Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo sad gledam Kesića dispoštujem

Ne gledam ga generalno, jer ovo sa čime se on zajebava meni odavno nije smešno :(

A oštrije ne sme, jbg

Ali s obzirom na kontrolu televizije od strane ovih govnara, svaka čast i njemu pa i Ivanu Ivanoviću svaki put kad kažu nešto protiv, jbg

"Vraćate pacove i zmije"

I evo Kesiću zicer da pita esu pacove i zmije rasterivali fantomi, ali on udario na neki loš humor aehe aehe narkomeni aehe hehe

Jebiga

Prvo, nije jasno negirao da je ljotićevac. Samo da kaže "Nisam ljotićevac"!, nego je delovalo kao da izbegava. Novinarka ga lepo pita, on izbegava.

Evo i ja sad komentarišem to s kolegom Imaginosom :D

A jedino lepo što novinarka radi je da širi noge tamo gde treba, pita Boška i prekida ga, a Šešelj kad priča ćuti kao zalivena...

Пази да не попијеш свињску буткицу по ребра.

To je najmanje što mogu da učinim za svoje sugrađane! Još ako bi nekog pokosio srčani udar dok namanjuje na mene butkicom ili slinavim novinama, ponosan bih bio

Ko ima predinfarktno stanje ima od mene i paklu cigara džabe!

Vraća se polako Nacionalni Park Srbija ekosistem

Edited by Demon Seed
Posted

izjava da je Đujić CIA agent - apsolutni highlight, baš nisam mogao da sanjam da će to da kaže

plus odlično pitanje da li su Karadžić i Mladić činili krivična dela

Posted

Apropo novinarke, mislim fda je to žena omraženog nam Vučićevića. :)

Ali vidi.. šta sam sve sretao u TV duelima, ova je stvarno bila korektna.

Očekivao sam mnogo gore.

Ipak je pustila Boška da govori, nije ga prečeasto prekidala, i td...

Ja bih poludeo da je tu recimo bila Danica Vučinić.

Posted (edited)

zacudio bi se koliko je sirok spektar glasaca djb-a.

od hard kor nacionalista, do tehnokrata ;) svega ima

šta ima da se iznenađujem, pratim ih i glasam za njih od početka, pa znam ko je sve njihov glasač :haha:

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

To je najmanje što mogu da učinim za svoje sugrađane! Još ako bi nekog pokosio srčani udar dok namanjuje na mene butkicom ili slinavim novinama, ponosan bih bio

Ko ima predinfarktno stanje ima od mene i paklu cigara džabe!

Vraća se polako Nacionalni Park Srbija ekosistem

Колико је то култна књишка била.

Слинаве новине = Информер, разуме се.

Edited by vudun
Posted

izjava da je Đujić CIA agent - apsolutni highlight, baš nisam mogao da sanjam da će to da kaže

plus odlično pitanje da li su Karadžić i Mladić činili krivična dela

Jeste, ali najviše ga je pritegao oko Vjerice Radete (gde je Fapril, jbt?).

Ono oko izbora na konkursima.

Tu je baš poentirao.

Posle je začinio sa sinom.

Šešelj: "I tu je došao moj sin".

Boško: "Slučajno vaš sin"?

Šešelj: "Slučajno" .

Boško: smeh....

E to deluje na birača... kad mu objasniš kako se biraju kadrovi... negde ima konkursa... negde nema.. gde ima, opet oni odlučuju ko će da se zaposli.

Da su Dveri pametne sada, potencirali bi najviše taj segment.

Posted

Nije valjda njegova žena, valjda je mogla da probere kome će da raširi, dobrae pička

80% sam siguran da je to baš Vučićevićeva žena.

Proguglaj.... ne znam...

Jbg.. ko ti je kriv što nemaš špicaste zube? :)

Posted (edited)

to za stranke i konkurse svi znamo, ali je bilo sjajno videti Šešelja kako priznaje

sa druge strane, ovo za Đujića je skandal, nije znao gde udara idiot :haha:

a ovoj se muž zove Vojin, tako da nije ona budala

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
Posted

Aha... znači nije Vučićeva žena? Ja sam bre negde, čini mi se, pročitao da jeste.

Sad je i meni negde laknulo... :)

hvala Kuruze, ja retko dajem pluseve, ali ovaj je zaslužen.

Posted

Колико је то култна књишка била.

Слинаве новине = Информер, разуме се.

Mokre novine su ubojito oruzje, a slinave jos ubojitije

Posted

fun fact: na navijačkim forumima ranije za DJB glasalo jako malo ljudi, a sad ubedljivo vode u anketama :haha:

Meni je najjace kod te koalicije sto ce po prvi put u istoriji SRS glasacko telo da bude upotrebljeno za nesto korisno

Posted

To kad bismo cepidlačili, inače ko je glasao SRS iz ubedjenja, dobrim delom je presao na Dver, a ima i DSS naravno

ma jok, oni su postali SNS ogromnom većinom

Ја не олајавам своје бивше сараднике. :)

nema olajavanja, zna on to dobro

tu i tamo ga subotički Antena-Men i ja napušimo u komentarima kod nekoga, pošto je nas obrisao odavno :bigblue:

Posted

Meni je najjace kod te koalicije sto ce po prvi put u istoriji SRS glasacko telo da bude upotrebljeno za nesto korisno

Pa to mogu i bivši glasači SRS-a da kažu. :haha:

"Najjače kod te koalicije što će gomila glasača DS-a, LDP-a, DSS-a, da glasaju za nešto korisno". ;)

Ali ne ulivaj mi nadu bre! :haha: Sad me udarila prva kapljica radže, pa sam povodljiv, i negde sam počeo da se nadam da Vučić može da izgubi u BG-u.

Ne mogu više još jedno razočarenje da podnesem. Počinje da smara.

A smena Vučića je samo prva stvar, ne znači da razočarenje neće doći posle toga.

Posted

Pa moze ko sta hoce da prica, ali je istorija pokazala da je SRS truo element, objektivno sad ti glasovi idu na korisnu stranu

ma jok, oni su postali SNS ogromnom većinom

To su picke prodane a ne pravi srs iz ubedjenja xD

Teskoe da se podnese, slazem se, ja poludje evo priznajem

Posted

Ја не олајавам своје бивше сараднике. :)

Ja ne znam lično Blagoja, i ne znam da li ste se ti i Kuruz lično znali sa njim, i šta ste radili zajedno...

Ali on je meni (ovako forumski gledano), delovao dosta.. hmmm.. nestabilno...

Nekad napiše nešto ok, onda iz čista mira iznapušava nekog trećeg, pa preterano pametovanje, i sam sam ulazio u sukobe sa njim...

Negde slične ljude sam i znao... ono pričaš sa čovekom sve normalno, odeš.. i sutradan isto... i onda te spopadne muka od njegove negativne energije... počne da kuka... da se žesti... na te ljude me podsećao... nestalan... što bi se reklo.

E sad ja ne znam čoveka lično, možda mi je pogrešan forumski utisak.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...