soul wandering Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 (edited) pa ti ga zarezujes, juce si se uhvatio za njegove izjave, ceo dan nisi pustao jbt koji si ti kralj mislim na imaginosa naravno Edited March 27, 2017 by soul wandering 2
johnnyzzz Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 mislim na imaginosa naravno sa mnom bi na pivo a na njega misliš c c c 1
ShinigamY Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Canak na toj slici sa opremom circa 6-7k eura E zivote
B@K@ Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Nema šta, Đonzi, trudiš se; bar nije nejasno što si se u međuvremenu opredelio za SJ stranu. Samo zažmuri na Šuntanovca i ostale kriminalce. 2
imaginos Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 pa ti ga zarezujes, juce si se uhvatio za njegove izjave, ceo dan nisi pustao jbt koji si ti kralj mislim na imaginosa naravno naravno, mislio sam na cankov uticaj na bilo koji mikro-promil glasova i ljudi, cisto da bude jasno - ali dobra ti je finta. ;-)
johnnyzzz Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 (edited) @b@k@r@ ne volim ni pečurke na pici ali mi nije problem da progutam zbog celog pakovanja... You're my flavor of the week I SWALLOW, I SWALLOW, I SWALLOW, I SWALLOW!!! ...sad kada pogledam ovaj post malo mi nečastivo izgleda ali nek ide... Edited March 27, 2017 by johnnyzzz 2
Dark_Elf Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 sa druge strane u nastupima djb-ovaca prozivanje SJ je daleko ispred prozivanja av, ja i dalje ne kapiram taj fenomen... Pa šta ima više i da se priča o Vučiću? Sve je rečeno. I mi ga ovde ne napadamo na ovoj temi, jer se podrazumeva da je on govno broj 1. Ljude nervira taj elitizam koji ispoljava SJ. To letenje po oblacima. Čuj: "izašao sam da pobedim, ne da podržim",.. bravo majstore... nek' si im rekao... Ali ko visoko leti... 2
truliandedzombileš! Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 ne, na izborima se nastupa sa "JA SAM TAJ" stavom ako želiš da napraviš rezultat, svaki drugi je pogrešan i poručuje "ja ne mogu da pobedim ne bacajte glas na mene"... p.s. što ne znači da ne bi podržao ako dođe do toga... on se bar, pored toga što ne priča da podržava opoziciju, ne bavi ni prozivanjem te opozicije... "JA SAM TAJ" stav imaju i ostali kandidati opozicionog centra, pa su ipak rekli da će podržati nekog drugog. vuk i radule su to lepo objasnili - potrebno je pripremiti "svoje" glasače na to da ne bi ostali demoralisani pred drugi krug.
Captain Spaulding Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Sutrasnje izdanje Blica, Photoshop lvl 1, al taman 1
Vic Rattlehead Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 mislim da su i Love Hunters tu svirali a Čanak je svirao njima na albumima, još nazad u danu Taman kad pomisliš da taj bend ne može da bude gadniji. 1
imaginos Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 moje omiljeno trolovanje sns-a i radikala do sad, direktno uhvaceni u prevari. :haha:
ShinigamY Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Hahahahah sjajno :haha: Ko zna na koliko mesta su ih jos istrolovali xD
Dark_Elf Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Aj da budem malo cepidlaka: Trebao je da digne frku, zbog takvih "dilova", smo tu gde jesmo. Tako to počinje, pa mu oni uzvrate većom uslugom, pa on uzvrati još većom... i dođemo na isto.
johnnyzzz Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Trebao je da digne frku, zbog takvih "dilova", smo tu gde jesmo. tako što će na primer javno da objavi pokušaj prevare? na tviteru npr? može? 2
johnnyzzz Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Šta sad, oćeš i s' Imaginusom na pivo? neka, neka... pa posle toliko piva mamuran po forumu da pišem kako je trebalo da pravi frku iako ne bismo imali o čemu da pričamo da je nije napravio, bar onoliko koliko akcijašenje na društvenim mrežama dozvoljava... samo trezvenost bežanje u to neko zdravorazumsko forumašenje! sve manje razumem svoje postove... 1
imaginos Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 @elf: sto da nece, pa nismo na suprotnim stranama? nego, da ja vas sve prave opozicionare za teme vodim na pivo ako bude bilo ko osim av ili sj? ----- elem, rolamo dalje u duhu mojih predskazanja.. ;-) "Drago mi je što smo pomogli da se DS vrati izvornim načelima" - Saša Janković
Dark_Elf Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 neka, neka... pa posle toliko piva mamuran po forumu da pišem Loše si ti to skontao. Dok si pijan ko letva, pišeš po forumu, a mamuran se opravdavaš.
imaginos Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 (edited) )))))))))))))))) (skrol dole za video "prekini bre!") http://www.b92.net/i...&nav_id=1244583 Edited March 28, 2017 by imaginos
vudun Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Trenutno imam 47 ekstenzija u Firefox Dev-u i sve ide kao podmazano. Pa vi i dalje pregledajte uz pomoć Gugl Hroma i glasajte za Jankovića, Šutanovca, Vučića i ostalu šešeljevštinu. 1
kuruz Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 elem, rolamo dalje u duhu mojih predskazanja.. ;-) https://twitter.com/...713536982212610 e pokenjam mu se na načela, DS i kampanju
vudun Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/lazirao-spisak-intelektualci-demantuju-da-su-podrzali-vucica/ :haha: :haha:
Recommended Posts