Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Probaj drugi browser... ja vidim sve što Kuruz okači.

Elem, Radulović je ovo loše odigrao. Čemu toliko insistiranje na uživo prenosu? Ako se bojao premontiravanja, mogao je da im uzme raw snimak, pa sam da izmontira kako želi i okači na djb youtube kanal.

Posted

što reče neko, mogao je da ponese i svoju kameru koja će da snima sve, pa ako bude nekih gluposti u montaži da okači ono što je bilo needitovano

jako bedan potez

Posted

mogao je da im uzme raw snimak, pa sam da izmontira kako želi i okači na djb youtube kanal.

Odakle ti ta ideja? Snimak je njihovo vlasništvo

što reče neko, mogao je da ponese i svoju kameru koja će da snima sve, pa ako bude nekih gluposti u montaži da okači ono što je bilo needitovano

To je i meni palo na pamet, ali zar nije i nudio da ponese svoju kameru? :D

Posted

oni favorizuju jedino Miroljuba i ostale ludake

ne znam ko je i šta nudio, svi pišu svoje, ali u medije se dolazi onako kako je moguće, a ne tako što će svi samo tebe da slušaju

Šapić nije postavljao uslove ili mudrovao, a ovi se ponašaju kao da će im u montaži docrtati SNS značke i izmeniti reči kao da su Lav Grigorije

kenjaju mnogo sad

Posted

Balkan.info ima afekciju prema tome da sve bude što bombastičnije i što više sa onoga svijeta, zato dovode Lavove Geršmanove naizmenično sa ''normalnim'' ljudima. Tragično je što su i 'normalni' krenuli da idu tamo samo zato jer ne postoji puno drugih mesta gde mogu da kažu javno svoje mišljenje...

Al' kasno su se setili u pola 4 popodne da zakeraju o tome, ali ako je inspiracija tog zahteva bila ta pretnja od sinoć, onda su mogli i ovi da udostoje da bude uživo, jbg

Posted

Odakle ti ta ideja? Snimak je njihovo vlasništvo

Pa njihovo, ali radije bi ustupili nemotiran materijal (cenim), nego što ih ovi cimaju da menjaju ceo koncept i idu uživo.

A i ta kamera koju bi Radulović doneo, opet ne bi imao prava da je donese, ako oni to ne žele. Njihov je studio.

Cemu insistiranje? Pa to je mozda najtransparentniji nacin da se i jedan i drugi pokaz uzivo a mozda i da vidi da li Balkan Info ima afekcije prema Sapicu posto ne vidim da nesto favorizuju DJB.

Ostrašćen si.

Ja sam naravno mnogo više za Radulovića, nego za Šapića, ali ovo je bezveze skroz... ko tetka neka...

Posted

Znaci posle n1 ni balkan info ne valja?

A ko je rekao da N1 ne valja? Možda neki kolega cynical asshole? :P

Pa njihovo, ali radije bi ustupili nemotiran materijal (cenim), nego što ih ovi cimaju da menjaju ceo koncept i idu uživo.

A i ta kamera koju bi Radulović doneo, opet ne bi imao prava da je donese, ako oni to ne žele. Njihov je studio.

Pa da, i kažeš da je trebalo da ide tamo uzdajući se u njihovo poštenje da mu oni posle svojom dobrom voljom daju sirovi snimak?

Posted

Pa da, i kažeš da je trebalo da ide tamo uzdajući se u njihovo poštenje da mu oni posle svojom dobrom voljom daju sirovi snimak?

Pa već je bio brate nekoliko puta. I UVEK se emisije montiraju.

Šta sad izmišlja, a i ne znam što se ti trudiš toliko da ga odbraniš?

Što kaže Kuruz, ne možeš ti da dođeš kod nekoga u kuću i diktiraš mu pravila.

A i da je emisija premontirana, to bi opet bio plus za Radulovića. Mogao bi da digne frku .

Posted (edited)

I još kaže Radule "Budale su samo građani Beograda koje obmanjuje"... brate, kako tako? :)

Izvređa ljude koji su za Šapića, umesto da proba da ih pridobije.

Ne radi se to tako...

Edited by Dark_Elf
Posted

Što kaže Kuruz, ne možeš ti da dođeš kod nekoga u kuću i diktiraš mu pravila.

A i da je emisija premontirana, to bi opet bio plus za Radulovića. Mogao bi da digne frku .

Isto kao što je za njega bio plus što mu je umontirano da duguje porez u USA pa je mogao da digne frku, a ja u 2016. i '17. slušam po fakultetu buduće akademske građane kako prepričavaju da je dužan porez...

Da su ga premontirali to bi bilo ono što bi ostalo urezano, a ne njegovo koprcanje posle toga. Jeste sve glupo ispalo ali kad tražiš da bude uživo, to je suprotno od izbegavanja. Kad šalješ ljude da prete, to je izbegavanje. I kad kažeš ''e sad mene boli kurac ja sam svoje završio jer sam se pojavio a on nije i ne zanimaju me uživo emisije'', to je takođe izbegavanje.

To za budale pošteno ne sme da se kaže u javnosti, iako su nam 99% naroda budale :)

Posted (edited)

isto to ga i dalje pita novinar DW protiv kojeg je rekao da će da podigne tužbu, što nije uradio, a ni oni dokazi nisu bili nepobitni, koliko se sećam

mi ne znamo da li je zaista slao ljude da prete, to je zasad klasična rekla-kazala priča

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

A nevezano za celu ovu priču, Balkan.info kao fenomen je nešto potpuno umobolno i potpuno je izvitopereno to što ljudi sa dve daske u glavi pristaju da idu tamo posle Kimija, Miroljuba, antivakcinatora i ostalih debila, al' to smo već pričali.

Jbg oš se igraš na njihovom terenu, sad ga puši

mi ne znamo da li je zaista slao ljude da prete, to je zasad klasična rekla-kazala priča

To je najgore, al' ni ova saopštenja nisu ništa manje rekla-kazala i prepričavanja nekih dogovora. I dalje pre verujem Raduloviću rekla-kazala nego Šapić i balkan.info rekla-kazala. Zamisli koliki degenerik treba da budeš da izmisliš da te je neko saletao da ti preti? Do sad mi se čini da se Radulović nije pokazao kao potencijal za takvog degenerika. A takođe, koliko ti je realno da se on uplašio od duela sa Šapićem? Da će Šapić da ga otrese u duelu, pa da je zato izmislio pretnju?

Al' svakako je idiotska situacija iz koje ne mož da izvučeš neki 100% zaključak, zgadilo mi se i da razmišljam o tome, odo da pustim Žandarme iz San-Tropea malo da se opustim :haha:

Edited by Demon Seed
Posted

Degenerik, nisi ni ti pod libelu kad se ložiš na te glave, al' to znamo već godinama :D

Nemoj mu kažeš pls da sam to rekao :P

Editovao sam gore neka pitanj pa vidi logiku xD

Pozdravljam vas, dosta je bilo meni svega!

Posted (edited)

Kimica naš

elem

Radulović godinama priča da su DJB izolovani, da su im sva vrata medija zatvorena itd itd

onda dobije priliku da sa političkim protivnikom o kojem nedeljama govori sve najgore gostuje u najpopularnijoj emisiji na Internetu u kojoj je već triput gostovao u poslednje dve godine i onda odustane pod nekim besmislenim izgovorom

politička katastrofa

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

Pa sad samo može da proba da Šapića ipak natera na taj duel... jedino to može da ga izvuče koliko - toliko

Ako Šapić odbije - izgubio je

Jbg... bar da se lično pojavio u Balkan Info, pa bi povoljniji utisak bio... ovako je baš ispalo bezveze po njega.

Edited by Dark_Elf
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...