Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Neće umeti da te cene ako ih tučeš na poene...
Dark_Elf Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 (edited) To ja stalno objašnjavam ljudima. Ako hoćeš da budeš pristojna građanska opozicija, dobićeš isključivo glasove pristojnih građana. Drugim rečima, jedva ćeš preći cenzus. Ma kakva pristojna opcija. Oni su prosto netalentovani za politiku. Pogledaj kako je Obama dobro trolovao Trampa, pa uporedi to sa Šutanovcem, Jankovićem, Jovanovićem, Čomićkom... jad i beda. Jedino je Borko Stefanović umeo dobro da troluje Vučića, dok je bio u parlamentu, jer ima čovek tralenta za politiku. Da ne pričamo što su svi do jednog žešće korumpirani. Pristojna građanska korumpirana opcija. Edited February 15, 2017 by Dark_Elf 1
Dark_Elf Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=N0zFBJ8rSYo Na osnovu kojih kriterijuma vazda zovu ovu drugosrbijanštinu Dušana Jakšića da on kao nešto komentariše? Evo i ovde, sedi rame uz rame sa jednim Bakićem i Samardžićem, a oni su bogovi objektivnosti i nepristrasnosti (i inteligencije) u odnosu na njega.
soul wandering Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 http://rs.n1info.com/a228467/Vesti/Vesti/Nikolic-odlucio-da-se-kandiduje-za-predsednika.html
Dark_Elf Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Hahahaha... sad baš čitam. Glavu dajem da se malko podnapio kući, koja čašica rakija više za rođendan i udarila mu sujeta, i pomislio "Neće mene Vučić da radi... stvorio sam mu i stranku i sve...". Još je Dragica tu svog otrova dodala verovatno. Hahaha.. koji cirkus. Samo da mamuram sutra ipak ne povuče svoju kandidaturu. 1
ShinigamY Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Pa vidis da pise nezvanicno, sto znaci da ce veceras Vucko da mu opali dve vaspitne i da ga vrati u Bajcetina siti, a ujutru ovaj negira te nezvanicne informacije
soul wandering Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 lici mi ovo na istinu, verujem da se sinoc nadurio, jbg usrao mu je rodjendan ALI mozda je ovo samo fora da udju u drugi krug naravno svakako se zeljno cekaju dueli sina ace, oca tome i praoca voje, kao i da vidimo u cemu se razlikuje program ova dva kandidata sns 1
Descender Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Klasičan dogovor. Uvodi se još jedan igrač se povećaju šanse da baš njih dvojica odu u drugi krug (pošto imajući u vidu broj kandidata može da se desi da drugoplasirani uđe u drugi krug i sa 15-ak posto), a ako to ne uspije - barem će da se otkrnje Jeremićevi glasovi za drugi krug, koji je po Vučića opasniji kandidat.
Dead Man Drinking Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Još kad bi njihovi glasači i snedvičari mogli to da shvate. Pa znaš kakava će zabuna među njima da nastane ako je ovo istina. I kad bi našli pola miliona i rekli im glasajte za Tomu, oni ne bi smeli, jer bi se plašili da će ih nakon izbora etiketirati kao protivnike AV-a. Ovo može biti samo trolovanje opozicije ili osveta Sita 1
kuruz Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 ovi iz DJB su autistični, izgleda da će da kandiduju Miroslavu stalno izbacuju ovakve klipove, ona im je glavna zvezda svih novih snimaka
Descender Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Još kad bi njihovi glasači i snedvičari mogli to da shvate. Šta ima da se shvati, jednostavno se pusti "prirodno" da se glasa. Oni okvirno imaju 40-45% od izašlih i nek Toma uzme 15-ak posto koji mu "prirodno" pripadaju, što od ljudi koji su u njegovom krilu u stranci, što još više od starijih i slabo obrazovanih glasača koji će srcem glasati za njega jer im je blizak, a neku konkretnu korist (za razliku od stranačke mašinerije) nemaju ni od jednog ni od drugog, samo žive svoje male živote - to mu može biti dovoljno za drugi krug. A i ako ne bude, može pogurati npr. Jankovića u drugi krug tako što će uzeti određeni broj glasova Jeremiću. A sa Jankovićem će Vučić lakše izaći na kraj u drugom krugu nego sa "precednikom sveta". Vučić ovim apsolutno ništa ne gubi, potpuno je svejedno da li će u prvom krugu osvojiti 35 ili 45 % glasova. A može mnogo da dobije.
Dark_Elf Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 meni je totalno nerealna (da ne upotrebim grublju reč) prognoza da je ovo kao dil da njih dvojica uđu u drugi krug. Kao prvo, nema nikakve šanse da Toma uđe u drugi krug... za njega će da glasa jedan mali procenat SNS članova, i to je to. A drugo, Toma će taman toliko da unese zabunu među botove, da Vučić sigurno neće moći u prvom krugu da uzme pobedu. Ovo nikako ne odgovara SNS. Kao što rekoh, očekujem povlačenje Tomine kandidature kad se rastrezni. Nadam se da grešim.
Descender Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Sve će biti odmah jasno po početku kampanje. Ako je ovo Toma zaista uradio iz bijesa, onda ćemo vidjeti tešku artiljeriju kad je korupcija i sve ostalo što zna o Vučiću i ekipi u pitanju. Ako bude pričao kao Šešelj ili govorio nešto kao "ja neću napadati Acu, ja ću voditi pozitivnu kampanju, blabla..." ili slična sranja - odmah će se znati da li je dil u pitanju. A ja sam skoro siguran da jeste.
soul wandering Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 kljucna stvar ce biti koliko ljudi ovoga puta izadje na izbore, jer oni nema sanse da zajedno mogu dobiti vise nego prosli put, tj. 25% od ukupnog broja. tako da je sve moguce.
Recommended Posts