bo88gdan Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 uuu al se potreso sinisa sigurno nece moci da spava veceras lol 1
23/16 Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 Pa sta ocekujes od njih da rade? Sve je bolje od kenjanja po forumima.
bo88gdan Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 isti efekat realno ima i taj vid njihovog protesta i kenjanje po forumu 1
Demon Seed Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 Sreca, ne bi imao ko da zida na savskom nasipu xexe Doneli su šut a nisu izbacili dokumentaciju za te tuzbe oko kojih traze 180k pomoci...
Demon Seed Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 Eve https://nedavimobeograd.rs/potrebna-pomoc-inicijativa-kaznjena-sa-180-hiljada-dinara-za-organizaciju-protesta/
kuruz Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 (edited) pa koliko njih ima u organizaciji kad im trebaju donacije za pišljivih 180 hiljada dinara? valjda imaju roditelje, komšije, poznanike, članove, etc? presmešno Edited June 1, 2018 by Underkuruz
Demon Seed Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 (edited) Glupo je samo sto se tako zbog nekih gluposti smejemo bozem nekim protivnicima opresije dok ih tiran kara u bulju Ja jesam za to da im se daju pare, ako se bore za dobrobit svih (pod uslovom da ih neko spolja ne "motivise" da to rade na izvestan nekonstruktivan nacin), samo nek okace dokumentaciju Edited June 1, 2018 by Demon Seed
bradilko Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 pa mislim ovo "dajte nam pare" je baš neozbiljno, izložite lepo zahtev, stavite na neki sajt za donacije, pa da razmislimo...
23/16 Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 (edited) http://bit.ly/potrebnapomoc Da platimo ako obećaju da neće sami na sledeće izbore i da neće opet slaviti ako ne prodju cenzus ? Edited June 1, 2018 by 23/16
Dark_Elf Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 Glupo je samo sto se tako zbog nekih gluposti smejemo bozem nekim protivnicima opresije dok ih tiran kara u bulju Glupo je da razmišljamo naivno. Ne Davimo Beograd je Vučićevština (zapravo nisu, ali imaju istog finansijera - isti im je gazda), isto kao i oni Vacićevi kvazi desničari. Nisu to nikakvi protivnici opresije. Da jesu, neki bi već bili u zatvoru. Stvar je prosta, kada zapad reši da se ratosilja Vučića, onda će im ubrizgati malo finansija, i onda će ovi da živnu, i tako će to da krene. Dokle god Vučić izdajnički sluša zapad, toga neće biti. Ili ti stvarno misliš da je NDB grupa mladih i pametnih ljudi, studenata, cveta ovog društva, neukaljane prošosti i perspektivne budućnosti rešilo da se obračuna sa zlim, autorativnim režimom AV-a? Pa i u španskoj seriji ima više sivila. 1
kuruz Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 ma bre kakva je to organizacija koja hoće da preuzme vlast u Beogradu, a nema 180k dinara, nemojte da se zajebavamo
Demon Seed Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 @Elf: obrisao si deo mog posta koji odgovara na to sto pitas, da bi dao slagvort svome izlaganju
Dark_Elf Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 @Dimon Istina, zbog tog obrisanog sam i odgovorio (to obrisano mi se svidelo), ali ne vidim kako to odgovara na moje pitanje? Imaš dva praseta i sipaš im u činiju (ili zdelu, ako je Kuruzu više po volji), i krme prase je Vučić, a beba prase je NDB, a činija je zajednička. Kada zaželiš da uskratiš krmetu hranu, ti isečeš činiju i hraniš prasence dok ne izraste u krme, a ovo drugo izgladnjuješ. I to je to. Sad, ja znam da ti to znaš, ali već sam pripit, pa imam volju da filozofiram i tupim. Živeli svima!
Dark_Elf Posted June 1, 2018 Report Posted June 1, 2018 Ako meni veliš... ... odma da ti kažem, neoliberali nisu DJB, Jeremić... bar se tako ne deklarišu. Doduše ni SPS se tako ne deklariše, ali realno jesu... ko i dripac Vulin... čuveni socijalista... Kažeš da NDB nisu neo liberali? Kakvi su oni onda liberali? Ja sam razumeo da su oni ekstremniji od jednog neharizmatičnog Jankovića u neoliberalizmu. I opet.. da se razumemo.. kada kažeš neo... mislimo na novo... neonacizam je novi nacizam, isto je i sa novim liberalizmom. Pitanje: Kažeš Ne-neoliberali: NDB. Tačka. Čime to pokrivaš?
truliandedzombileš! Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 ma jesu ne-neoliberali ali su ne-neoliberali koji su u kampanji objašnjavali kako i odakle im stanovi, kako su situirana familija, uspešna kroz nekoliko kolena... sada prosjače za siću.
Demon Seed Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Kako se oni politicki deklarisu uopste? @Elf: pa odgovor na pitanje "da li stvarno mislis da..."
Dead Man Drinking Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Da l je realno da neko uopšte komentatiše ideologiju i politiku govana kao što su SNS, SPS, SRS, SPO, LDP, LSV... Kakvi liberali, levičari, desničari... Oni su prema bilo kojoj političkoj teoriji mogu biti samo govna. Ako Mizes ili Fridman nisu definisali tu opciju, onda je to njihova greška 3
truliandedzombileš! Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 pa jasno je bilo da je on, macura i ta ekipa u minimumu za saradnju sa džilasom, a eto može i sa snsom ako ima koristi...
Berliner Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Zaradulio! http://www.youtube.com/watch?v=uuKHTq9Dh_I
imaginos Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 DJB bukvalno piše da sve treba pretvoriti u porodične firme. gde piše da sve treba pretvoriti u porodicne firme?
Recommended Posts