imaginos Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 (edited) elfe, nemoj se loziti na zlotvore, diktatore i cvrstu ruku autokratije. znam da zvuci kao precica do uspostavljanja reda koji zelis, ali likovi poput ovog nanose vise stete nego koristi Edited April 19, 2017 by imaginos 1 1
KazimKazim Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Nikad...samo Maritimo Nikad bolja kombinacia na dresu, a ucili su nas da su zelena i crvena suprotne boe u spektru
Dark_Elf Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 elfe, nemoj se loziti na zlotvore, diktatore i cvrstu ruku autokratije. znam da zvuci kao precica do uspostavljanja reda koji zelis, ali likovi poput ovog nanose vise stete nego koristi Ne ložim se ja na diktatore kao diktatore. Ne na njihove ličnosti, niti podržavam šta rade. Ali ako je na primer Staljin izgovorio neku mudru rečenicu, prihvatiću tu rečenicu kao mudru, bez obzira što je on čovek monstrum. Nikad bolja kombinacia na dresu, a ucili su nas da su zelena i crvena suprotne boe u spektru Suprotne su na spektru, ali su generalno komplementarne, te idu jedna sa drugom (kao na primer plava-narandžasta, koje su isto komplementi). evo oba primera u praksi: 1
johnnyzzz Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 brt ko da su ih u sekond hend šopu oblačili, jedna zelena na dresu druga na šorcu, ko siročad...
Berliner Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 Nikad...samo Maritimo Nikad bolja kombinacia na dresu, a ucili su nas da su zelena i crvena suprotne boe u spektru nisu nego zelena i ljubicasta
KazimKazim Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 (edited) Koki, sta kaes za ovog objection man-a...e me nadmasio? Edited April 20, 2017 by KazimKazim
Antikristina Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 Čarli brt otkud to, valjda žuta i ljubičasta, zelena i crvena, plava i narandžasta
Berliner Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 u rgb je zelena ako se zuta smatra "osnovnom bojom" i osnovne boje se postave na tri medjusobno najudaljenije tacke onda se na kruznom spektru naspram zute nalazi ono so je izmedju plave i crvene. ali nema razloga da se tako obavezno gleda kao da je to nesto objektivno, prirodno. zuta i crvena su u stvari previse slicne da bi bile ravnopravne osnovne boje 1
Dead Man Drinking Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 U skladu sa temom http://www.youtube.com/watch?v=O4irXQhgMqg
johnnyzzz Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 u rgb je zelena postoji substraktivni (crvena/plava/žuta kog je nasledio CMY(K) - cyan, magenta, yellow, black) i aditivni model osnovnih boja - RGB... i po svim modelima su oni dresovi gore katastrofa :haha:
Demon Seed Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Ti modeli ne govore ništa o uklapanju boa... Zelena-narandžasta konbo je isto super... A ja najviše volim ovu neku narandžastu:
metal guru Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 samo za imaginosa https://insajder.net/sr/sajt/vazno/4300/Sa%C5%A1a-Jankovi%C4%87-na-Glavnom-odboru-Demokratske-stranke.htm
oʞɾoƃ Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 samo za imaginosa https://insajder.net...ske-stranke.htm Ja glasače DS-a zamišljam kao 40-50 godina, razočarali se u sve i prestali da prate politiku, ali prepoznaju brend iz mladalačkih dana kada se demonstriralo na ulicama, pa eto da daju glas njima. Posle ovolikog maženja mi Janković uopšte nije naročito simpatičan lik.
imaginos Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 samo za imaginosa https://insajder.net/sr/sajt/vazno/4300/Sa%C5%A1a-Jankovi%C4%87-na-Glavnom-odboru-Demokratske-stranke.htm :\ trenutno je odvratnost ds-a i sj-a, bezobraznost i laganje - sve blize odvratnosti koju izaziva vucic kad ga gledam.
Маузер Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Ovaj govnar Sutanovac je jebes mi mater isti ko Vucic. Bem ti demokratsku stranku sa Suletom na celu.
Fapril ethereal Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Njegovo veličanstvo srpski glasač 2 2
Recommended Posts