imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 @fenix: daj mu neko jednostavno i univerzalno ime, nemoj da ides u egzotiku. veruj mi. drugar dao cerci ime iskra, ako je budu zvali sparky u skoli, zamrzece ga
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Pa ja bih išla u egzotiku al pitanje je više šta je egzotika, nije ni Iskra više
johnnyzzz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=z1aW22zmZDI 1:15 hahaha ne mogu da verujem kolko je ovaj teša poseban :haha: Edited March 5, 2017 by johnnyzzz 1
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 bila si među glavnim raduletovim četnicima ovde pre godinu dana, sada si najvatreniji SJ zaluđenik. pa sta? kakva ti je to optuzba jbt
vudun Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 U prvom krugu za Radulketa. U drugom za bilo koga - protiv koprofaga. Ako uopšte bude drugog kruga, miriše mi na antologijsku pljačku izbora, grđu od one iz '96/97.
kuruz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 imbecil na drogama samo ovaj klip je dovoljan da se glasa za Radulovića haha 1 2
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 trampovanje i alternativne činjenice. sve tačke je povezao
kuruz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 pred svake izbore pogledaš za koga su Teofil, Borka Pavićević i slične gnusobe i onda lepo biraš između ostalih kandidata
johnnyzzz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 he had me at tvoj partikularni stranački interes...
Dark_Elf Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 pred svake izbore pogledaš za koga su Teofil, Borka Pavićević i slične gnusobe i onda lepo biraš između ostalih kandidata Ili pogledaš za koga će Voivod, zvani Humor, da glasa.
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Za koga je bio Teofil na proslim izborima?
truliandedzombileš! Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) ne sećam se ali pošto je sva ta žgadija što mu nalikuje bila manje-više protiv DJB-a verovatno DS E sad mozemo pricati. Dakle, ja sam ocekivala da ce djb podrzati SJ prvi. Oni to nisu uradili jer se bore za svoje dupe, tj.mesto vodece partije makar podrzali Vuka za koga samo ako su glupi ne vide da ce dok si rekao keks promeniti politiku i saradjivati sa AV. Nisu ga podržali jer znaju da nema šansicu za pobedu. Edited March 5, 2017 by truliandedzombileš!
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 nema niko, vuk tek ne, o raduletu da ne pricam. ovo nije referendum vucicu kako djb to predstavlja, to ce za biti naredne izbore kad ljudi stave ruku u dzep, skontaju da je 2020. a on je jos uvek prazan ovo su izbori za novog lidera opozicije.
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Pa ako i jeste tako, sigurno neće i nema osnova Saša Janković da bude lider opozicije. Nekada sam glasao i ja za ekipicu oko DS-a, više protiv drugih, a ne baš za njih. Kad mi je doakalo njih i prvi put iskulirah izbore od 2000. tada je već i izvestan deo YuMetala zamračena uma glasao za Tomu Saranitelja i uz masu bezumaša doveo ovu pošast na čelo Srbije. A tek ne Vuk Jeremić, instant nacionalista, samo dodati vodu. Dakle ili Radule ili Beli, kako trenutno stoje stvari. Najbolje Beli za predsednika, ozbiljniji je lik od Tome, a Radule za zlog premijera.
Talvi Posted March 5, 2017 Author Report Posted March 5, 2017 opozicionari se ovde jedino nadaju scenariju kada je Toma zbacio Tadića - da izađe dovoljna količina ljudi kojoj je ovaj prekurčio, i iznenade u drugom krugu ne mislim da je ikad postojala realna šansa da se opozicija ujedini - Jeremić u 3 života ne bi prepustio nekome drugom da bude glavni (jeste skontali kakve ekskluzivne lokale zakupljuje po Srbiji? ima se, kešira se) a Jankoviću je kapiram sad glupo da bude neka leva noga kad je već ušao u celu priču posle toliko vaganja samo Radule
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 P.S. Da se razumemo, ako bude biranje ili ili, glasam za sve protiv Vučića (osim za Šešelja i ikoga iz iskonskog zla - SPS-a), sigurno mnogo rađe za Jankovića, nego za Jeremića.
Talvi Posted March 5, 2017 Author Report Posted March 5, 2017 SPS valjda podržava Vučića, nemaju svog kandidata?
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Naravno, nisam dosledan u analizi, ali samo da naznačim kako se takvi gresi ne smeju zaboraviti i moraju spomenuti, čak i kad su prikriveni. Na kraju krajeva, vlastoljubivo govno od Dačića je i dovelo SNS na vlast u trgovačkom prevratu 2012. Tako i treba Tadiću, kad se zarad vlasti uhvatio u kolo sa krvnicima.
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 cekaj cekaj, kakve to lokale zakupljuje jeremic? promakla mi informacija
Talvi Posted March 5, 2017 Author Report Posted March 5, 2017 pre neki dan idem kroz glavnu ulicu u ZR-u i odjednom vidim njegovu glavudžu kako me snima sa izloga jednog fensi poslovnog prostora odmah uz ulicu, preko noći se stvorio tu, a vidim da je slično i po drugim gradovima: https://www.facebook.com/demokrackasrbijaisvet/photos/a.218637495214979.1073741828.218631735215555/265058763906185/?type=3&theater
Feniks . Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Vučiću pederu Hvala na savetima, ko zna šta ce mi pasi na pamet kad budem isao da prijavim ...E da, i dalje sam blago pijan
Recommended Posts