Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Nikad nisam slušao Branka Drogaša On ti je klasičan ložač. Ima energiju i spiku i harizmu (mnogi političari mogu da uče od njega javni nastup), ali kad krene da se frlja sa nekim naizmeničnim brojkama, bude mi loše. Pa kad krene sa tim da je on 30 godina na stranim tržištima, da je vrteo milione, da ima stotine kancelarija u inostranstvu (valjda konta da je svaki zamajani srbin iz inostranstva koji ga kontaktira - kancelarija)... ma komedija. On je jedan od onih što stalno predskazuje propast Amerike i dolara (samo što nije), i dobio je nešto na kredibilitetu, kad se desilo ono sranje sa bankama 2008. Naravno slučajnost je u pitanju, ali tada su mediji počeli da ga zovu mnogo češće, i od tada predskazuje novu propast EU i Amerike. Odličan zamajavač za gomile besposlenih kvazipatriota i kvazihrišćana. Eto, uspeo je da šarmira čak i našeg brata Vudua. Ali mislim da će ga Vudu izvaliti, ne brinem se za to. Ali odgledaj ga (odnosno odslušaj), zanimljiviji je od gomile ljudi iz opozicije. Ja ga poneka pustim kad igram neku igru. Nije on loš čovek, nema on lošu nameru... samo što je... eto... zamlata...
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 To kao brat Schwarz ''Ja sam u hip hopu 20 godina tako da VERSACE HITČINA!'' Najjači ste mi vi što slušate klipove dok radite nešto drugo, znam dosta ljudi koji tako rade, meni uglavnom piči muzika. Ako se namesti nekad Dragaš negde možda ga i poslušam, hvala na rezimeu On je jedan od onih što stalno predskazuje propast Amerike i dolara (samo što nije), i dobio je nešto na kredibilitetu, kad se desilo ono sranje sa bankama 2008. Ako je pričao pre 2008. kako će fjučersi da useru svetsku ekonomiju, onda sam zainteresovan da čujem ^^
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 kad reče igre u poslednjih nekoliko nedelja sam probao Dishonored, Bioshoch, Far Cry: Blood Dragon, Far Cry 4, odigrao Far Cry 3, pogledao brdo nekih gameplay klipova za druge igre... i vratio sam na GTA 4 nekako imam da mi nikada više nijedna igra neće biti zanimljiva kao taj GTA 4 + EFLC i to me baš nervira
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ja se razboleo i odigrao Donkey Kong tropical freeze, the Last of us, Crash collection, počeo infamous second son. Sipak bih ista stigao da sam zdrav.
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 @Dimon Ma ja u životu ne bih mogao da gledam emisiju sa političarem, i da ništa drugo ne radim. Čisto gubljenje vremena da gledaš nečiju njušku, ako već možeš nešto konstruktivnije da radiš ako ga slušaš. Zadnju emisiju koju sam pogledao je možda bio TV duel Toma - Tadić, još onomad 2008 god. (ono kad su se rukovali, dok je Toma još bio u srs) Verovatno bih i sad, da je tako neki specifičan duel u drugom krugu. @Kuruz Najbolja igra tog žanra koju sam ja igrao je Gothic 2. Nijedna ne može da joj priđe feelingu realističnosti sveta i karaktera u njoj, nelinearnih (čak i sporednih) kvestova, načina borbe... i td... ali mnogi ljudi koji igraju pobrojane igre imaju neki zazor od fantasy svetova, i gledaju samo grafiku... ali ova igra je pravi biser, i nešto stvarno specijalno. I Kec je sjajan. Čovek lepo objasnio ovde:
Kumodraski Vo Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 San Andreas najbolja igrica ikad jbg brt..
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 kad reče igre u poslednjih nekoliko nedelja sam probao Dishonored, Bioshoch, Far Cry: Blood Dragon, Far Cry 4, odigrao Far Cry 3, pogledao brdo nekih gameplay klipova za druge igre... i vratio sam na GTA 4 nekako imam da mi nikada više nijedna igra neće biti zanimljiva kao taj GTA 4 + EFLC i to me baš nervira I kad su igre u pitanju ložiš se na to najprostije i najnapucanije (produkcijski) Koji bre crni GTA4, ae objasni mi koji bi mi bio motiv da to igram posle pređenog Vice City-ja i trojke? Sve što sam video posle toga je samo lepše i nabudženije, ima tu nekih novih gameplay momenata ali se svodi na isto. I likovi koji gledaju playthrough klipove mi nisu jasni, tipa ljudi koji na onom twitchu bleje, to mi je kancer mozga. Ako si bacao pogled da vidiš kako izgledaju igre onda ne mislim tu na tebe, naravno xD
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) To kao brat Schwarz ''Ja sam u hip hopu 20 godina tako da VERSACE HITČINA!'' Ne samo da e hiCina, vec e brt obiasnio onoi Unji Grin i tim alternativnim hindu (pri)ucenim koreografima kako se fleksue (valjda se tako zoe ono cimanje rukama u duhu pesme, to sam cuo od Coceta, iskljucuem odgovornost da nisam u pravu za pogresan termin) Edited February 22, 2018 by KazimKazim
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ne samo da e hiCina, vec e brt obiasnio onoi Unji Grin i tim alternativnim hindu (pri)ucenim koreografima kako se fleksue (valjda se tako ono cimanje rukama u duhu pesme, to sam cuo od Coceta, iskljucuem odgovornost da nisam u pravu za pogresan termin) Brt objasnio i disableovao komentare 2 min pošto sam ja kopirao njegov commment na temu sise/dupe xD štosise zbunio brć! flex je kad stegneš mišić (popularno, biceps), pa pusti mašti na volju u plesnom kontekstu
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 I kad su igre u pitanju ložiš se na to najprostije i najnapucanije (produkcijski) Koji bre crni GTA4, ae objasni mi koji bi mi bio motiv da to igram posle pređenog Vice City-ja i trojke? Sve što sam video posle toga je samo lepše i nabudženije, ima tu nekih novih gameplay momenata ali se svodi na isto. opet lupetaš, standardno niti gledam igre po napucanosti, niti je GTA 4 najnapucanija igra, jer ima brdo produkcijski moćnijih ta igra ubedljivo najbolju priču, što se mene tiče, i zato mi je omiljena San Andreas ide tek iza četvorke i Vajs Sitija, u rangu sa V Radule jebe majku EK
Kumodraski Vo Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Vice city je mali i kratak, trojka je prastara, SA je ogroman, brda kola svacega, zanimljiva prica likovi misije sve sve sve..
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 opet lupetaš, standardno niti gledam igre po napucanosti, niti je GTA 4 najnapucanija igra, jer ima brdo produkcijski moćnijih ta igra ubedljivo najbolju priču, što se mene tiče, i zato mi je omiljena San Andreas ide tek iza četvorke i Vajs Sitija, u rangu sa V Naravno da ne lupetam, GTA je najopštije mesto u igricama, što igraju deca u osnovnoj, srednjoj, ti i Lemi Posle četvorke ima fazon još x komada napucanijih, to jes al' brt jebeš to sandbox masturbiranje daj neki substance Donkey Kong je bolji sto puta
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ili npr. Beavis i Butthead na Segi Megi Drajv Kontam da je i ta najbolja priča iz 4rke nivoa nekog od lošijih romana Maria Puza sa 21. vek premazom
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Naravno da ne lupetam, GTA je najopštije mesto u igricama, što igraju deca u osnovnoj, srednjoj, ti i Lemi Posle četvorke ima fazon još x komada napucanijih, to jes al' brt jebeš to sandbox masturbiranje daj neki substance Donkey Kong je bolji sto puta još lupetanja, keep it coming GTA nije najopštije mesto tek tako, nego je najbolji serijal, pa je zato postao toliko popularan vrlo jednostavno loženje da je nešto dobro ili najbolje zato što je komplikovano je za iskompleksirane likove
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ko nije odigrao re7 na psvr (trezan ili drogiran) ne zna šta je gejming
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) Kuruze.. a Mafija... kec i dvojka? Meni se Mafija uvek više sviđala od GTA, prvenstveno zbog atmosfere. GTA mi je mnogo...khmm....proceduralan... kvestovi preslični, kao da ih kompjuter geeriše, nema nekih tvistova, dok je u Mafiji, imam utisak, svaki kvest pažljivo odrađen. Nisam igrao trojku (kažu ljudi da je sranje, i da je gta 5 mnogo bolji), pričam za Mafiju 1 i 2, naspram GTA 3 i 4. Edited February 22, 2018 by Dark_Elf
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 igrao sam Mafiju 2, čini mi se da je negde zabagovala, pa sam je obrisao za trojku svi kažu da je neviđeno smeće igrao sam i LA Noire nedavno, to je isto odlična igra GTA 5 je dobar, ali se nisam vezao za likove, to mu je jedina mana
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) the Last of us Za ovu igru kažu da je brutalna, i baš bih je rado probao, ali nema za pc jbg. Možda ako ima neki dobar emulator za ps3. Edited February 22, 2018 by Dark_Elf
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 I Skazi, Gataka i Astralna proekcia su opsta mesta u trensu, pa si odma osetio da treba braniti svoi ug ukus kako e to smeiruia Ubi te nedoslednost brt 1
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) razmišljam da uzmem PS da bih igrao neke igre, pre svega Red Dead Redemption ali pre toga moram da vidim da li postoje miš i tastatura za PS, zajebi me s nišanjenjem džojpedom I Skazi, Gataka i Astralna proekcia su opsta mesta u trensu, pa si odma osetio da treba braniti svoi ug ukus kako e to smeiruia ne, samo za Skazija i Tamalasku sam rekao, zato što su to opšta mesta od kojih ima mnogo boljih opštih mesta čudi me da ne misliš da su prehajpovani Edited February 22, 2018 by Underkuruz
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Za ovu igru kažu da je brutalna, i baš bih je rado probao, ali nema za pc jbg. Možda ako ima neki dobar emulator za ps3. Emulator se sporo razvija, možda za godinu dana. Brutalna je igra, posebno na ps4. Iznajmis konzolu na dva dana i odigras. Nećeš se pokajati.
Recommended Posts