truliandedzombileš! Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 lepo otmeš od 1% podeliš američkoj "sirotinji" i dobićeš stvaranje nove elite nalik ovoj kakvu mi imamo i ceo proces bi bio sličan ili diktaturu koja nasilno održava (prividnu) uravnilovku dok se sve ne sroza nema treće opcije.
truliandedzombileš! Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 bolje i konzerva nego budala koja bi da ponovo eksperimentiše sa polupanom ideologijom koja je već dokazala svoju polupanost. tvoja knjiga lepih želja ne može da funkcioniše u stvarnosti, žao mi je. ta promena u preraspodeli bogatstva i svesti čoveka uopšte mora da dođe na neki drugi način, a ne šačicom revolucionara pomućenog uma i četama šmajserom naoružanih partizana što upadaju i streljaju buržoaziju.
imaginos Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 socijalizam: razlika između najmanje plaćenog u firmi i najplaćenijeg treba da bude oko 5x neoliberalizam: trenutno je 80x iz rubrike "nije se desilo" i "nemam pojma o cemu pricam".
Demon Seed Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 čoveče, ti uopšte nemaš ontologiju i epistemologiju, dakle kako uopšte znaš da je moga logika falična, zbog one "dedukcije" za koju sereš da sam je ja izrekao a ne znaš ni zašto je pogrešna? Opet se migoljis kao jegulja Ne, nego zbog ove poslednje na koju izbegavas da odgovoris: "epistemologija dolazi nakon semantike" = premisa A ne, epistemologija dolazi nakon ontologije = premisa B Da li, i u kojim uslovima, istinitost premise B isključuje istinitost premise A? Ili si mislio da dolazi uzastopno nakon, pa može da bude samo jedna od te dve? Pokloni se i pocni! A taj "Batin silogizam" koji sam ranije citirao je prisecanje da je ovo sad samo jedno u nizu lupetanja, bilo tamo negde 2014. pre bana, morao bi bar gojko da se seca, ili imaginos, fapril, dzoniz, ne znam ko je bio tu, nek kaze ako se neko seca xD
Demon Seed Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Dok ne demonstriras da je lazna, moz samo da penis Ne meni, dugujes objasnjenje "premisi da ontologija i epistemologija imaju apsolutan primat" koja "iskljucuje bilo kakvu sugavu semantiku"
truliandedzombileš! Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 neoliberalizam je loš ne znači ajde da probamo marksizam. samo to bata mora da shvati.
truliandedzombileš! Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 nisam htio da kažem socijalizam. nisi ni ti.
imaginos Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 aha kako da ne, mi zivimo u "neoliberalnom" drustvu jer bata korsti rec "neoliberalizam" da markira sve sto mu se ne svidja. tipa, ovaj prebranac ti je zagoreo, bas je neoliberalan, ili ove patike su ruzne, vrlo neoliberalne. nikad nije bilo veceg izrabljivanja naroda nego u doba socijalizma (ako izuzmemo robovlasnicka drustva) i najveca nejednakost i socijalna nepravda poticu upravo od socijalizma.
HeLLsarma Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Dok se vi ovde svadjate Psihopata napada narod koji protestuje. Dakle, kakvi su predlozi I akcije?
HeLLsarma Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Poslacemo te malo kod muftije Zuke, gresio si sine Alahov. Elem, sve je vise protesta, a malo masovnosti. Imamo na celu predsednika koji je veci srbomrzac od svih NVO vestica zajedno, a brat I kumovi su mu najveci mafijasi na Balkanu posle albanske mafije. I sta kazete, mirni protesti ili kuka i motika? 1
Demon Seed Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Eto lepo pitanje, vi iz okolnih opstina imate najvise posla u svojoj sredini Nije da vredjam, u Prokuplju npr. je i jos gora situacija, sve lezilebovici, dupelisci i ovi manje snalazljivi sto glasaju za dzak brasna
miter Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Ako ustane srpski seljak i isfrustrirana srpska omladina, bolje nek' se čuvaju oni koji trenutno sunčaju dupeta neću dalje, službe su oko nas..... 1
truliandedzombileš! Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 bato, je l bi tebe zadovoljilo društvo nalik švedskom? Predlozi? Lik je neoliberal i imaginos, truli i Dimon, takođe neoliberali, ga podržavaju. Predlozi za lečenje? Working on it. Jebote, kao vanzemaljac si koji pokušava da skapira svet i ljude. Pravi, živi ljudi ne funkcionišu tako. Znaš? Posle puberteta uglavnom nemaju potrebu da se svrstavaju u fioke. Kada jednom prerastu metalac vs. panker fazu, nemaju potrebu da te fioke menjaju za ideološke. Većina (mudrih) ljudi nisu marksisti, neoliberali, socijalisti, fašisti... Al teško neko ko nije sa ove planete može to tek tako da razume.
vudun Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Malo sutra. Čajna je sve suprotno od socijalizma. 1
vudun Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Da je svako od vas zaklao makar jednog naprednjaka u svojoj opštini, kao npr. moja malenkost, znajte da bi se osetio značajan boljitak kako na nivou lokalne samouprave tako i na republičkom nivou. 1 1
23/16 Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Opa, nisam znao da je SNS za prajd https://prnt.sc/judji7 Inace, Srpski telegraf su verovatno najgore novine trenutno - http://prntscr.com/judkk9
imaginos Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 u kapitalizmu zakonom je zabranjeno da deca mlađa od 12 godina rade u rudnicima tek 1847. godine 1867. je zabranjeno da rade i i bilo kakve druge poslove na kubi su deca od 11 godina radila na platnazama duvana i secerne repe 1970ih i 80ih. kao neki dobrovoljni kampovi. to je tvoj socijalizam o kom sanjas. 1
Havočka Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Telegraf - jebem ti život, šta je ono. Ne znam da li ispratiste naslovnu stranu na kojoj je "ovako je Zoran rascepao Jeleni glavu" sa sve lobanjom koja se nazire kroz kosu. I to prošle jebene nedelje. Jebem ti na šta je spala ova nacija Eto i dokaza da nam nikada neće biti bolje, neovisno od uređenja, imamo apsolutno idiotski mentalitet kao nacija i sumnjam da postoji gore Onaj kurcopušač udarna vest jer su nam penzije veće nego šiptarske IDI JEBOTE Povrh svega ono širenje panike od sinoć od kojeg sad svi sigurno znaju da sigurno postoji manijak sa davilicom u košutnjaku a da je isto tako nekada davno neko našao nekrofila u Beogradu Bukvalno vas gledam već dve nedelje kako gubite dah i prste ovde na nekog sumanutog Batu umesto da učite Mađarski i tražite svoju davno izgubljenu tetku
23/16 Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Drugarica radi u Telegrafu (kultura). Radila 10 godina u Blicu za 200e, ovde dobila duplo vise. Tuzna profesija.
23/16 Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Ne. Posao nije nista gori nego u Blicu. Osim sto su kolege stoka.
Recommended Posts