Dead Man Drinking Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Ona krava rekla da je normalno da se brojevi razlikuju, jer je tako uvek bilo. Radule 'oće da upadne na sednicu
Dead Man Drinking Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 I.Ninić: sednica RIK liči na zasedanje Sinoda Srpske pravoslavne crkve, sve vrca od morala
vudun Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Aj olsou kuit Hrom risntli bat aj tink d mejn rizn voz aj voz sik ov giving an advertajzing kompani maj intajer lajf.
kuruz Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 (edited) evo Ninić me citira upravo, tj. govori ono što sam ja rekao https://twitter.com/...331318780747777 Edited March 13, 2017 by Underkuruz
vudun Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 ^ administratori da zabrane ovaj pešovanski smajli. Dosta je bilo. 1
imaginos Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 prenos uzivo. borba za belog, transfer blama - pa ko moze da izdrzi. https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED e da, rang lista kandidata po kvalitetu (po meni) 1. radule. jasno.. 2. beli - za inat. 3. jeremic (jer znamo kakvo je govno, zna se kako terba protiv njega,pola srbije ga ne podnosi tako da mora da pazi na casu i bude dobar) 4. sasa jankovic (jer ne zelim da vidim sutanovca kao premijera, niti zelim da iza sj-a ekipa iz ds-a nastavi da prvi dilove)
metal guru Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 fali ovde 1 dobra sorka. ko u ukrajinskom parlamentu
imaginos Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 za to je najbolje da se pojavi bosko obradovic, on ima strucnjake za to koje vodi po tribinama..
Talvi Posted March 13, 2017 Author Report Posted March 13, 2017 ali koliko jak domen bosko2017.rs, kao u Americi kampanja bokte covece
Dark_Elf Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Ako je harzma najbitnija osobina koju predsednik 7 miliona građana treba da ima, onda da pozovemo Jirgena Klopa da nam bude predsednik? Brate mili, nije samo harizma, ja mislim da on ne bi bio dobar predsednik, kako god obrneš. Ja ne podnosim ni onog Dušana Pavlovića, što mu DJB rastura knjige, antipatičan mi je kao pojava skroz, pa bi i on bio mnogo bolji predsednik od Jankovića (po meni). Janković mi deluje kao kancelarijski moljac, pa neka ima i najveću harizmu na svetu. Nijedniu njegovu izjavu nisam čuo, šta bi tako krucijalno uradio da postane predsednik. Ako ne bi ništa (zbog malih ovlašćenja), koji će mi onda moj? Ako bi uradio nešto, neka kaže konkretno šta (bez ispraznih govorancija). A dodatno je to što mislim da ne bi umeo da troluje SNS.
vudun Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 e da, rang lista kandidata po kvalitetu (po meni) 1. radule. jasno.. 2. beli - za inat. 3. jeremic (jer znamo kakvo je govno, zna se kako terba protiv njega,pola srbije ga ne podnosi tako da mora da pazi na casu i bude dobar) 4. sasa jankovic (jer ne zelim da vidim sutanovca kao premijera, niti zelim da iza sj-a ekipa iz ds-a nastavi da prvi dilove) 1. Radule 2. Raspištoljeni Bole
Dark_Elf Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 za to je najbolje da se pojavi bosko obradovic, on ima strucnjake za to koje vodi po tribinama.. Ma nije ti Boško fajter neki, mnogo ti imaš iskrivljeno mišljenje o njemu. Boško je bibliotekar. Ne znam da li se jednom potukao u životu. Pre bi Glišić recimo bio za takvu varijantu.
kuruz Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 proglašen kandidat sad se pitam da li će se vadikavi žaliti
imaginos Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 usvojena kandidatura belog koliko vidim na streamu :-)
Dark_Elf Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 ----------- Heh, izgleda da je Beli uspeo... sad upadoh na strim, i reče ovaj da je Beli proglašen za kandidata. Eto harizme, eto taličnosti
soul wandering Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 sta sam rekla :rockdevil: bravo luki
vudun Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Koji kurčeviti Beli, pa još sa pundjom? Zna se ko je Beli, jedan jedini 1
LoveHateLove Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Alal vam vera, potrosili ste vise energije da ispratite desavanja oko ovih kandidatura nego prosecan srpski politicar. Mislim da vam je vreme da se politicki angazujete. Ili da odete kod Radule ili da osnivate Yum stranku srpskog preporoda.
kuruz Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 (edited) ili pokret za hapšenje Nebojše Čovića i još jednu sahranu cigančice Edited March 13, 2017 by Underkuruz 2 1
soul wandering Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 (edited) yum pokret, pa da za sledece izbore imamo svog kandidata imaginos kao najveci znalac sta i kako treba da bude PR kampanje kure za pravni deo da bude zaduzen, simigimi da vodi naloge na twiteru i fejsu elf ce da nas izvestava sta o nama pise informer dzoni na sobnom bajsu da skuplja kapilarne glasove dmd i ja cemo biti botovi, kao sto smo i sad Edited March 13, 2017 by soul wandering 1
Dark_Elf Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Alal vam vera, potrosili ste vise energije da ispratite desavanja oko ovih kandidatura nego prosecan srpski politicar. Nek' si nam rek'o. Ja sine, dok radim, slušam stalno neke jutjubove, politike, istorije, teorije zavera... ne smeta mi ništa, čak bolje radim... Ne sekiraj se za nas. A Yu-metal partija nije pitanje da li će, neko kada će.
kuruz Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 samo mi javite kome da fakturišem i sve može 1
Recommended Posts