Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

komentar mi se odnosio na yum pollove i onaj neuspeh kad je Mastodon osvojio titulu forumskog albuma godine :D

aha, e dobro :D

Šta ćeš, nije to strašno, Mastodon je toneko yumetal opšte mesto... To je uvek problem sa tim glasanjima, rejtovima, top listama... Prvi su ne oni skroz desno u gausovom zvonu (ponajbolji po kvalitetu), nego oni koji su tu negde na +1σ, dovoljno dobri, a dovoljno pristupačni da svi skontaju kvalitet :bigblue::azal:

Posted

Vala ako se vratio zbog grobnog mesta, nije ni morao da se vraća. :haha:

Može uostalom i iz inostranstva da se organizuje transport leša.

Nego, to ti je kad nemaš pojma o politici, a baviš se. Svaka agencija bi mu rekla da je nebuloza to što je napisao

(možda jedino ne ona agencija što je Tomi rekla da se smeši u kameru... u jbt...brrr.,, kad se setim... kako posle da ne pijem?)

0ebd2a51a19bfb106b5de478742c66fc.jpeg

Posted

evo ih i rojalisti, tj pokret za obnovu kraljevine srbije (ili tako nešto) predali listu.

def treba mog ciclera da kandidujem, najbolji je kandidat i najmanja štetočina.

Posted

sve evropske monarhije su monarhije samo za ukras, prava monarhija je diktatura :D

bradati gospodin gore sigurno nema ideju apsolutističke monarhije.

a koliko ja znam, mi svakako karađorđevićima dajemo neke pare i nazivamo ih veličanstvima i prestolonaslednicima... tako imamo hibridni sistem počasne monarhije i uzurpirane republike. :haha:

ukrasni karađorđević koji ne zna srpski > tito sloba toma vučić

Posted

Неко ко ће да поравна то Топчидерско брдо - Дедиње. Само ружи околину, а и није компатибилно са целокупном рељефном физиономијом.

• Upvote 2
Posted

Na_stranu sve ovo ostalo, ali evo vidim ovu neku Zelenu stranku... znam, imali smo i mi neku takvu u PA... i diljem sveta ih ima nekih takvih.

Snežo, (Feyd), valjda ti je jasno da kad neka politička opcija reši da se ovako pozicionira i sakrije u nazivu iza populističkog ekološkog usmerenja - da su to sve samo moralni i etički buljaši koji čekaju priliku da nekome svoj otvor ponude ili da uđu u ponuđeni.

Ne znam ništa o dotičnima, možda grešim dušu, ali sumLJam.

P.S. možda se i pisalo o njima, mrzi me sad da gledam unazad. :)

• Upvote 1
Posted

Pa javno je glasanje, video je na pool-u za koga je Feyd (Sneža) glasala.

Eto kad krezubi radikal mora da liberalnim intelektualcima pojašnjava logične stvari. :P

Posted

Jedini Ekološki Pokret koji ja priznajem je onaj od Nikole Aleksića.

Dekica ima veća muda od svih ovih opozicionih pozera i seka persica zajedno.

Jedino da se mane priča o kemtrejlsovima i osralih fantastika, i bio bi idealan... šteta što je star... jbg

Ma kakvi. Nek' nađe neke antivaksere i ravnozemljaše i ekipa će biti kompletna

Na temu prijema u EU - Estonija je za 10 godina otpočela i završila sve pregovore. Mi nećemo uspeti to da uradimo ni za 25g. Živela sveCka zavera

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...