Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

glasači DJB su sigurno oduševljeni Boškovim navodima da su Dveri bile na SRS tribinama i da je odrastao na idejama svetosavskog nacionalizma :haha:

• Upvote 1
Posted (edited)

Iznervirao me Boško na par stvari.

Prvo, nije jasno negirao da je ljotićevac. Samo da kaže "Nisam ljotićevac"!, nego je delovalo kao da izbegava. Novinarka ga lepo pita, on izbegava.

Drugo, nije se najbolje snašao oko finansiranja Dveri. To je to polivanje govnima Šešeljevo. Tu moraš da znaš da će da te napadne.

I treće, totalno je besmisleno Šešelju sugerisati da je hrvat (i te stvari sa krštenicom), jer Šešeljeva ideologija potencira ideju da su većina hrvata u stvari srbi (čak i ustaše).

Odlično ga je Boško pritegao oko lokalne vlasti i kako određuju ko se zapošljava. Zatekao je Šešelja, i Šešelj nije uspeo da se izvuče. Tu je potpuno pobedio. Pitanje, da li bi bilo bolje da je nastavio da ga gnjavi sa tim, ili ovde što se završilo. Možda je bolje što se završilo kao segment, nije dao vremena Šešelju da se snađe, i može se kačiti na youtube kao zaseban segment.

Ali rezultat će biti.. ko što rekoh... više apstinenata...

Ali opet, moram da priznam, Boškić je bio bolji nego što sam očekivao.

Edited by Dark_Elf
Posted

glasači DJB su sigurno oduševljeni Boškovim navodima da su Dveri bile na SRS tribinama i da je odrastao na idejama svetosavskog nacionalizma :haha:

zacudio bi se koliko je sirok spektar glasaca djb-a.

od hard kor nacionalista, do tehnokrata ;) svega ima

Posted

Жежељ се вечерас по први пут покајао што је изашао уз хашког казамата. Демолирање.

Jebes mi sve, startovacu sutra matorce po Maxiju da mi kazu sta misle ko je pobedio ovde

Пази да не попијеш свињску буткицу по ребра.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...