Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Dobro je da opozicija nije nasela na foru da se oni svađaju i ogade ljudima, a vlast da ubere poene.

Mislio sam da je vlast poslala Čanka da napravi neki skandal, ali nije mnogo talasao.

Posted (edited)

bez palamudjenja, bez nekih emotivnih parola, velikih reci, marketinga i sviranja qrtzu - samo konkretno.

po meni, za klasu iznad ostalih.

-----

nisam gledao emisiju, sta je bilo na kraju? jel se svadjala opozciija ili je bosko jebao 30 mintua bez vadjenja i niko drugi nije mogao da dodje do reci od njega? :haha: :haha:

Edited by imaginos
Posted

Kzy19uPQYHNImDiH.jpg

Braćo ustanici anarhisti, da pošaljemo gos'n Putku neke mejlove da ovim nacentrira jajinačko utvrđenje i sedište Fejsbuka, glavne onlajn alatke organizovanja botova iz javnih preduzeća. Da ode sve u piiiizdu materinu :haha:

Posted

Eh sad odvratna

Dolazi kod mene neki lik u radnju, stalno priča kako je Nataša Jeremić najlepša Srpkinja :D

nisam mislio fizicki nego na svaki drugi nacin..debil zena..evo sav sam se potresao sto ne moze da da cirka i zbog njihove tuzne price..

• Downvote 4
Posted

Izađi i glasaj PROTIV

Uuu nekoj novoj čitulji...

Nele Džonson

31 godina

član tajnog anarhističkog klana

po zanimanju svršeni pravnik

povremeni konzument kokaina

povremeni izletnik u poljoprivredu

često je na relaciji Sofija - Zagreb

veliki poštovalac lika i dela Saše Radulovića i Dejvida Ajka

pasionirani ljubitelj novog retro talasa i Hrvatica

bivši kolekcionar ploča i diskova iz žanra rokenrola

rano odustao od metal koncerata jer smatra da su obesmišljeni

kao mali želeo da bude slikar, pa se u međuvremenu predomislio

od malena pokazivao sklonosti ka nasilničkom ponašanju

Mrzi sve što vole mladi i ko nam jebe mater!

• Upvote 3
Posted

jankovic u istinomeru opusteno izjavio da ce da "privremeno zaustavi" SSP zbog prodaje zemlje stranim drzavljanima. nesto za sta se takodje zalaze djb i sto predstavlja zasigurno najradikalniju politiku koju je moguce imati u zemlji u ovom momentu (nebuloze vracamo krajinu kosovo alehue ne racunam). tako da je jankovic pokazao jos jednom koliko sadrzisnki nema nikakve veze sa DS i da ne da nije neka tunjava dosadna opcija nego najradikalnija opcija.

• Upvote 2
Posted

Danas takmičenje, ko će jače i žustrije da osudi nato intervenciju, bombardovanje, pardon agresiju

evo sav sam se naježio :haha:

Posted

Jbt, pre godinu dana zvanični stav svih parlamentarnih stranaka je bio da EU nema alternativu. A sada 9 od 11 predsedničkih kandidata kaže da ih stoli bojko za EU ako to donosi bilo šta loše Srbiji i narodu :haha:

Posted

jankovic u istinomeru opusteno izjavio da ce da "privremeno zaustavi" SSP zbog prodaje zemlje stranim drzavljanima. nesto za sta se takodje zalaze djb i sto predstavlja zasigurno najradikalniju politiku koju je moguce imati u zemlji u ovom momentu (nebuloze vracamo krajinu kosovo alehue ne racunam). tako da je jankovic pokazao jos jednom koliko sadrzisnki nema nikakve veze sa DS i da ne da nije neka tunjava dosadna opcija nego najradikalnija opcija.

kod njega je sad sve marketing i foliranje, a kampanja mu je sve punija bullshita iz "kreativnog tima" milana kamponeskog i tako te ekipe.

ima on i te kako veze sa ds-om.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Kamponenski ti je obican pacenik koji pokusava da se uvuce u politiku jer nema sta drugo da radi u zivotu, sve ostale "marketing" magle koje je prodavao su se razisle ... Kao fazon ima politicko iskustvo iz DOS-a, ispade da je lik maltene osnovao DOS koliko se hvali time. Prvo je pokusao kod Vuka Jeremica da se uvuce malo pre izbora, kao on mu je ortak, znaju se od malena, dza bu, a onda odjednom, hop, eto ga kod Jankovica i Sutanovca, koga sada zove Suca a pre godinu dana ih je pljuvao sve najstrasnije i bio za SPS :haha: Znaci ne da mi ide na kur vise lik, nego ono. Odluci se vec jednom.

Edited by ShinigаmY
Posted

pisao je ranije kako je "popizdeo od politike" jednog dana izvadio karticu iz moba i bacio jer su ga stalno svi zvali, ispade da je ceo ds zavisio od njega i da je on sve sam izneo na svojim ledjima dok mu dusmani niau smestili.. minhauzen fore.

a izmedju tih blogova pise ljubavne tekstove ali i opise kako se nekoj ribi zalepio susam na dupe dok su bili u doggy style pozi (kao malo da sokira publiku).

ukratko, svirac kurcu..

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...