vudun Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda.
soul wandering Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 posebna festa ce biti u gradskim odborima sada, sto znaci i cepanje partije u najavi svakako, dobra stvar svega ovog je sto ce se pojaviti dve jake opozicione partije, bar bilo bi super da se i dacic sad kandiduje od jutros samo pink gledam, ubise se da ubede da je ovo udar ne na vucica vec na stabilnost zemlje, i da ce naravno nikolic dobiti jedva 5%
kuruz Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda. ja sam lepo govorio još pre pet godina
vudun Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 (edited) Pa Mitrovića je odavno trebalo baciti lavovima, to je Vuk Bojović za života mogao da sredi. Nažalost, nije postojalo političke volje. Realno govoreći, Srbiji je potreban predsednik čiji bi se glas podjednako uvažavao i u Zagrebu i u Sofiji... dobro, i u ruskoj dumi. Ma više me zabole za ovakvu Srbiju. Dajte bre da Jovana Poganog ustoličimo za vrhovnog imperatora svesrbadijskih zemalja. Edited February 16, 2017 by vudun
truliandedzombileš! Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 srbija do dodika partizan prvak evrope u sportu počinje.
Dead Man Drinking Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Priča se da je Toma skupio oko 40 poslanika za sebe. Što znači da nema većine u skupštini bez Tome ili Šešelja
kuruz Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 i da je ceo kragujevački gradski odbor SNS napustio stranku
Fapril ethereal Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 dajte jos neke glasine, lepo zvuce
Dead Man Drinking Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Priča se da Toma oće Vučićevo mesto (premijer i vođa SNS), a priča se i... Stanislava Pak je zvaničko potvrdila kako Toma planira da se kandiduje Hell on earth http://www.youtube.com/watch?v=iCmCXJ013L4 1
johnnyzzz Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Priča se da je toma grobar mnogo dobar
imaginos Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 inace, jos nista nije zvanicno, ako mi se dobro cini. jel bilo ko od njih dvojice rekao nesto konkretno i zvanicno, ili je sve "moze da bude a ne mora da znaci" i ono tomino "dogovoricemo se". ide mi na zivce jasmina iz dosta je bilo. izbacila je neki klip u fazonu clickbaita - "koga cemo podrzat" i onda prica nesto o jedenju spanaca viljuskom ili kasikom i neke gluposti. i zraci arogancijom, nervira me njen nastup. neki car je napisao na tviteru kako treba da ubedjujemo sns glasace da zaokruze i tomu i vucica da pokazu koliko podrzavaju sns. sto je najgore, mislim da bi upalilo kod jedno 20% glasaca.
Dead Man Drinking Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Zamišljam scenario u kom se Vučić povuče, a ceo SNS, SPS, Palma, Rasim i Bogoljub moraju da podržavaju Tomu u kampanji Druga opcija u kojoj bi Toma podržao Vučka, a da dobije najjaču poziciju u stranci ili još gore premijersko mesto, je nemoguća. I nisam siguran da bi se zadovoljio lovom i ambasadorskim mestom, jer u samoj stranci ima 20-30% njegovih, koji će ostati nenamireni ako Toma ode. A opet, Vučko sad mora da se kandiduje jer su ga podržali svi odbori i predsedništvo, a znamo da ne bi voleo da ih ispali Obrni, okreni, Tomfučije ga je lepo prodrmao kako god se ovo završi.
ShinigamY Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Realno, sta god da sad bude, Toma ga je suknuo kvalitetno Vucku, vec su poceli da se nerviraju i pljuju medjusobno, apsolutno najmanja varnica trebala da to krene Sad samo da opozicija lepo odigra (a to je manje realno nego da Toma ponovo osvoji) i da se troluje star i nepismen narod da zaokruze oba kandidata (ukoliko kojim slucajem obojica budu na listi )
Dark_Elf Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom. Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput.
vudun Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 http://mondo.rs/a982874/Info/Srbija/Tramp-cestitka-Taciju-na-godisnjicu-nezavisnosti.html Posrao se čikaškoj fejzbuk srbaljštini in da maut. Jebale ih tablice na kolima. Bata u transu, puši zajebanu vutru na Đeravici.
Kumodraski Vo Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Jasmina milfara za presednika.. 1
soul wandering Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom. Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput. sta mnogo, trazi samo ono sto je i sam dao
kuruz Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 ali dodatak "Informer sigurica" pa hahaahahahahahahahaa Vučićeviću ne treba verovati ni kada kaže da je Real favorit protiv Malog Crnića 1
Dead Man Drinking Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Divan dan za ljubitelje metala If d men vit d paur kant kip it andr kontrol http://www.youtube.com/watch?v=sDYFgaAq8Ww
Dark_Elf Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Čitam vesti... i ko bi rek'o da Toma ima toliko botova. Ima ih svugde.
Toki89 Posted February 17, 2017 Report Posted February 17, 2017 Realno govoreći, Srbiji je potreban predsednik čiji bi se glas podjednako uvažavao i u Zagrebu i u Sofiji... dobro, i u ruskoj dumi.
Recommended Posts