Dark_Elf Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Ma jok, on je bas onako patriota logicne retorike sa izuzetno kvalitetnim i nadasve prizemnim knjizevnim delima. Ima on puno mana, ali da je tako glup da ga neko koristi kao potrčka, nije. A većinu knjiga je štampao da zatrpa hag podacima. Osim ako ne veruješ u one Kuruzove teorije da je on poslat od DB-a, a pri tome ja pojma nemam koji je to DB, šta taj DB radi, za čije interese se bori, i ako bi se dublje ušlo u to teoretisanje, ispalo bi zajebanije nego Dejan Lučić da je smislio.
Dead Man Drinking Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Niko nije rekao da je glup, samo da nikad ništa dobro nije uradio za Srbiju. Već upravo suprotno, i to 25 godina.
lemmy sixx Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Ima on puno mana, ali da je tako glup da ga neko koristi kao potrčka, nije. A većinu knjiga je štampao da zatrpa hag podacima. Osim ako ne veruješ u one Kuruzove teorije da je on poslat od DB-a, a pri tome ja pojma nemam koji je to DB, šta taj DB radi, za čije interese se bori, i ako bi se dublje ušlo u to teoretisanje, ispalo bi zajebanije nego Dejan Lučić da je smislio. Nisam ni rekao da je glup. Ali bas nisam ni siguran da je potpuno opran od svih zakulisnih radnji tokom prethodnih 25 godina. Cak verujem u suprotno.
vudun Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Sreta da ne zabušava, već da sa Crvenog trga glasa protiv hazjajina. Od Hefesta nema vajde.
kuruz Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Sve što sada mogu da kažem na temu je da je Vukobratović jedan on naših najvećih naučnika u istoriji, te da dokument nije budalaština kako ga neki predstavljaju. Istovremeno se pitam zašto nikad nijedan kanton ili grupa ljudi nije htela da se ocepi od Švajcarske, imajuću i vidu šarenolikost stanovništva, jezika, religije pa i ekonomije nekoliko isečaka i još jedan 1 2
Fapril ethereal Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 prvih par screenshot-ova kompletno userava ovu pricu kako su nam drugi krivi za ekonomsku propast.. na stranu sve ostalo..
kuruz Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 nisam ni rekao da su isključivo drugi krivi, nego da su i te kako doprineli tome a za sranje je na prvom mestu odgovorno zlo koje je došlo na vlast 1945. godine tu smo otišli u kurac i nikad se nećemo oporaviti 1 1
bradilko Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 radja u grozdu kao blesavo. ovo je istina. http://www.youtube.com/watch?v=xeLFVO13lGM serem im se po marketinškom kadru, ni youtube thumbnail ne znaju da naprave.
imaginos Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 @imaginos ko si ti da dajes savete SJ sta je bolje da radi u kampanji? ti se to stavljas iznad coveka koji se kandidovao za predsednika? ti znas kako treba biti kalif umesto kalifa! naravno, vidis da sam od najgorih. pozdrav is graskograda (sta god to bilo).
Dark_Elf Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Faprile... Kojoj ti frakciji Radulovićevoj propadaš? Oni što podržavaju SJ, oni što podržavaju VJ, ili ćeš glasati kako DJB kaže?
Hail Metal Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Хоћу да видим срчину и срж, оно што се не може прстима опипати, оно што је телесном оку невидљиво. Prošla bi te volja za tim kad bi znao koju bi cenu za to morao da platiš. 1
Fapril ethereal Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Faprile... Kojoj ti frakciji Radulovićevoj propadaš? Oni što podržavaju SJ, oni što podržavaju VJ, ili ćeš glasati kako DJB kaže? glasacu kako mi Major kaze, ali da to obrazlozi u vidu citata iz Kosovskog boja 1
B@K@ Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Uvek protiv Hamze i Mustafe! Svojom krvlju upiši granicu između njih i sebe.
vudun Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Bila bi fora da Andrej gajtanom zadavi Aleksandra... 5
oʞɾoƃ Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 glasacu kako mi Major kaze, ali da to obrazlozi u vidu citata iz Kosovskog boja "Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim."
soul wandering Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Ajde kad budes imao vremena izbrisi ovo staro glasanje i napravi novo
Мајор Гашпар Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 glasacu kako mi Major kaze, ali da to obrazlozi u vidu citata iz Kosovskog boja Немој да гласаш јер: – Знаш ти какав је пастир српски народ? Ако на испашу истера седам оваца, од тих седам изгубиће осам. Мики, никако да те питам...за кога си навијао пре рата, за Звезду или Партизан?
Dark_Elf Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 E Majore, Majore... od svih tih nenapisanih knjiga, zaboravio si one napisane...
Мајор Гашпар Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Нисам ја више Владимир, него Звонимир. И не идем у цркву, већ у катедралу. Мене је у другу веру отерао Леми... 2
lemmy sixx Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Lemi je ateista, jebe mu se tacno koje si vere. Ali da si ujo tobolački kasapin, to je cinjenica.
Fapril ethereal Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Немој да гласаш јер: – Знаш ти какав је пастир српски народ? Ако на испашу истера седам оваца, од тих седам изгубиће осам. Мики, никако да те питам...за кога си навијао пре рата, за Звезду или Партизан? "Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim." Gojko kaze belo a Major crno..da li ti Majore hoces crnim da me obeshrabris a ti Gojko belim da me ohrabris? inace ja sam uvek navijao da pobede sport, ljubav, razonoda, lepota i zdravlje..
truliandedzombileš! Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 droga je smrt, bavite se smrtom rekao bi tvoj čeda
Dead Man Drinking Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 Sve po spisku https://i.imgur.com/jai5OSB.jpg A ovo je idiotizam na kvadrat http://www.danas.rs/ekonomija.4.html?news_id=339406&title=Hestil%3a+Prodavaćemo+čelik+u+Srbiji%2c+EU+nam+nije+fokus Pa ne izvoze veliki proizvođači 95% robe/sirovina iz Srbije zato što ne vole naše kupce, već zato što je naše tržište toliko malo da se sve ono što se ovde proda za godinu dana, može napraviti za jednu nedelju. Ili manje
SkullKrusheR Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 jel računaju tu i radna mesta u slovačkoj?
Recommended Posts