Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) Evo sad gledam Kesića dispoštujem Ne gledam ga generalno, jer ovo sa čime se on zajebava meni odavno nije smešno A oštrije ne sme, jbg Ali s obzirom na kontrolu televizije od strane ovih govnara, svaka čast i njemu pa i Ivanu Ivanoviću svaki put kad kažu nešto protiv, jbg "Vraćate pacove i zmije" I evo Kesiću zicer da pita esu pacove i zmije rasterivali fantomi, ali on udario na neki loš humor aehe aehe narkomeni aehe hehe Jebiga Prvo, nije jasno negirao da je ljotićevac. Samo da kaže "Nisam ljotićevac"!, nego je delovalo kao da izbegava. Novinarka ga lepo pita, on izbegava. Evo i ja sad komentarišem to s kolegom Imaginosom A jedino lepo što novinarka radi je da širi noge tamo gde treba, pita Boška i prekida ga, a Šešelj kad priča ćuti kao zalivena... Пази да не попијеш свињску буткицу по ребра. To je najmanje što mogu da učinim za svoje sugrađane! Još ako bi nekog pokosio srčani udar dok namanjuje na mene butkicom ili slinavim novinama, ponosan bih bio Ko ima predinfarktno stanje ima od mene i paklu cigara džabe! Vraća se polako Nacionalni Park Srbija ekosistem Edited February 24, 2018 by Demon Seed
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 izjava da je Đujić CIA agent - apsolutni highlight, baš nisam mogao da sanjam da će to da kaže plus odlično pitanje da li su Karadžić i Mladić činili krivična dela
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Apropo novinarke, mislim fda je to žena omraženog nam Vučićevića. Ali vidi.. šta sam sve sretao u TV duelima, ova je stvarno bila korektna. Očekivao sam mnogo gore. Ipak je pustila Boška da govori, nije ga prečeasto prekidala, i td... Ja bih poludeo da je tu recimo bila Danica Vučinić.
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) zacudio bi se koliko je sirok spektar glasaca djb-a. od hard kor nacionalista, do tehnokrata svega ima šta ima da se iznenađujem, pratim ih i glasam za njih od početka, pa znam ko je sve njihov glasač Edited February 24, 2018 by Underkuruz
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Jbg nisam iskusan u gledanju duela Nije valjda njegova žena, valjda je mogla da probere kome će da raširi, dobrae pička
vudun Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) To je najmanje što mogu da učinim za svoje sugrađane! Još ako bi nekog pokosio srčani udar dok namanjuje na mene butkicom ili slinavim novinama, ponosan bih bio Ko ima predinfarktno stanje ima od mene i paklu cigara džabe! Vraća se polako Nacionalni Park Srbija ekosistem Колико је то култна књишка била. Слинаве новине = Информер, разуме се. Edited February 24, 2018 by vudun
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 izjava da je Đujić CIA agent - apsolutni highlight, baš nisam mogao da sanjam da će to da kaže plus odlično pitanje da li su Karadžić i Mladić činili krivična dela Jeste, ali najviše ga je pritegao oko Vjerice Radete (gde je Fapril, jbt?). Ono oko izbora na konkursima. Tu je baš poentirao. Posle je začinio sa sinom. Šešelj: "I tu je došao moj sin". Boško: "Slučajno vaš sin"? Šešelj: "Slučajno" . Boško: smeh.... E to deluje na birača... kad mu objasniš kako se biraju kadrovi... negde ima konkursa... negde nema.. gde ima, opet oni odlučuju ko će da se zaposli. Da su Dveri pametne sada, potencirali bi najviše taj segment.
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Nije valjda njegova žena, valjda je mogla da probere kome će da raširi, dobrae pička 80% sam siguran da je to baš Vučićevićeva žena. Proguglaj.... ne znam... Jbg.. ko ti je kriv što nemaš špicaste zube?
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) to za stranke i konkurse svi znamo, ali je bilo sjajno videti Šešelja kako priznaje sa druge strane, ovo za Đujića je skandal, nije znao gde udara idiot a ovoj se muž zove Vojin, tako da nije ona budala Edited February 24, 2018 by Underkuruz 1
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Aha... znači nije Vučićeva žena? Ja sam bre negde, čini mi se, pročitao da jeste. Sad je i meni negde laknulo... hvala Kuruze, ja retko dajem pluseve, ali ovaj je zaslužen.
Мајор Гашпар Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 samo svetosavski nacionalizam Значи. јеси. Јави се Благоју.
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 fun fact: na navijačkim forumima ranije za DJB glasalo jako malo ljudi, a sad ubedljivo vode u anketama
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Колико је то култна књишка била. Слинаве новине = Информер, разуме се. Mokre novine su ubojito oruzje, a slinave jos ubojitije
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Значи. јеси. Јави се Благоју. s tom pičketinom stubovi ne komuniciraju
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 fun fact: na navijačkim forumima ranije za DJB glasalo jako malo ljudi, a sad ubedljivo vode u anketama Meni je najjace kod te koalicije sto ce po prvi put u istoriji SRS glasacko telo da bude upotrebljeno za nesto korisno
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 nisu Dveri SRS glasačko telo, nego većinom glasači nekadašnjeg DSS
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 To kad bismo cepidlačili, inače ko je glasao SRS iz ubedjenja, dobrim delom je presao na Dver, a ima i DSS naravno
Мајор Гашпар Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 s tom pičketinom stubovi ne komuniciraju Ја не олајавам своје бивше сараднике. 1
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 To kad bismo cepidlačili, inače ko je glasao SRS iz ubedjenja, dobrim delom je presao na Dver, a ima i DSS naravno ma jok, oni su postali SNS ogromnom većinom Ја не олајавам своје бивше сараднике. nema olajavanja, zna on to dobro tu i tamo ga subotički Antena-Men i ja napušimo u komentarima kod nekoga, pošto je nas obrisao odavno
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Meni je najjace kod te koalicije sto ce po prvi put u istoriji SRS glasacko telo da bude upotrebljeno za nesto korisno Pa to mogu i bivši glasači SRS-a da kažu. "Najjače kod te koalicije što će gomila glasača DS-a, LDP-a, DSS-a, da glasaju za nešto korisno". Ali ne ulivaj mi nadu bre! Sad me udarila prva kapljica radže, pa sam povodljiv, i negde sam počeo da se nadam da Vučić može da izgubi u BG-u. Ne mogu više još jedno razočarenje da podnesem. Počinje da smara. A smena Vučića je samo prva stvar, ne znači da razočarenje neće doći posle toga.
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Pa moze ko sta hoce da prica, ali je istorija pokazala da je SRS truo element, objektivno sad ti glasovi idu na korisnu stranu ma jok, oni su postali SNS ogromnom većinom To su picke prodane a ne pravi srs iz ubedjenja xD Teskoe da se podnese, slazem se, ja poludje evo priznajem
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Ја не олајавам своје бивше сараднике. Ja ne znam lično Blagoja, i ne znam da li ste se ti i Kuruz lično znali sa njim, i šta ste radili zajedno... Ali on je meni (ovako forumski gledano), delovao dosta.. hmmm.. nestabilno... Nekad napiše nešto ok, onda iz čista mira iznapušava nekog trećeg, pa preterano pametovanje, i sam sam ulazio u sukobe sa njim... Negde slične ljude sam i znao... ono pričaš sa čovekom sve normalno, odeš.. i sutradan isto... i onda te spopadne muka od njegove negativne energije... počne da kuka... da se žesti... na te ljude me podsećao... nestalan... što bi se reklo. E sad ja ne znam čoveka lično, možda mi je pogrešan forumski utisak.
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 ma bre ja sam ga upoznao na Slejeru 2013. godine sušta suprotnost ponašanju na forumu, skroz drugi čovek
Recommended Posts