Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda.

Posted

posebna festa ce biti u gradskim odborima sada, sto znaci i cepanje partije u najavi

svakako, dobra stvar svega ovog je sto ce se pojaviti dve jake opozicione partije, bar

bilo bi super da se i dacic sad kandiduje :D

od jutros samo pink gledam, ubise se da ubede da je ovo udar ne na vucica vec na stabilnost zemlje, i da ce naravno nikolic dobiti jedva 5%

Posted

Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda.

ja sam lepo govorio još pre pet godina

Posted (edited)

Pa Mitrovića je odavno trebalo baciti lavovima, to je Vuk Bojović za života mogao da sredi. Nažalost, nije postojalo političke volje.

Realno govoreći, Srbiji je potreban predsednik čiji bi se glas podjednako uvažavao i u Zagrebu i u Sofiji... dobro, i u ruskoj dumi.

Ma više me zabole za ovakvu Srbiju. Dajte bre da Jovana Poganog ustoličimo za vrhovnog imperatora svesrbadijskih zemalja.

Edited by vudun
Posted

inace, jos nista nije zvanicno, ako mi se dobro cini.

jel bilo ko od njih dvojice rekao nesto konkretno i zvanicno, ili je sve "moze da bude a ne mora da znaci" i ono tomino "dogovoricemo se".

ide mi na zivce jasmina iz dosta je bilo. izbacila je neki klip u fazonu clickbaita - "koga cemo podrzat" i onda prica nesto o jedenju spanaca viljuskom ili kasikom i neke gluposti. i zraci arogancijom, nervira me njen nastup.

neki car je napisao na tviteru kako treba da ubedjujemo sns glasace da zaokruze i tomu i vucica da pokazu koliko podrzavaju sns. sto je najgore, mislim da bi upalilo kod jedno 20% glasaca. :)

Posted

Zamišljam scenario u kom se Vučić povuče, a ceo SNS, SPS, Palma, Rasim i Bogoljub moraju da podržavaju Tomu u kampanji :haha: Druga opcija u kojoj bi Toma podržao Vučka, a da dobije najjaču poziciju u stranci ili još gore premijersko mesto, je nemoguća. I nisam siguran da bi se zadovoljio lovom i ambasadorskim mestom, jer u samoj stranci ima 20-30% njegovih, koji će ostati nenamireni ako Toma ode. A opet, Vučko sad mora da se kandiduje jer su ga podržali svi odbori i predsedništvo, a znamo da ne bi voleo da ih ispali :haha: Obrni, okreni, Tomfučije ga je lepo prodrmao kako god se ovo završi.

Posted

Realno, sta god da sad bude, Toma ga je suknuo kvalitetno Vucku, vec su poceli da se nerviraju i pljuju medjusobno, apsolutno najmanja varnica trebala da to krene :haha: Sad samo da opozicija lepo odigra (a to je manje realno nego da Toma ponovo osvoji) i da se troluje star i nepismen narod da zaokruze oba kandidata (ukoliko kojim slucajem obojica budu na listi :D )

Posted

Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom.

Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput.

Posted

Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom.

Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput.

sta mnogo, trazi samo ono sto je i sam dao

Posted

ali dodatak "Informer sigurica"

pa hahaahahahahahahahaa

Vučićeviću ne treba verovati ni kada kaže da je Real favorit protiv Malog Crnića

• Upvote 1
Posted

Realno govoreći, Srbiji je potreban predsednik čiji bi se glas podjednako uvažavao i u Zagrebu i u Sofiji... dobro, i u ruskoj dumi.

hqdefault.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...