Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

gledam prenos iz hale pionir...

ne bih da gundjam, ail mislim da smo pukli. nadam se da gresim i da sam sve pogresno procenio, ali SJ ekipa zaista ne zna da vodi kampanju, ne zna ciljnu publiku niti kako se promovise. nemaju ni nastup ni retoriku koja pali medju glasacima.

pustaju ekv i domaci rok na pocetku - jer ne kapiraju da se obracaju publici ace lukasa i cece.

doveli 100 nekih poznatih (od kojih jedno 70 ide ljudima na nerve :)) a ne kapiraju da je ciljna grupa alergicna na svakog sa diplomom i svakog ko je pristojan.

sad neka zena prica kako autonomaska vojvodina podrzava jankovica. upravo mu se usrala u kampanju. svaka druga rec vojvodina.. cao, ode sj ispod 5% nece ni videti drugi krug. jbg.

sve je ovo previse pristojno i pickasto i nedovoljno nacionalisticki u ocima prosecnog glasaca koji je ispizdeo na vucica i trazi neku drugu opciju.

--

jedina genijalna stvar na ovom skupu je sto SJ ne sedi u prvom redu nego negde u 10-om.

Edited by imaginos
  • Upvote 1
Posted

Al' je Živković propao.. il' mi se zbog ofucane brade tako čini...

@Imaginus

Da... autonomašica i meni zapala za oko. :haha:

Inače, chatujem baš sa nekim ortakom, koji je tu negde tvojih stavova (živi sad u Engleskoj, al' prati... )

Evo šta kaže:

- mislim da je jankovicu najveci minus ovaj talog iz ds

- jbt ova retorika nasih politicara se ne menja 30 godina

- hjoj sutanovac

- koja losa ekipa

- kad ne znas sta da kazes citiraj djindjica

- imam transfer blama dok gledam ovo

Posted

zivkovic gadjao gde treba (kosovo, krajna, itd).

elfe, jel dobro? ;-)

Znam na šta ciljaš :) ... ali Živković je meni bio standardno dobar. Ja njega, naravno ne gotivim, ali dobro troluje Vučića u skupštini, i to mora da se poštuje.

Ostali... manje-više.

Vlado Geotgijev mi je bio bolji od mnogih.

Posted

Btw mislim da njemu nisu ciljna grupa fanovi cece, vec ovi drugi

ali kako ne kapira da fanovi cece odlucuju izbore?

jel realno da tako pametni ljudi ne kapiraju kakva je struktura glasaca i da se shodno toj strukturi mora planirati kampanja?

@elf

isto to kazem sto i tvoj ortak, i iz slicne situacije, ako to uospte cini neku razliku..

Posted

kapira, ali ga ne zanimaju. on hoce glasace iz onih 50% koji nisu izasli na biralista jer ih je bilo sramota da glasaju za bagru

slazem se da je najveci minus ds i zivkovic ali nema kontole izbora bez stranackog aparata, kakvog takvog.

sa druge strane, demokratskom propalom bloku on doce slamka spasa za koju mogu da se uhvate. win win situacija.

• Upvote 1
Posted

kapira, ali ga ne zanimaju. on hoce glasace iz onih 50% koji nisu izasli na biralista jer ih je bilo sramota da glasaju za bagru

Mislim da drug Imaginarni hoće da ti kaže, da tih preostalih 50% (većina bar), su gledači farme i parova, a ne glasaju jer ih boli kurac da prate politiku, apatični su, i nezainteresovani.

Al' nek me ispravi ako grešim...

Posted (edited)

ti koji ne izlaze na izbore zaslužuju šibanje

Nebojša iz Beograda je čovek od integriteta za njih

"sramota ih da glasaju za bagru"

samo potpuni imbecil može neko svoje navodno dostojanstvo da stavi ispred interesa čitave države

Edited by Underkuruz
Posted

vidim ja da ću zaokružiti Boleta Obradovića u prvom krugu

zauvek salonski četnici

Borka Pavićević iza njega

e moj Saša, crni Saša

Posted

Evo i elf je rekao da nece glasati u drugom krugu cini mi se

Pa neću glasati u drugom krugu, ako budu Vučić VS Janković/Jeremić.

Oš da sklopimo dil? ;)

Ako u drugom krugu budu Janković/Jeremić, evo glasaću za njih.

Ako u drugom krugu budu Šešelj/Obradović, ti ćeš glasati za njih.

Može? :)

Posted

jel on to sad rekao "prestacemo da prastamo"????

Jesi izvalio da ga je snajka najavila kao predsednika Srbije, a ne kao budućeg predsednika Srbije? :)

To je malo bezobrazno ali sad će Informer i Pink to da predstavi kao državni puč.

Posted

samo potpuni imbecil može neko svoje navodno dostojanstvo da stavi ispred interesa čitave države

zaokruziti boska obradovica je ravno uriniranju na svoje dostojanstvo, jer je to glasanje za troglodita a ne za homo sapiensa. :haha:

ali u tih 50% se nalazi mnogo (cek vecina) onih koji nisu nikad bili za gradjansku opciju i koji zele da cuju vise nacionalizma i cvrstine u opciji za koju ce glasati. njima se ne moze poturati neka fina gradjanska prica.

bez takvih glasaca nije moguce dobiti izbore zato sto ih je preveliki procenat. a sj ako ne dobije izbore, ostace na margini politicke scene sa koje ce nakon nekoliko godina i nestati.

Mislim da drug Imaginarni hoće da ti kaže, da tih preostalih 50% (većina bar), su gledači farme i parova, a ne glasaju jer ih boli kurac da prate politiku, apatični su, i nezainteresovani.

Al' nek me ispravi ako grešim...

tako je elfe. :da:

jos samo da te ubedim da batalis seselja i te price. ;-)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa neću glasati u drugom krugu, ako budu Vučić VS Janković/Jeremić.

nadam se da kapiras da je to kao da si zaokruzio vucica, uclanio se u sns, statirao besplatno u vucicevom spotu i pojeo sendvic od pre 5 dana. ;-)

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...